trigwnw Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 γεια σας,θα ήθελα να μάθω πως θα μπορούσα να φτιάξω ένα poker room/server πχ σαν το party poker να συνδέονται οι παίκτες κτλ,επίσης θέλω να μάθω που θα βρω αυτό το λογισμικό και ποσο περίπου θα κοστίσει και αν θα είναι νόμιμο.ευχάριστο. Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 δεν ξερω την διευθυνση του!!! Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Κοίτα η άδεια χρήσης του λογισμικού δε θα σου κοστίσει πάνω από Δέκα εκατομμύρια ευρώ, για τα άλλα δε γνωρίζω.. αν μάθεις τίποτα παραπάνω plz πες μας και μας γιατί έιμαστε μια παρέα 10 άτομα σκόρπιοι ανά την Ελλάδα για νά χουμε να παίζουμε όχι τίποτ άλλο... όντως Θεός, Με όλη την καλή διάθεση, ant546. Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 τελικά βρήκα το λογισμικό από μια εταιρία που κάνει περίπου 25 χιλιάδες ευρώ αλλα αυτοί μου είπαν ότι θα μου το κάνουν 500 ευρώ..... Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 H άδεια χρήσης του λογισμικού Δέκα εκατομμύρια ευρώ?:woohoo: Δεν νομίζώ ή έχω λάθος πληροφόρηση. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα λεφτά από το πόκερ παρά παίζοντας πόκερ. :laugh: Πάντως άμα έχεις άπλα μεγάλη σε διαθέσιμα ...εγώ θα ξεκινούσα πρώτα εξαγοράζοντας πελατολόγιο. Θα έλεγχα πρώτα ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς. Θα εξαγόραζα poker land και poker union. Και μετά θα έκανα και δικό μου poker room …Άμα έχεις βέβαια πολύ μεγάλη άπλα… θα μπορούσες να εξαγοράσεις άνετα και όλα τα ελληνικά πόκερ rooms και μετά τα συγχωνεύεις σε ένα poker room!!! :laugh: Πάρε μερικά links έτσι για αρχή να πάρεις μια ιδέα...http://www.xpxgamestation.com/default.htmhttp://www.gamblingpace.com/own-a-poker ... 007/12/11/http://pokeraffiliates.org.uk/category/ ... oker-room/http://www.gamesterstalk.com/create-you ... -t608.htmlhttp://www.newpokeraffiliate.com/genera ... ker-rooms/ Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 καλή ιδέα αλλα δεν έχω τόσα λεφτά ώστε να εξαγοράζω εταρίες βασικά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα φθηνό λογισμικό poker που δεν έχω βρει ακόμα μέσα στον internet (ψάχνω αλλα δεν βρίσκω τίποτα)και μετά αν όλα πάνε καλά και "πλουτίσω" ίσος να εξαγοράσω καμια εταιρια site κτλ....αμε ενδιαφέρει σπίσης επειδή φτιάχνω ένα site να βάλω τυχερά παιχίδια με λεφτά έχετε καμια ιδέα ξέρετε κάνετε site που να αγοράζεις τυχερά παιχνίδια και νά βγάζεις λεφτά από αυτόευχάριστο,,,,,, Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2008 trigwnw έγραψε:καλή ιδέα αλλα δεν έχω τόσα λεφτά ώστε να εξαγοράζω εταρίες βασικά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα φθηνό λογισμικό poker που δεν έχω βρει ακόμα μέσα στον internet (ψάχνω αλλα δεν βρίσκω τίποτα)και μετά αν όλα πάνε καλά και "πλουτίσω" ίσος να εξαγοράσω καμια εταιρια site κτλ....αμε ενδιαφέρει σπίσης επειδή φτιάχνω ένα site να βάλω τυχερά παιχίδια με λεφτά έχετε καμια ιδέα ξέρετε κάνετε site που να αγοράζεις τυχερά παιχνίδια και νά βγάζεις λεφτά από αυτόευχάριστο,,,,,,εμεις ευχαριστουμε Παράθεση
