Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

clickys έγραψε:

file mou , gia mena oi poker.gr ine apo tis korifees, ektos apo ta polla elinika tournoua pou exi , exi kai polli kalo support. Den thimame kamia fora na xriastika kati kai amesos na paro apantisi .

Πράγματι το support είναι απίστευτο.Μιά φορά τους είχα στείλει email,σηκώθηκα να πάω να κάνω καφέ και όταν επέστρεψα μου είχαν ήδη απαντήσει.:)

Δημοσίευση

Γεία σου φίλε clickys.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά παραπάνω.

Πραγματικά πολύ καλό το support.

Αυτό που μου αρέσει και εμένα πολύ είναι τα ελληνικά τουρνουά + το chatting που γίνεται με τα παιδιά, μέσα από το οποίο κανονίζοντε και πολλά prive για χαβαλέ.

Δημοσίευση

εγω το θεμα του support το θεωρω δεδομενο.

top σε αυτο το θεμα ειναι το pokerstars imo.

απο κει και περα ειναι καποια πραγματα σε θεμα λογισμικου που θελουν updates.

(interface,mac version,search*).*not sure.

Ta ante αναφερθηκαν πιο πανω.+starting stacks , blind structure.

Δημοσίευση

σιγουρα το support ειναι πολυ ικανοποιητικο εως παρα πολυ καλο.το θεμα με τα structure στα τουρνουα ειναι καθαρα θεμα τησ ongame τησ οποιασ μελοσ ειναι και poker.gr .οσον αφορα παντως τα ελληνικα τουρνουα που διοργανωνωνται εκει δεν θυμαμαι να υπηρχει τουρνουα που το starting stack να ηταν κατω απο 2500 chip.οσον αφορα παλι τα antes απο οτι καταλαβα τον επομενο μηνα θα μπουν και στο poker.gr.

καλη δουλεια παιδια.αν και το παραπονο μ ειναι οτι θα ηθελα να υπαρχουν περισσοτερα προκριματικα για live tour (ελλΗΝΙΚΑ).

Δημοσίευση

H υποστήριξη ειναι απλα.... η καλυτερη απο όσα sites εχω παίξει.

Το οτι δεν υπαρχουν antes εμενα προσωπικα που αρεσει ιδιαιτερα.

Επισης ενδιαφερον εχει οτι τα παιχνιδια ειναι πολωμένα.

Έχει 10αρια τραπέζια για very tight παιχνιδι και 5max για λιγο πιο επιθετικό παιξιμο απο τα συνηθισμενα 6max.

Εκει που ειναι λίγο ενοχλητικό το θέμα, ειναι στα 3λεπτα turbo tournaments. Τζογαρεις θέλεις δεν θέλεις ή απλα δεν τα παίζεις.

Δημοσίευση

Να πω λοιπόν κι εγώ την γνώμη μου για το Poker.gr. Από θέμα αξιοπιστίας και support δεν το συζητάω, ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟ. Χαρά στην υπομονή τους.

Το software δεν με ενοχλεί προσωπικά και με κάποια mods είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος ( το σχεδόν κολλάει στο μεταβλητό μέγεθος τραπεζιού το οποίο είπε ο Πάνος ότι θα υπάρχει μετά την αναβάθμιση).

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Poker.gr και της Ongame γενικότερα είναι οι πολύ κακοί παίκτες όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτοί οι παίκτες είναι και ο βασικός λόγος που το ROI της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων παικτών είναι σημαντικά υψηλότερο στην Ongame σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Με απλά λόγια, όποιος δεν κερδίζει στην Ongame δεν κερδίζει πουθενά. Αυτά για τα τουρνουά. Για cash δεν ξέρω.

Το παράπονο όλων όσων μιλάω είναι το blind structure και δεν έχουν πολύ άδικο νομίζω. Μικρής χρονικής διάρκειας levels και έλλειψη πολλών blind intervals. To αποτέλεσμα είναι τουρνουά turbo. Tα επονομαζόμενα turbo είναι hyperturbo και απλά δεν παίζονται νομίζω (αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει). Τα antes θα ήταν μια καλή προσθήκη καθώς οι περισσότεροι παίκτες δεν προσαρμόζουν σωστά την στρατηγική τους μετά την προσθήκη των antes.

Τελικά, γκρινιάζουμε όλοι για την δομή των τουρνουά αλλά το μεγαλύτερο ROI σε συνδυασμό με την μικρότερη διάρκεια των τουρνουά μας δίνει το ζητούμενο δηλαδή μεγαλύτερο hourly rate. Άσε που τα τουρνουά που παίζω στην Ongame τελειώνουν στις 2-3 τη νύχτα και προλαβαίνω να κοιμηθώ ενώ τα αντίστοιχα στις άλλες πλατφόρμες τελειώνουν στις 5-6 και πάω στη δουλειά φάντασμα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα

