vavouson Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Καλησπερα σε ολους παιδια . Παιζω απο παλια ποερ στην Full TIlt και βλεπω οτι θα με συνεφερε να γραφτω μεσω μιας εταιριας ποθ δινει rake πισω. Αν καποιος γνωριζει πως λειτουργει θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα . Πρωτον αν μπορω να κλεισω καπως το λογαριασμο μου και να ξανανοιξω , δλδ αν ειναι νομιμο . Ποια εταιρια να χρησιμοποιησω για rake. Ευχαριστω πολυ , παρακαλω απαντησεις μονο απο καποιον που γνριζει αν γινεται. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2008 Γεια σου Vavouson,ειδικα στο FTilt δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Καποτε, οι Hendon Mob εδιναν rakeback και σε οσους ειχαν γραφτει μονοι τους,παλαιοτερα. Τωρα ομως νομιζω οτι το κατηργησαν - πρεπει να εισαι νεος χρηστης. Α, και προφανώς,αν κανεις νεο λογαριασμο εχοντας ηδη τον παλιο, αν σε πιασουν ...την πατησες. Νομιζω οτι μπορεις να καταργησεις τον παλιο - αλλα υπαρχει μια διαδικασια, δλδ πρεπει να μην εχεις λεφτα καθολου μεσα κ να τον αφησεις ανενεργο για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα - νομιζω εξαμηνο (!)... Στειλτους mail παντως, θα σου δωσουν πιο συγκεκριμενα στοιχεια. Παράθεση
vavouson Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε , εχω βρει εταιρια που να δινει , απλα μαλλον θα μου πουν αυτοι τη διαδικασια να ξαναγραφτω . Και εννοειται δε θα εχω δυο λογαριασμους!! Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Για να έχω rakeback από την Full Tilt πρέπει κάνωντας την εγγραφή να τους στείλω κάποιο e-mail ή θα ενεργοποιηθεί μόνο του?Το poker.gr έχει rakeback? Παράθεση
_BADULA_ Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2008 Alenxandre i full tilt den dinei apo moni tis rakeback alla mesw allwn selidwn mpes px stin rakeback kai diabase tha katalabeis.H poker.gr oxi den exei rakeback Παράθεση
Recommended Posts