tebykcul Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Το θέμα δεν είναι να είσαι νόμιμος στην Ελλάδα, αλλά να πληρείς τις διεθνείς υποχρεώσεις.Για αυτό όλοι οι σοβαροί άνθρωποι παίρνουν ποσοστά από τους κολοσσούς που παρέχουν τα λογισμικά, ώστε αν γίνει μια στραβή να την φτιάξουν αυτοί. Σκέψου να φτιάξεις εσύ ένα σάιτ και να σου μπει superuser μέσα. Θα ψάχνεις εισιτήριο να φυγαδευτείς στην Κολομβία, ούτε καν Βραζιλία μετά, εκτός αν έχεις λεφτά να πληρώνεις και τις αποζημιώσεις. Αλλά όταν ολόκληρη ultimate παθαίνει τέτοια δυσφήμιση, σκέψου εσύ.Με 500 χιλιάρικα ίσως παίρνεις το 25% σε υπάρχουσες πλατφόρμες, ongame κτλ... Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 βασικά και να μπει super user δεν θα χάσω τίποτα επειδή τα λεφτά δεν θα τα πάρει από μένα αλλα από τους άλλους χρηστες του poker,που μπορώ να βρω αυτές της πλατφόρμες με 500 ευρώ ongame κτλ ξέρεις κανένα site?? Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 mipws theleis kanena sunergati i tha ta kaneis ola monos sou??? an de me theleis th anoiksw ki egw allo ena poker room kai tha sou parw tin pelateia.. loipon dinw 1000% bonus stin prwti katathesi ews 1500$! Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Argisate hdh anoigw kai egw pokeroom Jokerstars.comApokleistika gia tous Ellhnes fppstore opou mporeis na adalaxeis ta fpp's me rwssides.Epishs mono gia tous elite supernova me 100.000 fpp ,yparxei h dynatothta entopismou atomwn pou sou rixan suck out(1-2outer) sto river,kai spasimo gonatwn me mpastouni tou golf.Telos o nikitis tou leaderboard paizei HU me Hardelefsina h TSINT.H epityxia einai dedomenh zitountai metoxoi. Παράθεση
tebykcul Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Όχι 500 ευρώ ρε φίλε, 500 χιλιάδες ευρώ...με 500 ευρώ πλέον ούτε Ρωσίδες δεν παίρνεις όπως λέει ο φίλος από πάνω.Άτιμε καπιταλισμέ...:laugh: Παράθεση
stelios_313 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 AngryKoreaMan έγραψε:Argisate hdh anoigw kai egw pokeroom Jokerstars.comApokleistika gia tous Ellhnes fppstore opou mporeis na adalaxeis ta fpp's me rwssides.Epishs mono gia tous elite supernova me 100.000 fpp ,yparxei h dynatothta entopismou atomwn pou sou rixan suck out(1-2outer) sto river,kai spasimo gonatwn me mpastouni tou golf.Telos o nikitis tou leaderboard paizei HU me Hardelefsina h TSINT.H epityxia einai dedomenh zitountai metoxoi.looooooollllll:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 psfsin έγραψε:mipws theleis kanena sunergati i tha ta kaneis ola monos sou??? an de me theleis th anoiksw ki egw allo ena poker room kai tha sou parw tin pelateia.. loipon dinw 1000% bonus stin prwti katathesi ews 1500$!εγώ δίνω 1000000% βούνους εγγραφης δηλαδή 100.000.000 με την πρώτη κατάθεση lol:D:D:P:P Παράθεση
kapamaroun Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 opios athinaios theli na pame gia sabatokyriako gia pexnidi live sta skopia as moy steilei email Παράθεση
trigwnw Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 den menw a8hna dystixos!!! Παράθεση
doctor636 Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Kai pou na vrei to email sou re file? Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 KAPAMAROU GEROS EISE KAI SE XAIROME!APO ATHINA THA PAS 600KM SKOPIA MONO GIA NA PAIKSEIS?A AGORI DIKOS MOU EISE ESI....KAI PALI BRAVO!EGO KANO 800KM PIGAINE ELA MAZI ME DOCTOR GIA NA PAIKSOUME...DOSE EMAIL NA SE EXO STA YPOPSIN...PROSOXI:SE PERIPTOSI GEROU XASIMATOS EGO KAI TOU DOCTOR,BAZEIS BENZINA GIA EPISTROFI H PLLIRONEIS ODIKI BOITHIA NA MAS METAFEREI.......DISKOLO TO XASIMO KAPAMAROU.... Παράθεση
Recommended Posts