fullhouse Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2017 Καλησπερα σας. Εχω καποιες αποριες : Μενω Παλαιο Φαληρο, τι ακριβως γραφω οταν συμπληρώνω τη διευθυνση μου στον καινουριο λογαριασμο pokerstars , δλδ εκτος απο το ονομα του δρομου, αριθμο πολυκατοικιας, και περιοχη, γραφω Αττικη ; Αθηνα ; και τα δυο ; και που τα γραφω ; επισης τα γραφω σε ελληνικη γλωσσα η στα αγγλικα ; Το ονοματεπωνυμο μου πρεπει να ειναι ολο με κεφαλαια γραμματα η μονο το πρωτο γραμμα του ονοματος και του επωνυμου με κεφαλαια ; (πχ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΠΑΣ η Ανδρεας Παππας ; ) Προσεξα οτι σχεδον ολα τα παιχνιδια του ποκερ ειναι σε δολαρια, επισης το <Ταμειο> μου ειναι σε $ , πρεπει να το αλλαξω σε ευρω , η οχι ; (παιρνοντας υποψιν οτι μπορει να κανω καταθεση και αναληψη με ευρω, αλλα αν το αλλαξω σε €, πως τα παιζω σε παιχνιδια που ειναι $ ; ) Παράθεση
svouras Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2017 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2017 τζαμπα σκας αδερφε! ολα ειναι αυτοματα! οσο γιατα γραματα λατινικα και κεφαλαια! Παράθεση
Recommended Posts