Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Kedismenoi i xamenoi..?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se olous tous pokerades!!

Anoigw ayto to 8emataki gia na antalla3oume apopseis oson afora ta kerdi mas (i xasoura) sto online poker..

Egw se genikes grammes eimai xamenos kai paizw 1,5 xrono online.

i ali8eia einai oti to pi8anotero na kerdiseis einai otan eisai neo melos gia na se glikanoun.. i otan exeis kataferei kai exeis mazepsei tin kava apo poli nwris.. opote pairneis statistika ta kallytera fylla..

8a 8ela na moirastoume apopseis gia to 8ema kai good luck se olous!

Δημοσίευση

αρχικα welcome στο forum.

αν μπορεις να γραφεις στα ελληνικα για να ειναι πιο ξεκουραστο το κειμενο,

παιζεις 1,5 χρονο και ακομα πιστευεις οτι οι εταιριες δινουν φυλλα στους πρωταριδες...τοτε γιατι συνεχιζεις να παιζεις.

αν δεν αλλαξεις νοοτροπια θα σου προτεινα να το σταματισεις.

Δημοσίευση

Θα πω την δική μου άποψη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν. Κατά την γνώμη μου το ONLINE poker είναι αφενός ένα δημιούργημα ΔΙΑΤΡΗΤΟ και ΔΙΑΒΛΗΤΟ, αφετέρου ύποπτο ως προς τον ρεαλισμό και την αξιοπιστία του. Και εξηγούμαι.

Η ιστορία του POTRIPPER απέδειξε ότι ένας ευφυής και πανούργος γνώστης της τεχνολογίας των ηλ. υπολογιστών μπορεί να σπάσει το "εξελιγμένο" σύστημα ασφαλείας των poker sites και να πλουτίσει. Τον συγκεκριμένο τύπο τον πρόδωσε η ΑΠΛΗΣΤΙΑ του. Θα μπορούσε αν συνέχιζε την απάτη του με μέτρο, να το κάνει αυτό εφ'όρου ζωής και να μην τον πιάσει ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό αποδεικνύει ότι εμείς είμαστε εν δυνάμει έρμαια κάποιων άλλων.

Οσο για το θέμα της αξιοπιστίας του, η γνώμη είναι καθαρά υποκειμενική. 90% σημαίνει επαλήθευση 90 φορές σις 100. Δεν θα ανατρέψουν αυτοί τους νόμους των θεμελιωδών μαθηματικών. Η συχνότητα με την οποία ανατρέπονται πιθανότητες της τάξης του 80%, 90% και 95% είναι σκανδαλώδης. Αυτά φίλε μου γίνονται μόνο στο ONLINE poker.

Κάτι άλλο που ενισχύει την δική μου καθαρά υποκειμένικη άποψη για την αναξιοιστία του συστήματος είναι οι γκουρού του online poker. Σε προκαλώ :) να παρακολουθήσεις κάποιους από αυτούς. Εχω δεί για παράδειγμα τους harri v, -Rex Cramer-, Anna k. Oλοι τους έχουν ένα κοινό στοιχείο. Το παιχνίδι τους είναι αφελές. Τώρα βέβαια θα γυρίσει καποιος και θα μου πεί πόσο αφελής είμαι εγώ. Αυτοί έχουν βγάλει 6ψήφια κέρδη φέτος. Αυτό είναι που με τρομάζει. Οτι παρακολουθώ παίκτες χαμηλού επιπέδου και παίζοντας κυριολεκτικά τζόγο να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Αυτά δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο του ποκερ. Εκεί τέτοιοι τύποι έρχονται και παρέρχονται, αλλά ποτέ δεν μένουν.

Και εδώ είναι που έρχεται η μεγάλη ερώτηση. "Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με το online poker? ΓΙΑΤΙ?". Σε όποιον μου κάνει αυτήν την ερώτηση του απαντάω ως εξής. "Εχεις παίξει ποτέ στην ζωή σου έστω και μια φορα ρουλέτα? ΓΙΑΤΙ? Οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Εχει παίξει ποτέ στοίχημα? ΓΙΑΤΙ? Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι ότι στήνονται αγώνες." Θες και άλλα ΓΙΑΤΙ? Εγώ παίζω πόκερ για το πόκερ. Εστω και μέσω του online που πιστεύω ότι ασελγεί σε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι που συνδυάζει εμπειρία, ευφεία, μαθηματική σκέψη, υπομονή, στρατηγική και ΤΕΛΟΣ τύχη.

