Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι αρχάριος παίκτης Poker και παίζω στο poker.gr

Την καλύτερη θέση που έχω πάρει ποτέ σε τουρνουά την πήρα χτες όπου σε $2+$0.25 NL Texas μπήκα στο Final Table. (τελικά τερμάτισα 7ος)

Ήμουνα προτελευταίος σε αριθμό από μάρκες (9.240) και έπαιζα το μεγάλο blind που ήταν 6.000 και είχα Α8. (Δεν θυμάμαι τώρα τι, νομίζω ο άσσος ήταν μπαστούνι) και αποφάσισα να μπώ με τα εναπομείναντα 3.240 σε all in παίκτη με περίπου 25.000 μάρκες

Αυτός έχει 99 κ ξεκινάνε.. Flop: βγαίνει ο άσσος και κάνω ζεύγος, Turn: άσχετο φύλλο και για τους 2 και εκεί που ήμουν έτοιμος να μου φύγει ένα βάρος ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ RIVER.. 9άρι και το Final Table έληξε άδοξα..

(ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε FT και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος για αυτό αλλά σπάστηκα κιόλας για τον τρόπο που έληξε)

Δημοσίευση

ναι δεν λέω, μετά πήγαινα για small blind (3.000) και ίσως με συνεχόμενα πάσο στη συνέχεια να ερχόταν κάποιο καλό έστω για ένα επερχόμενο all in, δεν λέω οτι θα μπορούσα έτσι απλά να κερδίσω το τουρνουά.

απλά είπα να το γράψω γιατί ήταν το πρώτο μου Final Table.:)