GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Το swift code είναι ο αριθμός λογαριασμού?Επίσης το iban να το γράψω όπως είναι χωρίς κενά ανάμεσα στα τετραψήφια?(δεν χωράει βάζοντας κενά).Το ονοματεπώνυμο μου το βάζω με λατινικούς χαρακτήρες έτσι?Ευχαριστώ. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 To swift code είναι ο κωδικός της τράπεζας και δεν έχει να κάνει με το λογαριασμό σου. Τον ζητάς από την τράπεζα με ένα τηλέφωνο αν δεν υπάρχει στο site της τράπεζας. Κανονικά το IBAN δεν χρειάζεται κενά. Λογικά, το ονοματεπώνυμό σου πρέπει να είναι καταχωρημένο στα λατινικά και στην τράπεζα στην οποία θα κάνεις ανάληψη. Πρέπει να το καταχωρίσεις όπως το έχει η τράπεζα για να μην έχεις καθυστερήσεις με την ταυτοποίηση του λογαριασμού. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Μήπως το BIC είναι ο κωδικός της τράπεζας?Το όνομα πως θα το κατοχυρώσω στα λατινικά?Παίρνω την τράπεζα τηλ. και τους το λέω έτσι απλά? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Μήπως το BIC είναι ο κωδικός της τράπεζας?The Bank Identifier Code (BIC), also known as the SWIFT Address (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication), is the code necessary to send automated International Payments quickly and accurately to the banks concerned. Based on payment instructions together with the receiver's International Bank Account Number (IBAN), the SWIFT Address / BIC facilitates streamlined processing of International payments. The SWIFT Address / BIC is a mandatory requirement for EU regulated payments i.e.Με δυο λόγια BIC & SWIFT είναι το ίδιο.GeorgeSadoor έγραψε:Το όνομα πως θα το κατοχυρώσω στα λατινικά?Παίρνω την τράπεζα τηλ. και τους το λέω έτσι απλά?Δεν είναι θέμα κατοχύρωσης αλλά καταχώρησης. Πάρε την τράπεζα και ρώτα τους πως είναι καταχωρημένο το όνομά σου στα λατινικά για το λογαριασμό σου. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αν δεν είναι μπορούν να μου το αλλάξουν σε λατινικά ή θα πρέπει να ανοιξω έναν νέο λογαριασμό σε κάποια άλλη τράπεζα? Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Το IBAN(π.χ. GRXXXXXX),αρθμό λογαριασμού, κωδικό πελάτη κ.λ. στα δίνουν είτε σε ένα εγγραφο ,είτε σε ένα καρτελάκι μαζι με την κάρτα του λογαριασμού.Πάνω στην κάρτα, από την πλευρά της μαγνητικής ταινίας ,είναι ενας κωδικός(επταψήφιος ή οκταψήφιος συνήθως) ο οποίος είναι το swift.Είτε στην κάρτα ,είτε στο καρτελάκι είναι γραμμένο το όνομα σου με λατινικούς χαρακτήρες.Αν δεν υπάρχει πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου.Το όνομα που θα δώσεις στο site στα στοιχεία του λογαριασμού,πρέπει να αντιστοιχεί με το όνομα στο οποίο είναι γραμμένος ο λογαριασμος φυσικά.Αυτα συνήθως ζητάνε στο τραπεζικό έμβασμα.Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Τους κωδικούς τους έχω αναγράφονται τα παντα στο βιβλιάριο μου.Το ερώτημα μου αφορά το ονοματεπώνυμο μου. Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Όπως σου είπα πιο πάνω,αν δεν έχεις το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες,θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα και να μάθεις την καταχώρησή του, για να μην προκείψει πρόβλημα ταυτοπροσωπίας. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Ρε σείς πήρα τηλ την τράπεζα και μου λέει ότι δεν γίνεται να γράφονται σε λατινικούς χαρακτήρες.Στην Ελλάδα λέει ζούμε. :dry: Παράθεση