Παίζω μικρά ποσά. Μόνο όσο αντέχει η τσέπη μου. Στην τελική δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.

Οσο για τα κέρδη και την χασούρα...Το user name μου είναι xxArisxx και παίζω στην eurobet(ongame network στην OPR). Δεν κάνω ποτε rebyu και είμαι κερδισμένος. Αλλά να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να έχανα και να ένοιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια απο το διαδικτυκό πόκερ

Δημοσίευση

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Αυτά φίλε μου γίνονται μόνο στο ONLINE poker.

Gia ayto poy les parapanw de 8a sxoliasw ka8ws einai pio eidikoi osoi exoun paiksei poly live edw mesa.

ayto poy 8elw na sxoliasw einai pws ka8orizeis to paixnidi tou anna k. kai rex craymer ws afeles kai ypopto. des sto link pio katw mia "afelh" analysh toy anna k. kai pes moy posoi edw mesa mporoume na kanoyme paromoies analyseis sto paixnidi mas...

http://forumserver.twoplustwo.com/87/hi ... ost7104145

Δημοσίευση

empags έγραψε:

Παράθεση
xxArisxx έγραψε:
  Παράθεση
Αυτά φίλε μου γίνονται μόνο στο ONLINE poker.

Gia ayto poy les parapanw de 8a sxoliasw ka8ws einai pio eidikoi osoi exoun paiksei poly live edw mesa.

ayto poy 8elw na sxoliasw einai pws ka8orizeis to paixnidi tou anna k. kai rex craymer ws afeles kai ypopto. des sto link pio katw mia "afelh" analysh toy anna k. kai pes moy posoi edw mesa mporoume na kanoyme paromoies analyseis sto paixnidi mas...

http://forumserver.twoplustwo.com/87/hi ... ost7104145[/quote:1yipe1t3]

Οπως έγραψα την πρώτη φορά η παρατήρηση μου για αυτούς τους παίκτες είναι καθαρά υποκειμενική. Οσο για την ανάλυση που λες...όντως οι περισσότεροι από μας ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τέτοιες αναλύσεις. Αλλά το πόκερ είναι κάτι παραπάνω από αναλύσεις και αυτό το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ μας. Προς θεού, δεν αποκάλεσα ποτέ αυτούς τους παίκτες αφελείς. Απλώς επαναλαμβάνω ότι δεν μου προκαλεί κανένα δέος ο τρόπος που αγωνίζονται και να σου πω την αλήθεια είμαι μες την τρελλή χαρά όταν τους έχω στο ίδιο τραπέζι. Ειδικά για έναν παίκτη συντηρητικό όπως εγώ είναι οι καλύτεροι αιμοδότες (όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο!!). Οπως και να έχει, αυτοί έχουν τον απεριόριστο σεβασμό μου είτε γιατί κάνουν πολύ καλές αναλύσεις είτε επειδή έχουν βρεί με κάποιο "τρόπο" την κότα με τα χρυσά αυγά!!!

p.s. Παρεπιπτόντως δεν έχω διαβάσει καμμία ανάλυση του έλληνα "Mpetoxeros" αλλά με τον συγκεκριμένο παίκτη δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στο ίδιο τραπέζι.

RESPECT TO THE REAL PLAYERS

gsbets έγραψε:

Παράθεση
δες το 60 minutes και θα μαθεις λιγα περισσοτερα για την υποθεση.

ειτε καλος hacker ειτε inside man.

πιο απο τα 2 ηταν τελικα?

:) :) :) Σαφώς την έχω δει την ταινία. Αν τώρα στην δική μας περίπτωση μιλάμε για inside man τότε μάλλον θα πρέπει να το κόψουμε όλοι μας το ονλαϊν

saras έγραψε:

Παράθεση
file arh etsi einai para polu kalo to post sou...bebaia edw mesa tha dikasteis kai tha katadikasteis...apo tous "eidikous".

ΟΧΙ φίλε μου. Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Εξ'άλλου όλοι μας έχουμε ένα κοινό στοιχείο, έτσι? Προσωπικά μου αρέσει πολύ η δουλειά που γίνεται εδώ και σας διαβάζω ανελλειπώς

Για τελευταίο άφησα μια πολύ απλή έρευνα που έκανα πριν μερικούς μήνες. Καταχώρησα 2.000 show downs είτε αφορούσαν δικές μου παρτίδες είτε άλλων (heads up only). Ο σκοπός μου ήταν να δω κατά πόσο επαληθεύονται οι στατιστικές που δίνονται PRE-FLOP. Το παιχνίδι ήταν πάντα το χολντεμ και έβγαλα τα εξής υπέροχα συμπεράσματα.

