dred_13 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2008 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα απο τα δύο προγράμματα για poker (poker tracker ή holdemmanager), ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζουν το site που παίζω online poker, την Βwin. Ποιο απο τα δύο θα μου προτείνατε για έναν αρχάριο σε τέτοια είδους προγράμματα.Αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω και οδηγίες για τα προγράμματα (πως δουλεύουν) στα ελληνικά ή έστω στα αγγλικά.Ευχαριστώ... Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2008 to pokertracker einai kirios gia cash games kai ipostirizei olla ta sites. An ontos eisai arxarios fantazomai tha paizeis SNG kirios, opote de xreizesai software gia tracking ton antipalon sou. Iparxun free sites gia tetoio skopo.Iparxei vid sto youtube gia to pokertracker, tha pareis ekei mia gevsi. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2008 Τα σαιτ και των δυο προγραμματων που αναφερεις εχουν forum που εχουν πληρης ενημερωση για τα software και τι υποστηριζουν και tutorials διαφορα για συγκεκριμενες ρυθμισεις και γενικη χρηση. Επισης πριν τα αγορασεις αν το εχεις σκοπο δοκιμασε τα με τις τσαμπα trial εκδοσεις που δινουν (περιπου 70% λειτουργικες σε σχεση με το πληρες προιον) για να δεις αν οντως σου κανουν. Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2008 Παίζω online poker εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά θεωρώ ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω κάποιο από τα δύο προγράμματα αρκεί να ξέρω ότι θα με βοηθήσουν. Θα τα δοκιμάσω στις trial εκδόσεις τους και βλέπουμε.Πιστέυεται ότι στο 0,05/0,10 και 0,10/0,20 που πάιζω είναι χρήσιμα;;Σε αυτά τα τραπέζια παίζω, σε μεγαλύτερα stakes δεν παίζω γιατί μάλλον δεν είμαι έτοιμος ακόμα.Τι έιναι το SNG? (είπαμε αρχάριος είμαι....:silly: ) Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Η ανάλυση του παιχνιδιού σου είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως του level που παίζεις. Ακόμη και αν έπαιζες με play money θα ήταν απαραίτητη. Δεδομένου πάντα ότι ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις το επίπεδό σου (είτε παίζεις μόνο για διασκέδαση είτε όχι). Τέτοια εργαλεία είναι απαραίτητα για να κάνει κάποιος σοβαρή και υψηλού επιπέδου ανάλυση δεδομένου πάλι ότι έχει την όρεξη που απαιτείται για δουλειά και μελέτη. Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Όταν έπαψα να παίζω για διασκέδαση και έβλεπα το poker πιο σοβαρά (διάβασμα, ανάλυση των παρτίδων που έπαιζα, έλεγχος υπομονής και πειθαρχίας, ψάξιμο τραπεζιών που να υπάρχει λόγος να κάτσεις να παίξεις αλλιώς ξουτ ξουτ μακριά και σε άλλο τρασπέζι κ.α.) τότε άρχιζα να κερδίζω χρήματα. Όλο έλεγα του άλλους κολόφαρδους, είναι στημένο και άλλα τέτοια "παράδοξα":laugh: . Και όμως δεν είναι έτσι. Η τύχη βρίσκεται στην κάθε παρτίδα που παίζεις και όχι πάντα, βαθιά στο χρόνο πιστεύω ότι είσαι κερδισμένος. Ήδη έχω πάρει πίσω παραπάνω από τα μισά χρήματα που έχω χάσει όταν έπαιζα για.... διασκέδαση. Τουλάχιστον τώρα όταν χάνω ξέρω και το λόγο και είναι πολύ σπουδαίο αυτό.Χθες ρίσκαρα (πολύ όμως και δεν πρόκειτε να το ξανακάνω) και πήγα σε τραπέζι 0,50/1,00 NL και κέρδισα 100$ περίπου οπότε το έβγαλα το Pokertracker.Sor:whistle: y για την πολυλογία... Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 SOS :ohmy: Αγόρασα τελικά το pokertracker 3 build 2 και όταν πατάω στην τρίτη καρτέλα που γράφει TableTracker (έχοντας φορτώσει το OnGame και κάνει συνέχεια auto import την database), μου γράφει το εξης μύνημα:"The Hud does not currently work on OnGame skins. Support will be added shortly."και η καρτέλα έχει τίτλο:"No OnGame Hud Support"Πατώντας κάτω αριστερά στο Start Search μου βγάζει κανονικά τα τραπέζια και τα στατιστικά τους. Όμως δεν μου βγάζει τα κουτάκια με τις πληροφορίες για κάθε παίχτη στο παράθυρο όπου κάθομαι στο τραπέζι!!!Τι κάνω λάθος ή τι μπορώ να κάνω;;;;;;;;Υ.Γ. πρώτα ανοίγω την bwin και το τραπέζι που κάθομαι και μετά το poker tracker. Λειτυοργικό έχω τα Vista Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2008 File dred_13 poly apla opws sou leiei kai to software den iposteirizei akoma tin platforma OnGame alla tha tin ipostirizei poli sintoma! Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Είχες δίκιο φίλε, πολύ απλά δεν υποστήριζε Ongame! Πήγα στο site της pokertracker και έκανα install την beta18 που υποστηρίζει hud στην ongame.Μία απλή ερώτηση: Γιατί λέει ότι η υπηρεσία tabletracker λήγει 29οκτ 2009 και είναι δηλαδή μηνιαία;;;;; Κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω συνδρομή για να έχω το κουτάκι με τις πληροφορίες (δεν ξέρω και πως το λένε στα αγγλικά) στο τραπέζι που παίζω; και αν ναι πόσο είναι τελικά γιατί δεν ξέρω αν συμφέρει!!! (πρέπει σε ένα μήνα να βγάζω και τα χρήματα της συνδρομής :blink: ) Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Vasika file prepei na plirwneis kapoia miniaia sithromi(then exei anakoinwthei akoma to poso)gia na sou anoixnevei apla ta trapezia me tous pio adinatous paixtes kai na sou deinei etoima ta statistika tous! Παράθεση
Recommended Posts