antouas Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 το όνομα σου είναι καταχωρημένο στην τράπεζα οπώς αναφέρεται στο βιβλιάριο σου. γράψε το όνομα σου στα αγγλικά και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 antouas έγραψε:το όνομα σου είναι καταχωρημένο στην τράπεζα οπώς αναφέρεται στο βιβλιάριο σου. γράψε το όνομα σου στα αγγλικά και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημαTα παιδιά μου λένε ότι θα υπάρχει πρόβλημα.Έστειλα mail στο full tilt περί του θέματος και περιμένω απάντηση. Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 antouas έγραψε:το όνομα σου είναι καταχωρημένο στην τράπεζα οπώς αναφέρεται στο βιβλιάριο σου. γράψε το όνομα σου στα αγγλικά και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημαΕίναι θέμα ταυτοπροσωπίας. π.χ. εμένα που με λένε Ηλία, στην πρώτη ανάληψη που έκανα είχα γράψει Elias ενώ ο λογαριασμός έγραφε τελικά Ilias και αντιμετώπισα ένα θεματάκι.Παράξενο,αλλα ελληνικό...Κριμα να τρέχει το παιδί χωρίς λόγο ενώ ειναι να κάνει μόνο ενα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσει.Από τη στιγμή κιόλας που δεν το έχει γραμμένο κάπου στα στοιχεία λογαριασμού.(λάθος της τράπεζας αυτο που έπρεπε να στο είχε δώσει(δούλευα παλιά για Eurobank για αυτο ξέρω) Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 In answer to your query you should not encounter any problems to deposit if your name on your bank account is in the greek alphabet. As long as you enter your bank account information correctly we should not encounter any problems in processing your local bank transfer deposit. Tί μου λέει τώρα?Δεν ξέρω καλά αγγλικά γαμώτο. Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:In answer to your query you should not encounter any problems to deposit if your name on your bank account is in the greek alphabet. As long as you enter your bank account information correctly we should not encounter any problems in processing your local bank transfer deposit. Tί μου λέει τώρα?Δεν ξέρω καλά αγγλικά γαμώτο. Λεει: Σαν απάντηση στο ερώτημά σου δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα για κατάθεση αν το όνομά σου είναι γραμμένο στην ελληνική αλφάβητο στο λογαριασμό σου.Απο τη στιγμή που βάζεις σωστά τις πληροφορίες για το λογαριασμό σου,δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στην προώθηση κατάθεσης με μεταφορά από τοπική τράπεζα(τραπεζικό έμβασμα δλδ). Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Ωραία τότε.Ευχαριστώ. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για Full Tilt...Η διεύθυνση που είναι κατοχυρωμένη η κάρτα μου (billing address), είναι διαφορετική από αυτήν που δήλωσα ως διεύθυνση κατοικίας κατά την εγγραφή μου.Αν ζητήσω ανάληψη στην κάρτα μου (με την οποία και έκανα κατάθεση) θα έχω πρόβλημα? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 mauros έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για Full Tilt...Η διεύθυνση που είναι κατοχυρωμένη η κάρτα μου (billing address), είναι διαφορετική από αυτήν που δήλωσα ως διεύθυνση κατοικίας κατά την εγγραφή μου.Αν ζητήσω ανάληψη στην κάρτα μου (με την οποία και έκανα κατάθεση) θα έχω πρόβλημα?Bασικά γιατί έβαλες λάθος διεύθυνση?Στείλτους mail και πες του το καλύτερα.Άλλωστε θα σου ζητήσουν και αποδεικτικά στοιχεία(να στείλεις φωτοτυπία ταυτότητας απ όσο ξέρω. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Είμαι από Κύπρο και σπουδάζω Ελλάδα.Έβαλα τη διεύθυνση της Ελλάδας για να πάρουμε το bonus κατάθεσης κι εγώ κι ο πατέρας μου. Αν έβαζα της Κύπρου δε θα έπαιρνα το μπόνους γιατί κάθε σπίτι δικαιούται ένα μόνο μπόνους.Στο παρελθόν είχε τύχει κάτι παρόμοιο με Pacific poker, είχα δηλώσει τη διεύθυνση της Ελλάδας και όταν έκανα κατάθεση μου στείλανε email και με ρωτήσανε γιατί η κάρτα είναι από Κύπρο. Τους είπα ότι έχω 2 σπίτια και σε Κύπρο και σε Ελλάδα και τους έστειλα με email ταυτότητα και κάρτα. Με ευχαριστήσανε για τη διευκρίνηση και μου δώσανε και $25 δώρο Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Οπότε κανένα πρόβλημα αν στείλεις και τα χαρτιά σου στο full tilt. Μόνο που από κεί δεν θα σου δώσουν δώρο. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2009 Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου πάρουν όλο το μπόνους πίσω μόλις μάθουν τελικά ότι σε ένα σπίτι πήραμε 2 μπόνους Παράθεση
