dinos89 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 ΛΟΙΠΟΝ...ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PARTYPOKER ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 1 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...ΜΠΗΚΑ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΕΚΑΝΑ LOG IN ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ MAIL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΣΗΜ.ΟΙ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΒΑΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ONLINE ΕΤΑΙΡΙΕΣΣΗΜ.2 ΟΙ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ LOG INΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ... Παράθεση
narkwtika Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 arakse dike mou na sou apantisoun kai tha lithei.min agxwnese ;p Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 ADE NA DOUME...ALLA DN APANTAEI KANENAS... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Τί τον ήθελες τον δεύτερο λογαριασμό φίλε?Ας άλλαζες απλά τα στοιχεία! Παράθεση
moderator Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Θα σου απαντήσουν και θα λυθεί το πρόβλημα μην ανησυχείς. Ίσως να χρειαστεί να καταργήσεις τον λογαριασμό με τα ψεύτικα στοιχεία αλλά θα βρεθεί λύση.Κάνε λίγη υπομονή. Παράθεση
Recommended Posts