konservas Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Καλημέρα κύριοι, Πάω να ανοίξω το πρωί την Pokerstars και δεν ανοίγει, ενώ μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά. Με το που πατάω 2πλο κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια, αρχίζει να φορτώνει και σταματάει σχεδόν αμέσως. Δοκίμασα επανεκκίνηση, δοκίμασα νέα εγκατάσταση χωρίς unistall και τέλος unistall και από την αρχή install. Μάταια όμως δε λέει να ανοίξει. Έκανα κι ένα μικρό βιντεάκι για να δείτε ακριβώς τι παίζει. Είχε ποτέ κανείς τι ίδιο θέμα; Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει.. https://www.youtube.com/watch?v=A-E0twevGv4 Παράθεση
Takis1966 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 στις πριν 45 λεπτά, ο/η konservas είπε: Καλημέρα κύριοι, Πάω να ανοίξω το πρωί την Pokerstars και δεν ανοίγει, ενώ μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά. Με το που πατάω 2πλο κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια, αρχίζει να φορτώνει και σταματάει σχεδόν αμέσως. Δοκίμασα επανεκκίνηση, δοκίμασα νέα εγκατάσταση χωρίς unistall και τέλος unistall και από την αρχή install. Μάταια όμως δε λέει να ανοίξει. Έκανα κι ένα μικρό βιντεάκι για να δείτε ακριβώς τι παίζει. Είχε ποτέ κανείς τι ίδιο θέμα; Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει.. https://www.youtube.com/watch?v=A-E0twevGv4 Δοκιμασε το εξης πατα στο εικονιδιο της σταρς δεξι κλικ ιδιοτητες- ανοιγμα θεσης αρχειου και κοιτα να δεις αν υπαρχει ενα αρχειο που λεγεται adit-files αν υπαρχει σβηστω και ανοιξε την σταρς να δεις αν διορθωθηκε Παράθεση
konservas Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Τιτανοτεράστιε, άνθρωπε μου, το έκανα και άνοιξε αμέσως. Χίλια ευχαριστώ τα νεύρα μου ήταν σε οριακό σημείο.. Παράθεση
Takis1966 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2016 Αυτο θα γινεται συνεχεια οταν ανοιγεις το HM2 και εγω δεν εχω βρει λυση ακομα πρεπει να το σβηνω συνεχεια Παράθεση
konservas Δημοσίευση 23 Μαίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το ΡΤ4 αλλά έχεις δίκιο πρέπει να το σβήνω κάθε φορά που ανοίγω την stars. Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται αυτό το θέμα; Από τη μια μέρα στην άλλη πως γίνεται να μου δημιουργεί πρόβλημα ένα αρχείο; Και τι ακριβώς είναι αυτό το audit-files; Φταίει η stars ή το ΡΤ4; Αν είναι να στείλω κανένα mail στο support.. Παράθεση
Takis1966 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2016 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2016 Το PT4 φταει εχω στειλει και εγω στο support αλλα δεν ξερουν ακριβως τι πρεπει να γινει. Αν μαθεις τιποτα στειλε και σε μας Παράθεση
xavales Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2019 παιδια εγω δεν βρηκα το αρχειο που λετε ωστε να το διαγραψω.εχω το ιδιο θεμα με τον φιλο...ανοιγει το πινακακι σαν να φορτωνει...μετα κλεινει και αυτο ηταν....δεν ανοιγει το pokerastars.ξερει κανει μηπως? Παράθεση
Recommended Posts