varipeponi Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Γεια σας μια ερώτηση για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία . Θέλω να φορτίσω τον λογαριασμό μου στην skril . Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα στην οποία να είναι εφικτό να βάλω λεφτά για `τυχερά παιχνίδια` χωρίς να υπάρξει πρόβλημα? Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου στην Πειραιώς. Παράθεση
kaido_gr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 στις πριν 2 ώρες, ο/η varipeponi είπε: Γεια σας μια ερώτηση για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία . Θέλω να φορτίσω τον λογαριασμό μου στην skril . Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα στην οποία να είναι εφικτό να βάλω λεφτά για `τυχερά παιχνίδια` χωρίς να υπάρξει πρόβλημα? Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου στην Πειραιώς. βαλτο στον Γερμανικο λογαριασμο εχω ακουσει καθυστερει αμα τα βαλεις μεσω Αλφα(εκει ειχε λογαριασμο η skrill). Παράθεση
varipeponi Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Οταν λες καθυστερεί ? Στον γερμανικό λογαριασμό? Εαν δεν σ κάνει κόπο γινε λίγο πιο συγκεκριμένος thanks ! ? Παράθεση
kaido_gr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2018 λοιπον απο τι βλεπω εχει βελτιωθει η κατασταση και για αλφα....Πηγενε απλα καταθεση επελεξε εμβασμα και μετα θα δεις την φωτο με τα στοιχεια ή της ελληνικης ή της ξενης τραπεζας που θα βαλει τα φραγκα.Δεν πρεπει να εχει κανενα προβλημα. varipeponi 1 Παράθεση
dimit Δημοσίευση 30 Μαίου, 2018 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2018 κάνε όπως λέει ο φίλος από πάνω στην άλφα. Έχει αριθμό λογαριασμόυ Ελληνικό,όλα καλά. Και γιατί λες : "λεφτά για `τυχερά παιχνίδια`" ; Μπορείς και να κάνεις αγορές μέσω σκριλ Ίσως θες να αγοράσεις μια τηλεόραση για να δεις το μουντιάλ ;-) varipeponi 1 Παράθεση
Recommended Posts