ampalos Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 καταρχην σαν νεος στην παρεα σας χαιρετω και επικροτω την προσπαθεια του ποκελαντ και ας ερθω στο θεμα και ας απαντησουν οι ποιο εμπειροι πως τα καταφερνουν στο multitabling εγω καθε φορα που το εχω επιχειρησει εχω καταστραφει κυριολεκτικα:woohoo: :woohoo: δε ξερω μαλλον δε με παει :whistle: :whistle: Παράθεση
pkr Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 βασικα δεν ανηκω στους εμπειρους για να σου απαντησω αλλα μηπως εισαι απειρος? γιατι δεν θα μπορεις να ανταπεξελθεις το ιδιο σε τραπεζια αν δεν εχεις καποια εμπειρια. τα υπολοιπα στους εμπειρους! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Kapoioi paizoun ME EPITYXIA 2 trapezia, alloi 4, alloi 8, kapoioi 16 me 20. Den exoume oloi thn idia ikanothta.Egw tha elega paikse osa trapezia aisthanesai pio aneta.Eite einai 8 eite 4 eite 2 eite kai ena.Einai pio shmantiko na beltiwseis to paixnidi sou para na paizeis apeira trapezia.Me to xrono mporeis na aykshseis ton arithmo alla proexei na matheis na paizeis kalytera Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Με το multitabling κατορθώνεις 2 πράγματα,με την προυπόθεση ότι παίζεις περίπου το ίδιο όπως παίζεις σε 1 τραπέζι.Αύξηση του ωριαίου τζίρου ,άρα και του ωριαίου κέρδους και διασπορά του κυνδίνου.Από την άλλη όμως έχεις το μειονέκτημα ότι ρισκάρεις παραπάνω χρήματα την ίδια χρονική στιγμή.Γι αυτό το λόγω χρειάζεται αναπροσαρμογή της bankroll.Σε γενικές γραμμές και χωρίς να μπω σε ακριβείς τρόπους υπολογισμού προσθέτεις το συνολικό ποσό των bb και πολλαπλασιάζεις με 2/3.Ετσι βρίσκεις το bb για το οποίο πρέπει να έχεις bankroll. Παράθεση
Recommended Posts