Fontas4 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά.Ήθελα να ενημερώσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 3 μέρες στην εφαρμογή της Pokerstars για iPad και iPhone. Όταν πάω να την ξεκινήσω, μου λέει ότι χρειάζεται Update η εφαρμογή, αλλά όταν πατάω να το κάνει μου εμφανίζει μήνυμα "Τhe item you've requested is not currently available in the Greek store". Επίσης, όταν κάνω αναζήτηση στο App Store για "pokerstars" δε μου εμφανίζει επιλογή για το app Pokerstars EU. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με το θέμα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση
geolost Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 fonda pigene ekei pou fenonde oles oi efarmoges pou exeis katevash kai dipla tha sou grafh pia thelh update to kanhs kai eisai komple ...xronia polla kiolas Παράθεση
Fontas4 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2012 Geolost, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Όντως έτσι λύθηκε! Παράθεση
Stathiska Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2013 Κύριοι μ βγάζει το app tou pokerstars για iPhone 5 ότι the item you Ve requested is not currently available in the Greek store... Τι μπορώ να κάνω ?? Ευχαριστώ καλή χρόνια σε όλους ! Παράθεση
tavou Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2013 ego apla googlara mesa apo to kinito "pokerstars eu android app" ---> me pige sto site kai ekana download apo ekei kai ola teleia Παράθεση
Fontas4 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2013 Stathiska, δες το post του Geolost πιο πάνω. Εγώ αυτό έκανα και λύθηκε το θέμα. Παράθεση
Stathiska Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2013 Φίλε fontas4 μάλλον δεν ισχύει για την περίπτωση μου γιατί update κανείς σε κάτι που έχεις ήδη κατεβάσει . Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κατέβασω γιατί μου λέει πως δεν υπάρχει στο Ελληνικο δίκτυο . Μήπως οφείλεται ότι δεν υπάρχει app στο iPhone 5 ??tavou ούτε έτσι μπορω,,, Παράθεση
xamini Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2013 και με μένα τα ίδια μου λέει, δε μπορώ να τη κατεβάσω και εχω 3Gs Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2013 καντε λογαριασμο στο αγγλικο app store και μετα ειναι διαθεσιμο αλλα το προβλημα οτι οταν πας να μπεις σου λεει οτι απο αυτην την τοποθεσια δεν γινεται login!!!!!....καμια λυση?? Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2013 το βρηκα!....πας στα purchase στο appl store και το κατεβαζεις παλι στο itunes αφου πρωτα το εχεις σβησει απο το ipad εννοειται....και ενα sync και εισαι κομπλε Παράθεση
fishsoup555 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2013 Stathiska, δες το post του Geolost πιο πάνω. Εγώ αυτό έκανα και λύθηκε το θέμα.pws katwvazw sto i5 to aplication tis pokerstars ? mou lei kai mena den isxuei sthn elliniki agora Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2013 πρεπει να πας σε καποιον φιλο σου ο οποιος το ειχε κατεβασει ΠΡΙΝ η pokerstars το αφαιρεσει απο το app store!...Υπαρχει στα purchased μονο σε αυτους που προλαβαν και το κατεβασαν στο pc τους..Οποτε πρεπει να πας σπιτι του και να συνδεσεις το iphone σου και να στο περασει..αυταελπιζω να βοηθησα...Good Gaming Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2013 Ακολουθωντας τισ οδηγιες πριν απο δυο εβδομαδες περιπου πηγα στο itunes store στα purchased κι εκανα παλι download απο κει το pokerstars eu το οποιο ειχα σβησει απ το κινητο μου αρκετο καιρο. Πραγματι αρχισα να παιζω κανονικα απ το iphone μου μεχρι που χρειαστηκε πριν μια εβδομαδα ενα update. Δεν το κανει με τιποτα μιας και μου βγαζει οτι this item is not available in the Greek store. Το ξαναεσβησα λοιπον απ το κινητο και το ξανακατεβασα απ τα purchased μου χωρισ να δοθει λυση ομως γιατι αυτο που υπαρχει στα purchased ειναι μη updated. Εχω λοιπον το app ανα πασα στιγμη αλλα οχι updated, επομενως αχρηστο...Λυση κανενας? Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2013 το βρηκα!....πας στα purchase στο appl store και το κατεβαζεις παλι στο itunes αφου πρωτα το εχεις σβησει απο το ipad εννοειται....και ενα sync και εισαι κομπλεKi otan 3anaxreiastei update to app? Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2013 κοιτα και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το update και φυσικα κολαγε, αλλα οταν το κατεβαζα απο τα purchased ξανα τοτε δουλευε...δεν κανεις καποιο upadate προσεξε...απλα το κατεβαζεις παλι και αυτο ηταν...κοιταξε το παλι γιατι αν δουλευει σε ενα ατομο. τοτε δουλευει σε ολους.... Παράθεση
888stars Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2013 Η λύση είναι μια...επειδη ειχα και εγω αυτο το προβλημα ένα χρόνο το κατέβασα απο το Φιλανδικο applestore πήγα στις ρυθμίσεις του appstore και επέλεξα χώρα SUOMI (για Φιλανδία)αντί για Ελλάδα και έκανε το update κανονικά Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2013 Το προβλημα εδω κ μηνες ειχε λυθει απ τα purchased και το update απο κει. Εδω και πεντε μερες ομως δεν το κανει. Ζητησε το update, πηγα στα purchased apps οπως παντα, πατησα το update και μου βγαλε οτι "this item is not available any more". Λυση κανεις; Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2013 οταν το κανεις αυτο απο τα purchased δεν πρεπει να εχεις την προηγουμενη εκδοση στο iphone, αλλιως δεν δουλευει...δοκιμασε παλι...εμενα δουλευει... Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2013 Το δοκιμαζω συνεχως αλλα μου βγαζει το ιδιο. Τι ακριβως μου λες? Να το σβησω αο το κινητο, να το ξαναπαρω απ τα itunes και θα δουλεψει ως νεα εκδοση? Η να το σβησω εντελως απο παντου και να παρω απο καπου τη νεα εκδοση? Απο που ομως? Παράθεση
carcoon Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2013 να το σβησεις απο το κινητο σου και να το κατεβασεις απο τα purchase σου.... Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Το εσβησα και το ξαναπερασα απ το itunes τσεκαροντας το και κανοντας sync. Και παλι δεν εγινε τιποτα. Ζηταει επιμονα αυτο το update το οποιο οπως ειπα δεν γινεται πλεον με τον τροπο που το κανα εδω και εξι μηνες, δηλαδη απ τα purchased στο κινητο. Εχω πεσει σε τοιχο... Παράθεση
spykatsou Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Telika problem solved. Thx carcoon!!! Παράθεση
n3ro14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 nai re carcoon alani!!! Παράθεση
Recommended Posts