Στις περιπτώσεις που τα σταστιστικά ήταν συντρηπτικά υπέρ του ενός π.χ 88 vs :7h:6h δηλαδή 80-89%, η επαλήθευση μας έβγαλε 72%.

Σε εκείνες που υπήρχε σημαντικό προβάδισμα της τάξης του 70% π.χ ΑΚ vs Α10, το αποτέλεσμα ήταν 57%....και άλλα πολλά. Ισως τελικά πρέπει να αλλάξω site:whistle:

Long Live Poker

Δημοσίευση

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Για τελευταίο άφησα μια πολύ απλή έρευνα που έκανα πριν μερικούς μήνες. Καταχώρησα 2.000 show downs είτε αφορούσαν δικές μου παρτίδες είτε άλλων (heads up only). Ο σκοπός μου ήταν να δω κατά πόσο επαληθεύονται οι στατιστικές που δίνονται PRE-FLOP. Το παιχνίδι ήταν πάντα το χολντεμ και έβγαλα τα εξής υπέροχα συμπεράσματα.

Στις περιπτώσεις που τα σταστιστικά ήταν συντρηπτικά υπέρ του ενός π.χ 88 vs :7h:6h δηλαδή 80-89%, η επαλήθευση μας έβγαλε 72%.

Σε εκείνες που υπήρχε σημαντικό προβάδισμα της τάξης του 70% π.χ ΑΚ vs Α10, το αποτέλεσμα ήταν 57%....και άλλα πολλά.

Θα μ' ενδιέφερε πολύ να δω μια αντίστοιχη ανάλυση που θα είχε αναλυμένα 200.000 showdowns και όχι 2.000. Με 2.000 showdowns έχεις πολύ μικρό δείγμα, για παράδειγμα, στα 2.000 πόσα απ' αυτά ήταν τύπου 88vs76s; 100; Και στα 100, το 80-89% έγινε 72%; Φυσιολογικό το βρίσκω, όπως θα ήταν φυσιολογικό να είναι και 95%! Αν αυτά τα ποσοστά σου επιβεβαιωθούν σε πάνω από 100.000 παρτίδες (κατά προτίμηση θα ήθελα 500.000+) τότε μάλλον έχουμε πρόβλημα αξιοπιστίας...

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Θα πω την δική μου άποψη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν. Κατά την γνώμη μου το ONLINE poker είναι αφενός ένα δημιούργημα ΔΙΑΤΡΗΤΟ και ΔΙΑΒΛΗΤΟ, αφετέρου ύποπτο ως προς τον ρεαλισμό και την αξιοπιστία του. Και εξηγούμαι.

Η ιστορία του POTRIPPER απέδειξε ότι ένας ευφυής και πανούργος γνώστης της τεχνολογίας των ηλ. υπολογιστών μπορεί να σπάσει το "εξελιγμένο" σύστημα ασφαλείας των poker sites και να πλουτίσει. Τον συγκεκριμένο τύπο τον πρόδωσε η ΑΠΛΗΣΤΙΑ του. Θα μπορούσε αν συνέχιζε την απάτη του με μέτρο, να το κάνει αυτό εφ'όρου ζωής και να μην τον πιάσει ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό αποδεικνύει ότι εμείς είμαστε εν δυνάμει έρμαια κάποιων άλλων.

Το online poker πιθανόν να είναι διαβλητό και σίγουρα μπορεί να γίνει. Δεν επηρεάζει όμως περισσότερο την τσέπη μου (κατά τη γνώμη μου πολύ λιγότερο) απ' ότι η διαβλητότητα του live poker. Ή μήπως το live poker δεν μπορεί να είναι διαβλητό; Έχω πολύ μικρή εμπειρία σε live poker (της τάξης των 40 τουρνουά) σε σχέση με το online και παρόλα αυτά έχω πέσει 2 φορές σε χαρτοκλέφτη! Στο online μπορεί και να έχω πέσει θύμα απάτης, μπορεί και όχι!

