TOREADOR Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 θα ηθελα τη γνωμη σας για τις εταιρειες που αναφερω.Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για mtt και για cash limit holdem Eπισης μπορει να γινει μεταφορα χρηματων μεσω χρηστων? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 ladbrokes και expert είναι το ίδιο.Χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της microgaming.Μεταφορά χρημάτων μεταξύ χρηστών όχι δεν μπορείς να κάνεις (τουλάχιστον δεν εχω δεί μέχρι στιγμής τέτοια λειτουργία).Αλλά μπορείς και μέσω heads up να το κάνεις.MTT έχει πολλά.Επίσης διοργανώνονται και freeroll με prize 1000 και 1500 (1500 την τρίτη και 1000 την πέμπτη) με 50 πόντους που μαζεύονται εύκολα και γρήγορα και δεν μαζεύονται πάνω από 290 άτομα).Τα mtt τα regular της microgaming έχουν αρχικό stack 2000 μάρκες(εκτός αν πάς σε πολύ μεγάλο buy in με super stack) και τα blings αλλάζουν ανά 10-12 λεπτά απ ότι θυμάμαι.Πάντως είναι καλά.Η betfair από την άλλη δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα tournament site.Για cash πάντως εγώ προτιμώ betfair.Από κεί και πέρα εσένα ότι σε βολεύει. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Για μεταφορά χρημάτων ήξερα παλιότερα ότι σίγουρα δε γινόταν στην betfair. Αν δεν άλλαξε κάτι έτσι θα είναι και τώρα, που το θεωρώ πολύ πιθανό. Για τις άλλες 2 δεν είμαι σίγουρος αλλά δε νομίζω να γίνεται μεταφορά χρημάτων. Παράθεση
Recommended Posts