Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Pokerland.gr Pokerstars Tournaments

Recommended Posts

Δημοσίευση

steile kana mail kai pes oti thes na ginei ena tournoua mono gia ellines kai kiprious paixtes..proteine tous na exei ti domi freezout opos to 22ari to sit and go tis stars me ta 180 atoma..25-50 1500 chips kai kathe 15 na anebainoun ta blinds..to buy in 30 dolariakia pano kato kalo einai...poli oraia i idea sou file kai makari na ilopoiithei..tha estelna ego to mail alla apo agglika eimai asta na pane kai den tha bgalo akri..pes tous na to kanoun dokimastika kai ama den trabiksei to koboun..dose kai to link tou pokerland an idi den to gnorizoun kai blepoume pos paei..makari na ta katafereis-oume..

Δημοσίευση

fantazomai einai diskolo na kanoun tournouna mono gia ellines sti poekrstars. se palio mail pou eixa rwtisei mou eixan pei oti ta diorganwnoun analoga me to pou theloun na to prowthisoun ...alla epeidi to kalo to palikari kserei k allo monopatati den exete na steilete osoi paizete sti pokerstars ena mail k na rwtisete posa fpp xreiazeste gia na kanete private table...ta fpp de ta dineis apla xreiazete na exeis mazepsei ena sigekrimeno arithmo sti diarkeia tou logariasmou sou ... meta vazoume edw to kwdiko k mporoume na paiksoume...

Δημοσίευση

Kalimera paidia!Molis m apantisan apo to Pokerstars kai m eipan oti tous arese i idea mas kai to ektimoun!Afti ti stigmi opws me exoun enoimerwsei i idea vriskete sto dromo prws epivevewsei!!To mono pou xreiazete einai enas apo emas na exei mazepsi se oli tin diarkeia tis ennasxolisis tou me to pokerstars panw apo 2000fpp!

Dn tha xreiastei na tous dwsei o siggekrimenos apla xreiazontai san epivevaiwsei oti eimaste empeiroi kai taktikoi pelates tous!:P

Δημοσίευση

An einai na ginoun tournoua epi evdomadiaias baseos , tha ginonte logika idia mera idia wra panta,opote tha ginete aytomata to tour de tha xriazete na to dimiourgisei kapios.

Stin pokerstars h' sthn FTP voleyei poly to Money transfer.Gia paradeigma tha mporousa na dwsw ta 20$ tou buy in se kapion pou pezei ftp kai exei 0$ stin pokerstars kai na mou balei ta 20$ stin FTP.

Δημοσίευση

poli kalh idea gia to cash game....tha mporei meta na ginetai sizitish sto forum gia sigkekrimenes partides pou paixtikan metaksy melwn...

tha prepei omws na vroume ena orio pou na volevei to meso oro px...100nl

to tournament prosferetai omws me megaliterh eukolia logw tou mikrou buy in pou to kanei affordable gia olous tous paiktes...

Δημοσίευση

πολυ ωραιες ιδεες ολες.

εγω απλα ως mac user θα προτεινω pokerstars και full tilt οι οποιες υποστοιριζουν mac και εχουν αντιστοιχο client.

πιστευω οτι ο μεσος ορος buyin για tourney πρεπει να ειναι

στα 10-20$ , αλλα το 20 να ακουει πιο λογικο για να μαζεψουμε ''καλυτερο'' κοσμο.

στο cash το average παιζει σιγουρα 0.25/0.50.