Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω παρατηρησει οτι οταν θελω να παιξω cash , 6 ατομων , πηγαινω στο lobby , παω οπου εχει 5 παιχτες μεσα και διαλεγω τραπεζια τυχαια για να παιξω.

εχεις καποιος να μου προτεινει καποια patterns σχετικα με το τροπο που διαλεγουμε τραπεζια ?

σε σχεση τα στατιστικα που εχει , και γενικοτερα με οτιδηποτε.

το μονο που κανω ειναι καμια φορα να συμβουλευομαι το sharkscope για να δω αν εχω να κανω με loosing , tilt , η winning players , και γενικοτερα ''μπλεκω'' μονο με τα fish του τραπεζιου.

poker room : pokerstars

stakes : 0.10/0.25 , 0.25/0.50

Δημοσίευση

Ean paizeis 2-3 writses kathe mera kai arxiseis na grafeis

notes, tha arxiseis na tous thimase tous regulars eite apo monos sou ,eite apo to simataki tou note, h apo tis fotografies :P

To sharkscope einai psiloakyro me ta cashgames.Mporei kapios na einai winning sta SNG/Tours kai na pezei poly spania cash games SSNL gia na perasei thn wra tou.Den tha tou dwsoume kai credit,allo to ena allo to allo.

Δημοσίευση

μερικες φορες δεν ειναι κ πολυ καλη επιλογη ομως , επαιζα full tilt 6δολλαρα heads up και εβαλα τον αντιπαλο στο sharkscope και ηταν με αστερακι 2ος στο leaderboard (τωρα πρωτος σε ολα τα heads up) liv-lib κατι.

ειμουν προκατελημενος , γιαυτο και εχασα :laugh: :laugh:

δηλαδη τα στατιστικα να μην τα κοιταω καθολου?

Δημοσίευση

παλι καλα που υπαρχουν και οι intelli poker , και ξερεις πιο ειναι το fish στο τραπεζι πριν ξεκινησεις να παιζεις ( εκτος αν εισαι εσυ) .

δε ξερω τι τους μαθαινουν σε αυτο το site αλλα ειναι ο ενας χειροτερος απο τον αλλο. τους βαζουν και παιζουν σα τους κλασικους αμερικανους , παντα raise 3x απο button , και τετοια.

Δημοσίευση

νομιζω ειναι ενα site - affiliate στη γερμανια το οποιο μαθαινει παιχτες να παιζουν ποκερ (!!!!!) , και αυτοι γραφονται χρησιμοποιοντας το bonus code που τους δινουν , και κερδιζουν ποσοστο απο το rake που τους δινει η εταιρια intelli poker , αλλα γενικα ειναι οι χειροτεροι παιχτες.

Δημοσίευση

ναι μου το ειχε προτεινει ενας φιλος να μπω με intelli poker , για να με θεωρουν ολοι το χειροτερο παιχτη , αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το βλεπω αυτο το ''intelli poker'' θα παιζω υποσυνειδητα χαλια ...