tavou Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Geia sas poker koinotita:)Thelo na sas rotiso kati..pio apo ta dio site protimate?akouo polu kosmo na milaei gia pokerstars alla pragmatika emena an mou legan na sigrino auta ta dio site tha edina 99 sto party poker kai 1 sto pokerstars...alla akouo polla atoma na milane gia nikes mono sto pokerstars kai me exei anxosei auto..vasika den ksero...Tha ithela na akouso tin gnomi sas:) Παράθεση
arourel Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 ti eidos paixnidiou zhtas esy? Παράθεση
tavou Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 genika goustaro tournoua kai tetia..alla tha paikso kai cash games....apla gnomes psaxno gia auta ta dio sites:) Παράθεση
arourel Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 gia tournoua sou sinistw pokerstars...ksekina kai pekse ta 3 k 5+rebuy ...to epipedo twn pektwn einai poli metrio to mono plyn sta sygkekrimena k genikotera sta tournoua einai oti kratane poli wra opote xreiazesai arketo eleythero xrono...oson afora to partypoker exei pio soft cash games ...apo thmema aksiopistias de nomizw oti xreiazesai na fovasai kati kai apo tis 2 etairies... Παράθεση
tavou Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 tha to ksanakatevaso na to dokimaso...pantos to pokerparty exei para polla freerolls kai genika exei polu filiko perivalon..den ksero..exo berdeutei:P Παράθεση
saras Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 otan tha kaneis thn prwth sou analhpsh tha katalabeis pou prepei na paizeis...to partypoker nomizei oti apeuthunetai se "amerikanakia"....dokimase na kaneis analhpsh sta 2 auta sites to idio poso kai tha deis thn diafora.. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2009 diladi ti ennoeis ti provlima borei na exo stin analipsi sto poker party? Παράθεση
tasko44 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2009 Kalispera.proto post!!Gia omaha pokerstars kai full tilt.An kai exoun teloios diaforetiko programma toopoio tha deis..Diladi alla vgainoun pio eykola sto starsopos full kai flushes especially A high,eno apo oti vlepo stotilt an kai neos ekei se sxesi me stars(650 omaha tours se 6 mines..)mia kenta den spaei apo full.. Παράθεση
jackman Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2009 kalimera paidia...na kanw mia erwtisi?sto poker stars ginetai katathesi me paysafe?k an nai pws?:Ad Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2009 File jackman i pokerstars ipostirizei katathesi me pay safe card, e3artatai omws me ti stoixeia exeis eggrafei.Gia paradeigma egw menw uk gia spoudes alla logo tou oti exw eggrafi me kypriaki address dn mou emfanizei to pay safe option! Παράθεση
skarabou Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2009 geia sas k apo mena paidia.. kainourios eimai ston pokerokosmo.. tha ithela gnomes an ginetai gia to pkr... kai tropous katathesis-analipsis sxetika me afto.. an gnorizei kapoios tha me voithouse polu.. Παράθεση
mvarvantos Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2009 koitakse na deis..teleutaia ekei paizw..exei poly kala MTT me guarantees pou den ta ftanoun oi summetoxes...ws ekei kala...exei kai xavale epeidi einai 3d..sta kaka twra..poly liga trapezia cash...paizoun sxetika me alla diktya ligoi paiktes..ta trapezia einai dekaria eite sit&go eite cash i MTT...vevaia exei arketo kosmo pou den exei idea apo poker..kaneis kata8esi mesw trapezis paysafe i visa..kai analipsi me embasma i pistwtiki...(to emvasma kanei peripou 10 meres omws..ekana prosfata cashout..)Auta elpizw na voi8isa..gl sta trapezia Παράθεση
Recommended Posts