klm1 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Η ACR EINAI NOMIMH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Παράθεση
giotis1212 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Φίλε μου ειναι σίγουρο ότι μπορούμε να παίξουμε? ξέρεις αν δέχονται Skrill για καταθέσεις και αναλήψεις? ευχαριστώ Παράθεση
ferocious Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Ναι ειναι σιγουρο δεν δεχονται skrill ,δεχονται visa, mastercard,crypto και ecopayz για καταθεσεις και crypto και ecopayz για αναληψεις.Τα εχω αναλυσει σε προηγουμενες συζητησεις τι ισχυει για τα fees σε καθε περιπτωση.Επισης μπορεις να κανεις μεταφορα τα χρηματα σου σε αλλο παιχτη.Θα σε συμβουλευα να μεταφερεις τα χρηματα σου με κρυπτονομισματα καθως εχουν ελαχιστους φορους Παράθεση
giotis1212 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Οκ φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση
ferocious Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2021 α και αμα κανετε λογαριασμο στειλε email στην acr να σας κανει το rakeback 27% γιατι αλλιως λειτουργει με ποντους που δεν συμφερει εκτος και αν πληρωνεις 30 χιλιαδες rake τον χρονο που τοτε σου δινει γυρει στο 35% rakeback Παράθεση
joni Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2021 καλημερα , οσο αφορα την καταθεση στην acr αγοραζω στην skrill bitcoin και απο εκει κανω καταθεση στο σαιτ? και το αντίστοιχο για αναληψη? Παράθεση
ferocious Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2021 Δεν νομιζω να γινεται με skrill ,καν'το με Binance καλυτερα Παράθεση
sp1ros Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 Καλησπέρα παίδες ! Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κατάθεση στην ACR και του είναι δύσκολο με bitcoins κλπ ας μου στείλει μήνυμα να κάνουμε ανταλλαγή skrill με acr. Μου στέλνει σκριλλ και του στέλνω ACR. MatrixCy 1 Παράθεση
MatrixCy Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2021 Λεφτα στην ACR....ΥΠΑΡΧΟΥΝ! rox 1 Παράθεση
Recommended Posts