argentinos6 Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2012 Καλησπέρα σας είμαι ο kontreras30 και ενδιαφέρομαι να στακαρω κακούς και μέτριους παίχτες sit & go omaha hi low ... επίσης θα ύπαρξη coaching από εμένα προσωπικά ...απαραίτητες προυποθέσεις 1ο)να ξέρουν τους κανονισμούς του ohl 2ο)να μπορούν να αγωνιστούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα τραπέζια3o ) να έχουν ελεύθερο χρόνο τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα 4ο) να μπορούν να συμβιβαστούν με μικρό κέρδος (στην αρχή)οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου με email argentinos29 @yahoo .gr η εδώ στην pokerland Παράθεση
xamini Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Γιατι καποιος μπορει να ψαχνει για κακους παιχτες να τους στακαρει; Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Γιατι καποιος μπορει να ψαχνει για κακους παιχτες να τους στακαρει;έχω τους λόγους μου ...και δεν λέω κακών πεχτων στο holdem ..για ohl μιλάω .. Παράθεση
tsitsis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 φιλαράκι μπες στο paradise ...2500 χιλιάδες παίχτες μέσω όρο τουs έμειναν s αυτό το βρωμερά στημένο σάιτ...εκεί θα βρεις πληθώρα από τέτοιους παίχτεω που ψάχνεις.. Παράθεση
harima Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2012 φιλαράκι δεν έχω ιδέα... ξέρω μόνο ότι το low παίρνει τα μισά... σωστά? interested????****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση
Recommended Posts