Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}

Νέες πληροφορίες για την επικείμενη επαναλειτουργία του Full Tilt Poker δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον manager του "επανιδρυθέντος" Full Tilt Poker, Shyam Markus.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Δημοσίευση

Η πρόταση κλειδί είναι:

"...up to 25%"

άρα θα υπάρχουν συνθήκες...

μου θυμίζει στις εκπτώσεις το

κλασσικό "...έως 70%"

PS copy από το email που στείλανε:

"These payments will be based on the number of Full Tilt Points accumulated, at a rate of up to $2.50 for every 100 Full Tilt Points earned."

Pokerland : "θα προσφέρονται $2.50 για κάθε 100 Full Tilt Points που κερδίζει ο παίκτης παίζοντας στα τραπέζια." ... δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβής η μετάφραση εκτός και αν στο 2+2 εσκεμμένα δεν βάζουν την λέξη "up" για ευνόητους λόγους.

Δημοσίευση
Η πρόταση κλειδί είναι:

"...up to 25%"

άρα θα υπάρχουν συνθήκες...

μου θυμίζει στις εκπτώσεις το

κλασσικό "...έως 70%"

PS copy από το email που στείλανε:

"These payments will be based on the number of Full Tilt Points accumulated, at a rate of up to $2.50 for every 100 Full Tilt Points earned."

Pokerland : "θα προσφέρονται $2.50 για κάθε 100 Full Tilt Points που κερδίζει ο παίκτης παίζοντας στα τραπέζια." ... δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβής η μετάφραση εκτός και αν στο 2+2 εσκεμμένα δεν βάζουν την λέξη "up" για ευνόητους λόγους.

+111111111111111111111111111111111111111

Δημοσίευση

@liondani Ναι εχεις δικιο, η σωστή μετάφραση ειναι "θα προσφέρονται μέχρι και $2 .50 . " . Έτσι αναφέρεται και στο email που πήρα εγω - και φανταζομαι ολος ο κοσμος -. "Κυριακή κοντή γιορτή" πάντως, σε λίγες μέρες θα φανεί ο,τι είναι να γινει ;)