fridis Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 mauros έγραψε:Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου πάρουν όλο το μπόνους πίσω μόλις μάθουν τελικά ότι σε ένα σπίτι πήραμε 2 μπόνους den nomizo oti pezei kati tetoio!!as prosexan poy to edinan Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Έλαβα το παρακάτω email> Hello Georgios,>> Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.>> In response to your question, please note that for Bank Transfers, the name of the account must match the name in your Full Tilt Poker account.> This means that if the name in your account is in Greek, then your name in your Full Tilt Poker account must be in Greek.>> Therefore we will need to verify your account information by validating your photo ID and proof of address. Please send us clear copies of both these documents:>> 1) Photo ID:> One of the following that shows your date of birth and the date of issue/expiry: valid driver's license, passport, or government-issued ID>> 2) Proof of Address:> One of the following dated within the past 60 days and in your name: bank/credit card statement, utility/cell phone bill, or home/auto insurance papers.>> Requirements:>> * Copies must be clear and legible (96 to 150 DPI or higher recommended for scanned copies).> * The document needs to be a full page and complete (bill/pay stubs, folded papers, envelopes, and partial sections are unacceptable).> * Bills must clearly display that company's letterhead or official logo.> * Your address verification document must display the same name and address listed on your Full Tilt Poker account.> * We can only accept email attachments of 3 MB or less, and attachments can be in either JPEG (.jpg, .jpeg) or PDF (.pdf) format.>> We prefer that you email scanned images of your documents, as this method yields better results. Many office supply stores provide scanners for public use. You may also take digital photos of your documents and email them to us, provided that they are in focus, and unobstructed by camera flashes.>> However, you may also fax these documents toll-free in North America to 1-877-TILT-FAX (1-877-845-8329), or international long distance by dialing your country calling code followed by our fax number. For example, from Europe dial: 00+1+877-845-8329. Please remember to include your Player ID on all pages. If you are going to fax your documents, we suggest lowering the contrast on the photocopier to ensure better legibility.>> If you have any further questions, please feel free to email us at any time.>>> Regards,>> George> Full Tilt Poker SupportΛοιπόν.Δεν έχω ούτε διαβατήριο,ούτε δίπλωμα οδήγησης,στην ταυτότητα δεν αναγράφεται διεύθυνση.Τον τραπεζικό λογαριασμό πως στο καλό τον δηλώνω? Υ.Σ. υπάρχει κανείς που να έχει κάνει ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα να μου πει? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε: Υ.Σ. υπάρχει κανείς που να έχει κάνει ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα να μου πει? Όσοι έχουν κάνει και ασχολήθηκαν σου καταθέσαμε τις εμπειρίες μας... Τι άλλο να σου πω τώρα; Αν δεν έχεις αποδεικτικό διεύθυνσης με τα στοιχεία σου (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Statement του λογαριασμού σου) πιθανόν νά 'χεις ένα θεματάκι. Μα καλά, ποια τράπεζα είναι αυτή που δεν έχει καταχωρημένο το όνομά σου στα λατινικά εν έτει 2009; Αν σε βοηθάει, τις συναλλαγές μου τις κάνω με ALPHA BANK. Επίσης αν έχεις πιστωτική από την τράπεζα που έχεις το λογαριασμό, δες πως είναι γραμμένο το όνομα πάνω στην πιστωτική και δήλωσε στην FTP αυτό. Κατά 99,9%, ο λογαριασμός σου θα έχει το όνομά σου καταχωρημένο με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Εμπορική.Τέσπα το θέμα θα το λύσω.Μου απάντησε ελληνικό support και όλα οκ. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 An zitiseis na sou valoun ta lefta stin karta me tin opoia ekanes katathesi, pali zitane apodeiktiko dieuthinsis, i mono apodeiktiko tis kartas kai tautotita? Παράθεση
Recommended Posts