arourel Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Έστειλα το εξής mail sto support αλλά δεν έχω λάβει απάντηση:Dear support,I think that i've registered to partypoker in the past,but i never used my account and dont remember my screenname...maybe we can figure something out so i can start playing at partypoker tables...Thanks in advance,Demetrios Bouras Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Τα στοιχεία σου τα έχουν, λογαριασμοί δεν σβήνονται...μέσω τηλεφώνου αν γίνει μία επιβεβαίωση θα στα πουν όλα πιστεύω. Εγώ με το που άνοιξα το λογαριασμό με πήραν τηλέφωνο. Δεν νομίζω να μην κάνεις δουλειά... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Όλα ΟΚ me to account μου...Τελικά είχα κάνει λάθος στην πληκτρoλόγηση της διεύθυνσης παραλήπτη γι'αυτό δεν έλαβα απάντηση στο αρχικό μου mail..Mόλις το διόρθωσα και ξαναέστειλα το mail μου απάντησαν μέσα σε λίγα λεπτά κ διευθετήθηκε το ζήτημα...Άρα από πρώτης απόψης βλέπω πως πρόκειται για σοβαρή εταιρία... Παράθεση
Recommended Posts