Ο φόβος του άγνωστου μας κάνει πολλές φορές επιφυλακτικούς αλλά μάλλον είμαστε αφελείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χρήση των πιστωτικών καρτών: Πολλοί δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές στο internet γιατί φοβούνται. Δεν ξέρουν όμως τι να φοβηθούν, δεν γνωρίζουν ποιος είναι πραγματικά ο κίνδυνος και έτσι απλώς απορρίπτουν αυτή τη μέθοδο συναλλαγής (παρόλο που η πιθανότητα απάτης είναι πάρα πάρα πολύ μικρή -όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω ανάλυση πολύ ευχαρίστως να του εξηγήσω γιατί). Οι ίδιοι άνθρωποι όμως, χωρίς πολύ σκέψη, θα δώσουν με χαρακτηριστική άνεση την πιστωτική τους στο σερβιτόρο του restaurant που θα φάνε και που μπορεί να έχει προσληφθεί χθες και να τα παρατήσει σε μια βδομάδα με 100-200 κάρτες των οποίων θα έχει πλήρη στοιχεία (μέχρι και τον 3ψήφιο κωδικό) και να μην ξέρουν τι και από που τους βρήκε και όλα αυτά γιατί είναι εξοικοιωμένοι με τη διαδικασία (νομίζουν)! Ακόμη χειρότερα οι τηλεφωνικές συναλλαγές με πιστωτικές όπου απαιτείται ο τριψήφιος κωδικός από έναν υπάλληλο που ούτε καν βλέπεις τη φάτσα του!

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Οσο για το θέμα της αξιοπιστίας του, η γνώμη είναι καθαρά υποκειμενική. 90% σημαίνει επαλήθευση 90 φορές σις 100. Δεν θα ανατρέψουν αυτοί τους νόμους των θεμελιωδών μαθηματικών. Η συχνότητα με την οποία ανατρέπονται πιθανότητες της τάξης του 80%, 90% και 95% είναι σκανδαλώδης. Αυτά φίλε μου γίνονται μόνο στο ONLINE poker.

Έδωσα την άποψή μου παραπάνω...

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Κάτι άλλο που ενισχύει την δική μου καθαρά υποκειμένικη άποψη για την αναξιοιστία του συστήματος είναι οι γκουρού του online poker. Σε προκαλώ :) να παρακολουθήσεις κάποιους από αυτούς. Εχω δεί για παράδειγμα τους harri v, -Rex Cramer-, Anna k. Oλοι τους έχουν ένα κοινό στοιχείο. Το παιχνίδι τους είναι αφελές. Τώρα βέβαια θα γυρίσει καποιος και θα μου πεί πόσο αφελής είμαι εγώ. Αυτοί έχουν βγάλει 6ψήφια κέρδη φέτος. Αυτό είναι που με τρομάζει. Οτι παρακολουθώ παίκτες χαμηλού επιπέδου και παίζοντας κυριολεκτικά τζόγο να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Αυτά δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο του ποκερ. Εκεί τέτοιοι τύποι έρχονται και παρέρχονται, αλλά ποτέ δεν μένουν.

Αυτοί είναι οι 25 πρώτοι της ongame για τις 27/12/2008. Αν ήταν τόσο διαβλητό όσο νομίζεις δεν νομίζω να βλέπαμε τα ονόματα που έχω με κόκκινο χρώμα στους πρώτους 25. Τους 3 από τους 4 τους γνωρίζω προσωπικά και είναι κερδισμένοι και στο live poker. Και να φανταστείς ότι κανείς τους δεν έχει μεγάλη επιτυχία ακόμη στο GT (όπως έχουν οι περισσότεροι που είναι από πάνω τους) το οποίο θα τους πριμοδοτούσε με πολλούς πόντους για να είναι πιο ψηλά! Αν τώρα και οι τρεις τους έχουν βρει 'backdoor' στην πλατφόρμα της ongame και κερδίζουν μαγκιά τους! Εγώ δεν κατάφερα να βρω καλό backdoor τότε γιατί μόνο μέχρι το νούμερο 30 κατάφερα να φτάσω και μόνο στους πρώτους 100 είμαι εδώ και 5 μήνες περίπου.

xxArisxx έγραψε:

Παράθεση
Και εδώ είναι που έρχεται η μεγάλη ερώτηση. "Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με το online poker? ΓΙΑΤΙ?". Σε όποιον μου κάνει αυτήν την ερώτηση του απαντάω ως εξής. "Εχεις παίξει ποτέ στην ζωή σου έστω και μια φορα ρουλέτα? ΓΙΑΤΙ? Οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Εχει παίξει ποτέ στοίχημα? ΓΙΑΤΙ? Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι ότι στήνονται αγώνες." Θες και άλλα ΓΙΑΤΙ? Εγώ παίζω πόκερ για το πόκερ. Εστω και μέσω του online που πιστεύω ότι ασελγεί σε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι που συνδυάζει εμπειρία, ευφεία, μαθηματική σκέψη, υπομονή, στρατηγική και ΤΕΛΟΣ τύχη.

