genok Δημοσίευση 9 Μαίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2007 θελω να ενημερωσω το φορουμ οτι προ ολιγου μιλουσα με sportingbet.grκαι καποια στιγμη μου ειπε θα δειτε στην απαντησι μας προς pokerland ειναι ξεκαθαρο τοι ο mannerboy ειναι ανθρωπος της sportingbet.gr με την οποια δεν εχω προσωπικα τιποτε το υπολοιπο μου εκει ηταν 6 ευρω.οι αιτιασεις μου ειναι προς τα sites η την bossmedia που δεν μας δινει τα χρηματα που μολις την πεμπτη τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω οι αλλοι κατεθεσα.συνομιλωντας με νομικο προ ολιγου μου ειπε οτι αυτο στοιχειοθετει κατηγορια υπεξαιρεσης.μολις την παρασκευη κατεθεσα 10 ευρω στο yahoo και δεν επαιξα καθολου. τι ειναι αυτα τα πραγματαοσο για τους 47 κωδικους δεν ειναι κωδικοι σε αλλα ροομς.απλα κατεβαζοντας απο την σελιδα της sb τα λογισμικα των αλλων χωρων παιζαμε στα τουρνουα οπως και οι ξενοι στα δικα μας.δεν εχω 47 κωδικους που μου καταμαρτυρουν.κωδικους εχω 1.sb.gr 2.kingsolomon3.pokerheaven4.mermaid5.celebpoker6.helelnic poker μη χρηματοδοτημενος αρα δεν μετραει7.bet-at-home apenergopoihmenos kai pote den epaiksa8.vistabet to ido apo ton aygoysto9. cardroom2 asteria10.cardroom2 24hpoker me ta 2 telytaia pote den epaiksa bgalte parakalw kai toy yp arithm 678 μας μενουν 5 κωδικοικαι προσεχτε κατι μετραν και τους κωδικους που ειχα σε βετοτο και betandwin poy exoyn fygei edv kai ενα χρονο.επισης το mermaid to anoiksa ton ianoyario και ποτε δεν πηρα το bonus giati den to ηθελατο celebpoker kai την pokerheaven graftika ton teleytaio μηνα.επεισης η ανανδρη σταση του mannerboy na απομωνωσει την φραση του στελιου πριν την απαντησι μου σε αυτον δειχνει πολλα.το λογο κυριε mannerboy δεν τον εχεις εσυ θα τον εχει ο εισαγγελεας αν δεν επιστραφουν τα χρηματα τα δικα μου που προερχονται ολα απο καταθεσεις.κανω paste εδω ενα μερος απο το e-mail poy εστειλα το πρωι στην sb.grφανταστειτε οτι την πεμπτη η την τεταρτη ακομα το celebpoker με καλουσε να κανω καταθεση μεσω moneybookers για αν αποκτησω το δικαιωμα συμμετοχης σε ενα ειδικο φρηρολλ που γινοταν το σαββατο εκανα καταθεση 25$ και αμεσως εκλεισε ο λογαριασμος ειναι εντιμο αυτο?επισης την περασμενη παρασκευη η πεμπτη εκανα καταθεση 10$ στο yahoo. και κλεισαν τον λογαριασμο χωρις να παιξω καθολου και κατακρατουν ως φαινεται τα χρηματα. ειναι εντιμο αυτο ?αυτα τα mail ειναι στην διαθεση του pokerland και απο οτι μου ελεγε ο δικηγορος μου ενοχοποιουν τα sites και την bossmedia .διοτι ειναι δολος την μια ημερα να σε καλουν να κανεις καταθεση και την αλλη να παγωνουν τους λογαριασμους και να κατασχετουν τα χρηματαεσεις και η bossmedia δεν ειστε παρα μια ιδωτικη εταιρεια που δεν εχει κανενα δικαιωμα να παρακρατα τα χρηματα των καταθεσεων των πελατων της αυτο νομικα λεγαται υπεξαιρεση καταλαβαινετε νομιζω τι σημαινει αυτο?αληθεια σε επικονωνια μου με τον κυριο νικο χθες τηλεφωνικα μου ειπε οτι για λογους ισης μεταχειρισης τα χρηματα σας θα μοιραστουν σε παικτες .μα εγω δεν εκερδισα σε ποιους αραγε θα μοιραστουν?στους κερδισμενους η στου λιγοτερο χαμενους? θα παρουν δηλαδη τα χρηματα ενος πολυ χαμενου παικτη και θα τα μοιρασουν που?και αυτο απο οτι μου ελεγε ο δικηγορος μου ειναι αρκετα μεμπτο.εσεις παλι κλεισατε την προσβαση μου στην σελιδα σας εχοντας την προθεση να μου αποτρεψετε την προσβαση στο ιστορικο καταθεσεων . νομιζω οτι αυτο ηταν αφελες εκε μερους σας αφου τις καταθεσεις μου μπορω να τις βρω και απο moneybookers και απο την τραπεζα μου.επειτα δεν μπορω να παιξω στο ποκερ εξαλλου μονο 6 με 6,50 ευρω εχω μεσα τα αλλα τα εχασα αραγε το μετρησε αυτο η bossmedia.με την sportingbet.gr δεν εχω τιποτε δεν λενε τιποτε τα 6 ευρω στα αλλα sites ομως εχω χρηματα προερχομενα απο καταθεση και ειναι περιπου 200-300$ δεν μπορω να υπολογισω ακριβως μια και δεν εχω προσβαση .το θεμα περαν απο τα χρηματα ειναι και ηθικης ταξεως.και θα πρεπει η bossmedia και τα sites πριν αποστελλουν e-mail και να αποκαλουν καποιον κλεφτη να το στοιχειοθετουν πρωτα.εγω μπορω να εγκαλεσω την bossmedia και τα αλλα sites για υπεξαιρεση αυτοι πως θα στοιχειοθετησουν κατι εναντιον μου και ποιο δικαστηριο θα δικασει εναν πολυ χαμενο παικτη? Παράθεση
Recommended Posts