Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

edo kai kapoia xronia o taramas asxoleitai ne to poker epaggelmatika fusika kai opos diavasa sth sunenteuksh tou sto pokerunion exei stathero kerdos 5-10 xiliades to mhna kai elege oti den uparxoun pano apo 10 ellhnes pou to petixenoun auto(apoti thimamai gt exei kairo pou thn diavasa).epeidh thelo na parakolouthiso paixnidia tou mipos gnorizei kaneis me poio nickname einai sth eurobetpoker(h opou allou paizei)?

Δημοσίευση

Ο Τάραμας έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την eurobet και σε οποιαδήποτε συνέντευξη δίνει δεν "ξεχνάει" να αναφέρει το όνομα της:whistle: .Και πολύ καλά κάνει ο άνθρωπος αφού πληρώνεται ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι και εγώ σαν πελάτης της ίδιας εταιρίας προσπάθησα πολλάκις να τον εντοπίσω σε κάποιο τραπέζι...άλλα μάταια. Δεν το έχω δει ούτε σε Cash games και φυσικά σε κανένα tournament. Tο βρίσκω απίθανο να παίζει με καμουφλαρισμένο nickname αφού ο συγκεκριμένος παίκτης λειτουργεί σαν κράχτης και θα ήταν βλακώδες να παίζει ινκόγκνιτο. Στην OPR υπάρχει κάποιος με nickname "johntaramas". Μπείτε να δείτε τα στατιστικά του. Είναι πραγματικά ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ:blink: .Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι η μόνη σχέση που έχει με το ποκερ της Γιουρομπετ είναι η φάτσα του σε πρώτο πλάνο στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Εδώ τάραμας εκεί τάραμας, που είναι ο τάραμας????