da.angello Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Είμαι αρχάριος παίκτης Poker και παίζω στο poker.grΤην καλύτερη θέση που έχω πάρει ποτέ σε τουρνουά την πήρα χτες όπου σε $2+$0.25 NL Texas μπήκα στο Final Table. (τελικά τερμάτισα 7ος)Ήμουνα προτελευταίος σε αριθμό από μάρκες (9.240) και έπαιζα το μεγάλο blind που ήταν 6.000 και είχα Α8. (Δεν θυμάμαι τώρα τι, νομίζω ο άσσος ήταν μπαστούνι) και αποφάσισα να μπώ με τα εναπομείναντα 3.240 σε all in παίκτη με περίπου 25.000 μάρκεςΑυτός έχει 99 κ ξεκινάνε.. Flop: βγαίνει ο άσσος και κάνω ζεύγος, Turn: άσχετο φύλλο και για τους 2 και εκεί που ήμουν έτοιμος να μου φύγει ένα βάρος ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ RIVER.. 9άρι και το Final Table έληξε άδοξα..(ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε FT και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος για αυτό αλλά σπάστηκα κιόλας για τον τρόπο που έληξε) Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Εναμισυ big blind σου είχε απομείνει φύλλε μου.Και αυτό να κέρδιζες και να πηγαινες στα 3 bb έπρεπε να τζογάρεις στο επόμενο άσχετα τι φύλλα θα είχες.Πιθανότητες ελάχιστες. Παράθεση
da.angello Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 ναι δεν λέω, μετά πήγαινα για small blind (3.000) και ίσως με συνεχόμενα πάσο στη συνέχεια να ερχόταν κάποιο καλό έστω για ένα επερχόμενο all in, δεν λέω οτι θα μπορούσα έτσι απλά να κερδίσω το τουρνουά.απλά είπα να το γράψω γιατί ήταν το πρώτο μου Final Table. Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Δεν πας πάσσο ούτε περιμένεις το καλό φύλλο με 3 bb.Πας all in με ότι έχεις ,εκτός αν οι αντίπαλοι είναι τελείος fishes και χτυπάει ο ένας τον άλλον με all in. Παράθεση
da.angello Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2008 Εντάξει, όπως και να έχει σημασία έχει οτι δεν βρέθηκα καν στη θέση να πάω πάσο ή all in με 3 bb αφού με έφαγε το 9άρι στο River.:whistle: Παράθεση
Recommended Posts