Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλε kaido πιστευω αν παρακολουθήσεις βιντεο δωρεαν απο το youtube και δεις πως παίζουν οι καλυτεροι παίκτες πως χειρίζονται καθε φυλλο το μέγεθος των πονταρισμάτων τους  θα βελτιωθείς αρκετά εγω ετσι εκανα

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η manos_ellas © είπε:

φιλε kaido πιστευω αν παρακολουθήσεις βιντεο δωρεαν απο το youtube και δεις πως παίζουν οι καλυτεροι παίκτες πως χειρίζονται καθε φυλλο το μέγεθος των πονταρισμάτων τους  θα βελτιωθείς αρκετά εγω ετσι εκανα

βασικα τωρα τελαυταια το εχω ριξει στα βιντεο κυριως για σπιν αμα εχετε κανενα καναλι για κας καλοδεχουμενο.

Δημοσίευση

Παλαιοτέρα έπαιζα 6max sit&go hyper που εχουν την ιδια περίπου την ιδια λογικη, δεν εχουν κερδος αν δεν εχεις καπιο εργαλειο γιατί τα στακ ειναι μικρα και τα blinds ανεβαίνουν ταχύτερα, συνήθως η κασαδες δεν παίζουν δημοσία ψάξε τα βιντεο του metal_ouda που ειναι και ελληνας

Δημοσίευση

εχω το raise ur edge και λεει ρητα στους κανονες οτι απαγορευεται η μεταβιβαση σε τριτους
οποτε αυτο που κανεις και δημοσια ειναι παρανομο προς γνωση των ενδιαφερομενων
γιατι αν αγορασουν το προγραμμα που εχεις μπορει να μην μπορουν να το χρησιμοποιησουν

• 2 weeks later...