luckys Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Καλησπερα σε ολους.Δεν εχω χρησιμοποιησει κατι πορομοιο μεχρι στιγμης και θελω τις αποψεις σας..Που καταγραφετε τα αποτελεσματα σας?(σε ποιο προγραμμα)Ειναι αξιοπιστα γενικα?Τι διαδικασια εχει?Δηλαδη περνιουνται αυτοματα τα χερια/τουρνουα που παιζω?Η πρεπει να κανω κατι καθε φορα?Ευχαριστω. Παράθεση
ToNy Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 δοκιμασε poker tracker , υποστηριζει αρκετα σιτε και τα χερια εισερχονται αυτοματα.Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να το αγορασεις. Παράθεση
luckys Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Για τι ποσο μιλαμε?Και απο που το αγοραζεις το PT? Παράθεση
ToNy Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 h**p://www.pokertracker3.com/products/PTH/purchase.phpγυρω στα 55$ κανει, τωρα να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω και αν τα αξιζει ,καλυτερα περιμενε να απαντηση και καποιος που το εχει Παράθεση
CharliesGunner Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 endiaferome kai ego gia tin apantisi tou idikou . Παράθεση
luckys Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Eνας ειδικος ρε παιδια..!!Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ χρησιμο,και ειναι σιγουρο οτι γλιτωνεις και πολυ χρονο...απο το να κρατας μονος σου records.. Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2008 Η έκδοση 3 του προγράμματος είναι beta.Μπορείς να την κατεβάσεις και να την δοκιμάσεις και μετά να ρωτήσεις εδώ στο forum για όποιες απορροίες.Τ'ωρα να κάτσει να σου αναλύσει κάποιος τη λειτουργία του στα τυφλά και τι σημαινουν κάθε στατιστικά χωρίς να έχεις ιδέα για το πρόγραμα νομίζω ότι είναι άτοπο.Κατέβασε το πρόγραμμα(trial) διάβασε το manual και μετά ότι απορροίες έχεις ποστάρισε τες εδώ και θα σου δώσω την απάντηση. Παράθεση
Recommended Posts