Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταρχην καλη χρονια σε ολους.

Οπως εχω αναφερει και σε αλλο ποστ ειμαι ενας σχετικα καινουργιος παικτης (1-1,5 χρονο περιπου) και που ουσιαστικα τους τελευταιους 3-4 μηνες αρχισα να παιζω συστηματικα σε κανονικα τουρνουα και οχι ως επι το πλειστον σε freeroll οπως εκανα τους πρωτους μηνες μαθαινοντας τα βασικα.

Αυτο που εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο και προσπαθω να βελτιωσω μερα με την μερα ειναι η τεχνικη και ο τροπος σκεψης για το παιχνιδι. Αυτο που με εχει βοηθησει αφανταστα λοιπον ειναι το διαβασμα. Πολυ διαβασμα μαλιστα.

Υπαρχουν πολλα αξιολογα site και βιβιλα στα οποια θα βρειτε κειμενα που πραγματικα θα σας κανουν να αλλαξετε τον τροπο που αντιμετωπιζετε αυτο το παιχνιδι.

Αυτα που γραφω φυσικα απευθεινονται σε αρχαριους παικτες οπως εγω και αν δεν υπαρχει προβλημα απο πλευρας pokerland θα μπορουσα να αναφερω ορισμενα site που με βοηθησαν. Οπως επισης θα μου ηταν πολυ χρησιμο να μου προτεινετε και καποια site με αξιοπιστα αρθρα στρατιγικης και τεχνικων του ποκερ

Δημοσίευση

καλη χρονια σε ολους κατ' αρχας!!!

νομιζω πως το pokerland δεν εχει καποιο προβλημα να αναφερουμε καποια site,αφου σε αλλα μου post εχω αναφερει.οποτε εχω να σου προτεινω το www.pokerstrategy.com στο οποιο μαλιστα υπαρχει μια καλη προσφορα,το www.twoplustwo.com,απο ελληνικα το pokerpros,επισης στο poker.gr τα αρθρα στη στηλη 'μαθε απο τον poker pro'

εχουν ενδιαφερον.τα καλα βιβλια ειναι γνωστα πιστευω.

ελπιζω να σε βοηθησα γιατι και εγω νεος ειμαι στο αθλημα και διαβαζω οτι μπορω,επισης πιστευω οτι βοηθαει πολυ η παρακολουθηση video απο το pokertube oπου μπορεις να δεις πως παιζουν καταξιωμενοι παικτες στην διεθνη ποκερικη σκηνη!!

καλη μελετη!!!;)