Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μια ερώτηση για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία . Θέλω να φορτίσω τον λογαριασμό μου στην skril . Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα  στην οποία να  είναι εφικτό να βάλω λεφτά για `τυχερά παιχνίδια` χωρίς να υπάρξει πρόβλημα? Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου στην Πειραιώς.  

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η varipeponi είπε:

Γεια σας μια ερώτηση για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία . Θέλω να φορτίσω τον λογαριασμό μου στην skril . Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα  στην οποία να  είναι εφικτό να βάλω λεφτά για `τυχερά παιχνίδια` χωρίς να υπάρξει πρόβλημα? Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου στην Πειραιώς.  

βαλτο στον Γερμανικο λογαριασμο εχω ακουσει καθυστερει αμα τα βαλεις μεσω Αλφα(εκει ειχε λογαριασμο η skrill).

Δημοσίευση

λοιπον απο τι βλεπω εχει βελτιωθει η κατασταση και για αλφα....Πηγενε απλα καταθεση επελεξε εμβασμα και μετα θα δεις την φωτο με τα στοιχεια ή της ελληνικης ή της ξενης τραπεζας που θα βαλει τα φραγκα.Δεν πρεπει να εχει κανενα προβλημα.

Screenshot_skriil.png.4abbebc587bfcd30ccff2180d8e533cb.png

Δημοσίευση

κάνε όπως λέει ο φίλος από πάνω στην άλφα. Έχει αριθμό λογαριασμόυ Ελληνικό,όλα καλά. Και γιατί λες : "λεφτά για `τυχερά παιχνίδια`" ; Μπορείς και να κάνεις αγορές μέσω σκριλ Ίσως θες να αγοράσεις μια τηλεόραση για να δεις το μουντιάλ ;-)