Για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι ο Πάνος, manager του Poker.gr και το μόνο άτομο που εργάζεται στο site αυτό και το γνωρίζετε προσωπικά(όσοι το γνωρίζετε). Όλα τα υπόλοιπα παιδιά, support, IT's κλπ είναι άνθρωποι εργαζόμενοι που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και φαίνεται φυσικά το αποτέλεσμα της αγάπης τους στα δικά σας καλά λόγια, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ΠΟΤΕ σε δημόσιο χώρο (πχ. καζίνο) ώστε να τα γνωρίσετε προσωπικά.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω σε ΟΛΟΥΣ ότι στους εργαζόμενους στο Poker.gr απαγορεύεται το παιχνίδι στο Poker.gr και κατ'επέκταση είναι αδύνατο να τους/μας έχετε πετύχει σε τουρνουά γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Εμένα, σαν Πάνο, μόνο σε live με έχουν δει πολλά παιδιά να παίζω (baskont, mpetoxeros, sharkastik, nicecallsir, gkap13 και πολλοί άλλοι) ενώ online τα είπα παραπάνω.

Κατανοώ ότι το αμιγώς ελληνικό στοιχείο και το παρεϊστικο κλίμα που επικρατεί κυρίως στο lobby έχει τα καλά του και τα κακά του, αλλά να είστε σίγουροι ότι εμείς σαν Poker.gr έχουμε σαν πρώτο μέλημά μας τη δικιά σας ασφάλεια και την αξιοπιστία του παιχνιδιού σας.

Φίλε Confucius τι εννοείς ποια είναι τα μέλη του Poker.gr? Θέλεις μήπως να σου απαριθμήσω μερικές δεκάδες χιλιάδες μέλη μας για να 'φυλάγεσαι' όπως είπες? δε νομίζω... :)

Αγαπητέ batman κανένα μέλος του team που εργάζεται στο Poker.gr δεν έχει λάβει ούτε πρόκειται να λάβει μέρος σε κανένα τουρνουά ή να κάτσει σε κανένα τραπέζι του Poker.gr για τον απλούστατο λόγο ότι απαγορεύεται. Οπότε επίτρεψέ μου να σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος.

Ελπίζω να σας διαφώτισα στις αποριες σας με τα γραφόμενα μου

Σας ευχαριστώ πολύ ξανά εκ μέρους όλου του Poker.gr Team για τα καλά σας λόγια και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με εκτίμηση

Πάνος

Δημοσίευση

file pano isws einai diko mou lathos gia tous ergazomenous to poker.gr.mporeis na mou peis poia nicknames einai moderator? kai tote se auto to komati tha sou zitisw signwmi pou profanos eixa lathos antilipsi.

thelw omws mia pistiki apantisi gia to an kapioi xristes mporoun kai sinenoountai metaksi tous otan vriskontai sto idio trapezi

Δημοσίευση

den thelw se kamia periptwsi na riksw laspi..apla anadikniw ena antikeimeniko provlima pou iparxei..

egw sinexizw parolatauta sto poker.gr giati to theorw aksiopisto gia tis xrimatikes sinalages mou kai episis to support pou exete theorw oti einai paradigma pros mimisi gia polles etairies kai oxi mono se autes pou drastiriopoiountai ston xoro tou online poker..o

Δημοσίευση

batman έγραψε:

file pano isws einai diko mou lathos gia tous ergazomenous to poker.gr.mporeis na mou peis poia nicknames einai moderator? kai tote se auto to komati tha sou zitisw signwmi pou profanos eixa lathos antilipsi.

thelw omws mia pistiki apantisi gia to an kapioi xristes mporoun kai sinenoountai metaksi tous otan vriskontai sto idio trapezi

An ennoeis moderators sto forum:

Panpoker.gr eimai egw opws katalabaineis

Philpoker.gr Philipos, ypeuthinos exupiretisis melwn

Admpoker.gr einai genikotero account mias kai to xrisimopoiw ki egw gia kapoia anakoinwsi alla kai to ekastote atomo pou einai bardia sto support

autoi oi 3 einai moderators

Apantisi gia to an kapoioi xristes mporoun kai synennoountai mporw kai de mporw na sou dwsw..ti ennow tha mou peis..loipon:

yparxoun mixanismoi asfaleias pou elegxoun IP's (to pio gnwsto kommati tou Risk einai auto), i exetazoun tis partides meta to telos tous kai an yparxei dolos kleinoun accounts kai desmeuontai xrimata apo tous logariasmous.

Prin kana xrono peripou malista enas Ellinas paiktis cash sto 5-10, ekane kataggelia oti ton eixan balei sti mesi 2 xenoi kai tou piran ta xrimata. Meta apo to sxetiko elegxos stis partides epibebaiwthike kai epistrafikan afenos ta xrimata kai afeterou kleisane ta accounts twn xenwn kai desmeutikan ta xrimata pou eixan mesa.

Na eisai sigouros oti pisw apo to paixnidi uparxoun anthrwpoi kai mixanismoi pou doulevoun mera nuxta wste na einai axiopisto to paixnidi kai katharo kai na prostateuontai ta meli mas apo dolo.

Auto sto ypografw!!!

Elpizw na se kalypsa Bat :)

filika

Panos