Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας,

θα ήθελα να μάθω πως θα μπορούσα να φτιάξω ένα poker room/server πχ σαν το party poker να συνδέονται οι παίκτες κτλ,επίσης θέλω να μάθω που θα βρω αυτό το λογισμικό και ποσο περίπου θα κοστίσει και αν θα είναι νόμιμο.

ευχάριστο.

Δημοσίευση

Κοίτα η άδεια χρήσης του λογισμικού δε θα σου κοστίσει πάνω από Δέκα εκατομμύρια ευρώ, για τα άλλα δε γνωρίζω.. αν μάθεις τίποτα παραπάνω plz πες μας και μας γιατί έιμαστε μια παρέα 10 άτομα σκόρπιοι ανά την Ελλάδα για νά χουμε να παίζουμε όχι τίποτ άλλο... :) όντως Θεός,

Με όλη την καλή διάθεση, ant546.

Δημοσίευση

H άδεια χρήσης του λογισμικού Δέκα εκατομμύρια ευρώ?:woohoo: Δεν νομίζώ ή έχω λάθος πληροφόρηση.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα λεφτά από το πόκερ παρά παίζοντας πόκερ. :laugh:

Πάντως άμα έχεις άπλα μεγάλη σε διαθέσιμα ...εγώ θα ξεκινούσα πρώτα εξαγοράζοντας πελατολόγιο. Θα έλεγχα πρώτα ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς. Θα εξαγόραζα poker land και poker union. Και μετά θα έκανα και δικό μου poker room …Άμα έχεις βέβαια πολύ μεγάλη άπλα… θα μπορούσες να εξαγοράσεις άνετα και όλα τα ελληνικά πόκερ rooms και μετά τα συγχωνεύεις σε ένα poker room!!! :laugh:

Πάρε μερικά links έτσι για αρχή να πάρεις μια ιδέα...

http://www.xpxgamestation.com/default.htm

http://www.gamblingpace.com/own-a-poker ... 007/12/11/

http://pokeraffiliates.org.uk/category/ ... oker-room/

http://www.gamesterstalk.com/create-you ... -t608.html

http://www.newpokeraffiliate.com/genera ... ker-rooms/

Δημοσίευση

καλή ιδέα αλλα δεν έχω τόσα λεφτά ώστε να εξαγοράζω εταρίες βασικά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα φθηνό λογισμικό poker που δεν έχω βρει ακόμα μέσα στον internet (ψάχνω αλλα δεν βρίσκω τίποτα)και μετά αν όλα πάνε καλά και "πλουτίσω" ίσος να εξαγοράσω καμια εταιρια site κτλ....

α

με ενδιαφέρει σπίσης επειδή φτιάχνω ένα site να βάλω τυχερά παιχίδια με λεφτά έχετε καμια ιδέα ξέρετε κάνετε site που να αγοράζεις τυχερά παιχνίδια και νά βγάζεις λεφτά από αυτό

ευχάριστο,,,,,,

Δημοσίευση

trigwnw έγραψε:

καλή ιδέα αλλα δεν έχω τόσα λεφτά ώστε να εξαγοράζω εταρίες βασικά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα φθηνό λογισμικό poker που δεν έχω βρει ακόμα μέσα στον internet (ψάχνω αλλα δεν βρίσκω τίποτα)και μετά αν όλα πάνε καλά και "πλουτίσω" ίσος να εξαγοράσω καμια εταιρια site κτλ....

α

με ενδιαφέρει σπίσης επειδή φτιάχνω ένα site να βάλω τυχερά παιχίδια με λεφτά έχετε καμια ιδέα ξέρετε κάνετε site που να αγοράζεις τυχερά παιχνίδια και νά βγάζεις λεφτά από αυτό

ευχάριστο,,,,,,

εμεις ευχαριστουμε

Δημοσίευση

Το θέμα δεν είναι να είσαι νόμιμος στην Ελλάδα, αλλά να πληρείς τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Για αυτό όλοι οι σοβαροί άνθρωποι παίρνουν ποσοστά από τους κολοσσούς που παρέχουν τα λογισμικά, ώστε αν γίνει μια στραβή να την φτιάξουν αυτοί. Σκέψου να φτιάξεις εσύ ένα σάιτ και να σου μπει superuser μέσα. Θα ψάχνεις εισιτήριο να φυγαδευτείς στην Κολομβία, ούτε καν Βραζιλία μετά, εκτός αν έχεις λεφτά να πληρώνεις και τις αποζημιώσεις.

Αλλά όταν ολόκληρη ultimate παθαίνει τέτοια δυσφήμιση, σκέψου εσύ.

Με 500 χιλιάρικα ίσως παίρνεις το 25% σε υπάρχουσες πλατφόρμες, ongame κτλ...

;)

Δημοσίευση

βασικά και να μπει super user δεν θα χάσω τίποτα επειδή τα λεφτά δεν θα τα πάρει από μένα αλλα από τους άλλους χρηστες του poker,που μπορώ να βρω αυτές της πλατφόρμες με 500 ευρώ ongame κτλ ξέρεις κανένα site??

Δημοσίευση

Argisate hdh anoigw kai egw pokeroom Jokerstars.com

Apokleistika gia tous Ellhnes fppstore opou mporeis na adalaxeis ta fpp's me rwssides.

Epishs mono gia tous elite supernova me 100.000 fpp ,yparxei h dynatothta entopismou atomwn pou sou rixan suck out(1-2outer) sto river,kai spasimo gonatwn me mpastouni tou golf.

Telos o nikitis tou leaderboard paizei HU me Hardelefsina h TSINT.

H epityxia einai dedomenh zitountai metoxoi.

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

Argisate hdh anoigw kai egw pokeroom Jokerstars.com

Apokleistika gia tous Ellhnes fppstore opou mporeis na adalaxeis ta fpp's me rwssides.

Epishs mono gia tous elite supernova me 100.000 fpp ,yparxei h dynatothta entopismou atomwn pou sou rixan suck out(1-2outer) sto river,kai spasimo gonatwn me mpastouni tou golf.

Telos o nikitis tou leaderboard paizei HU me Hardelefsina h TSINT.

H epityxia einai dedomenh zitountai metoxoi.

looooooollllll:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

psfsin έγραψε:

mipws theleis kanena sunergati i tha ta kaneis ola monos sou??? an de me theleis th anoiksw ki egw allo ena poker room kai tha sou parw tin pelateia.. loipon dinw 1000% bonus stin prwti katathesi ews 1500$!

εγώ δίνω 1000000% βούνους εγγραφης δηλαδή 100.000.000 με την πρώτη κατάθεση lol:D:D:P:P

Δημοσίευση

KAPAMAROU GEROS EISE KAI SE XAIROME!APO ATHINA THA PAS 600KM SKOPIA MONO GIA NA PAIKSEIS?A AGORI DIKOS MOU EISE ESI....KAI PALI BRAVO!EGO KANO 800KM PIGAINE ELA MAZI ME DOCTOR GIA NA PAIKSOUME...DOSE EMAIL NA SE EXO STA YPOPSIN...PROSOXI:SE PERIPTOSI GEROU XASIMATOS EGO KAI TOU DOCTOR,BAZEIS BENZINA GIA EPISTROFI H PLLIRONEIS ODIKI BOITHIA NA MAS METAFEREI.......DISKOLO TO XASIMO KAPAMAROU....