Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Poker party h poker stars???

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas poker koinotita:)

Thelo na sas rotiso kati..pio apo ta dio site protimate?

akouo polu kosmo na milaei gia pokerstars alla pragmatika emena an mou legan na sigrino auta ta dio site tha edina 99 sto party poker kai 1 sto pokerstars...

alla akouo polla atoma na milane gia nikes mono sto pokerstars kai me exei anxosei auto..vasika den ksero...

Tha ithela na akouso tin gnomi sas:)

Δημοσίευση

gia tournoua sou sinistw pokerstars...

ksekina kai pekse ta 3 k 5+rebuy ...

to epipedo twn pektwn einai poli metrio

to mono plyn sta sygkekrimena k genikotera sta tournoua einai oti kratane poli wra opote xreiazesai arketo eleythero xrono...

oson afora to partypoker exei pio soft cash games ...

apo thmema aksiopistias de nomizw oti xreiazesai na fovasai kati kai apo tis 2 etairies...

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Δημοσίευση

koitakse na deis..teleutaia ekei paizw..exei poly kala MTT me guarantees pou den ta ftanoun oi summetoxes...ws ekei kala...exei kai xavale epeidi einai 3d..sta kaka twra..poly liga trapezia cash...paizoun sxetika me alla diktya ligoi paiktes..ta trapezia einai dekaria eite sit&go eite cash i MTT...vevaia exei arketo kosmo pou den exei idea apo poker..kaneis kata8esi mesw trapezis paysafe i visa..kai analipsi me embasma i pistwtiki...(to emvasma kanei peripou 10 meres omws..ekana prosfata cashout..)

Auta elpizw na voi8isa..gl sta trapezia