Παίζω μικρά ποσά. Μόνο όσο αντέχει η τσέπη μου. Στην τελική δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.

Οσο για τα κέρδη και την χασούρα...Το user name μου είναι xxArisxx και παίζω στην eurobet(ongame network στην OPR). Δεν κάνω ποτε rebyu και είμαι κερδισμένος. Αλλά να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να έχανα και να ένοιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια απο το διαδικτυκό πόκερ

Ελπίζω να παίζεις online στο μέλλον με λιγότερες επιφυλάξεις, όχι για άλλο λόγο, αλλά για να ευχαριστιέσαι περισσότερο το παιχνίδι...

Δημοσίευση

lafila έγραψε:

Παράθεση
Geia sou file Ari,

Kata vasi simfwnw gia to online poker.. e3allou ta sites kerdizoun polla fragka apo tis simmetoxes kai den asxolountai sto va8mo pou 8elw na pistevw wste oi pelates na nai iremoi..

Erwtiseis,

Ti ennoeis me backdoor?

kai pws vgainoun ta ratings pou dimosievses?

Αν ρωτάς εμένα, καθώς εγώ ανέφερα τα backdoors, ίσως μπερδεύτηκες από τα απανωτά quotes, γιατί εγώ είμαι ο Νίκος! Στην ουσία όμως:

Ως backdoor εδώ εννοώ γενικά οποιαδήποτε τρύπα του συστήματος που πιθανόν να υπάρχει και έχουν ανακαλύψει. Θα μπορούσε να είναι από το seed του αλγόριθμου για το ανακάτεμα μέχρι η εμφάνιση των φύλλων των αντιπάλων κλπ κλπ.

Όσο για τα ratings, από το FAQ του OPR:

Q: How do you calculate poker rankings / OPR Rankings for players with a significant positive estimated profit.

A: The OPR Rankings favour players with a significant positive estimated profit who are able to keep the good results coming again and again. One good result will not bring you all the way to the top, even if your profit is much higher than the best ranked players. Tournament results from the last 120 days are used when calculating rankings.

Q: How do you calculate poker rankings / OPR Rankings for players with a negative or low estimated profit

A: For players with a low or negative estimated profit OPR Rankings are computed different, with more weight on where the player finishes in the tournaments he plays. Tournament results from the last 120 days are used when calculating rankings.

Για περισσότερα: http://www.officialpokerrankings.com/faq.html

Δημοσίευση

Οκ , sorry για το μπερδεμα.

Συμφωνώ για το backdoor , εξάλλου ώπου παίζουν φράγκα υπάρχουν και οι επιτείδιοι.

Φίλος έχει ασχοληθει αρκετά με το συγκεκριμενο.

Για τα rankings από οτι καταλαβα βγαινουν απο συγκεκριμενα sites..

Οποτε δεν περιεχουν ολους τους παικτες..

Δημοσίευση

Ζηλεύω το κουράγιο σου Νίκο. Δυστυχώς, πάλι δεν θα πληρωθείς όπως θα έπρεπε για το ποστ σου.Ελπίζω να βρεθούμε στη Βιέννη και να μου μάθεις και μένα το κολπάκι σου που παίρνεις τα χρήματα των φτωχών πλην τίμιων αντιπάλων σου.

Δημοσίευση

empags έγραψε:

Παράθεση
molis mphka na dw ti ginetai sτο GT. 20 left. blepw anna k. 94os, puggy82 101os. ti pa8ane oloi oi hackers oyte sta lefta de mporesan na mpoyn? eytyxws o ellhnas hacker nicecallsir katafere na einai ITM...

ειπαν να δωσουν μερικα πισω επειδη ειναι γιορτες.

απο βδομαδα ξανα στο hack.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ, πρέπει να σου πω όμως πως το χθεσινό μέρος του τουρνουά, ήταν αρκετά κακό για εμένα, αφού ένας εξαιρετικά κακός παίκτης, ο oleca, με αποσυντόνισε και με οδήγησε αρκετές φορές, σε λάθος διαχείριση του stack μου.

Δημοσίευση
  Παράθεση
p.s. Παρεπιπτόντως δεν έχω διαβάσει καμμία ανάλυση του έλληνα "Mpetoxeros" αλλά με τον συγκεκριμένο παίκτη δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στο ίδιο τραπέζι.

RESPECT TO THE REAL PLAYERS

GELAO PETHAINO KILIEME GONATIZO:laugh: :laugh: :laugh: