Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όπως λέει και ο τίτλος είναι ένα χέρι από τα early stages του SCOOP Main Event - Low, οπότε είμαστε αρκετά deep. Το stack μας έχει πέσει λίγο λόγω του ότι έσπασαν οι άσοι μας πριν από λίγα χέρια. Ο αντίπαλος παίζει αρκετά επιθετικά και είναι πολύ κερδισμένος με μεγάλο ABI.

PokerStars No-Limit Hold'em, 109 Tournament, 40/80 Blinds (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 (t15060)

MP2 (t15360)

MP3 (t17470)

CO (t13435)

Hero (Button) (t13377)

SB (t15264)

BB (t14220)

UTG (t16055)

UTG+1 (t15890)

Hero's M: 111.47

Preflop: Hero is Button with Kheart.gif, Kspade.gif

UTG bets t240, 5 folds, Hero raises to t640, 2 folds, UTG raises to t2250, Hero calls t1610

Flop: (t4620) Jdiamond.gif, 2diamond.gif, 9diamond.gif(2 players)

UTG bets t1920, Hero calls t1920

Turn: (t8460) 10club.gif(2 players)

UTG bets t11885 (All-In), Hero ???

Call ή fold;

Έπαιξα σωστά τα streets και ειδικά preflop;

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το range του; Είναι σωστό το {JJ+,TdTh,TdTs,AcKd,AdKc,AhKd,AsKd};

Δημοσίευση

pre get it in imo δεν παω πασο ΚΚ και ανοιχτους να τους δω τους ΑΑ του...ποσο μαλλον με επιθετικο και αρκετα κερδισμενο σε μεγαλο abi που λες..

flop raise 4200-get it in also

turn χανεις σιγουρα απο 10s,JJ,AA,AKs οποτε αφου παιχτηκε ετσι πανε πασο να καρφωσεις στο επομενο :lol:

Δημοσίευση

Δεν ξέρω αν έχει νόημα η γνώμη μου αλλά και εγώ 5-Bet pre-flop νομίζω πως θα έκανα. Στο flop τώρα δεν έχω ιδέα. Turn μάλλον "ελπίζει" να έπιασες κέντα οπότε fold.

Άσχετο πάρα πολύ αλλά στο range του έχεις βάλει το Κh και το Ks που δεν γίνεται γιατί τα έχεις εσύ και δεν έχεις βάλει επίσης το ΑdKd :shock::?8-)

Δημοσίευση

Δεν θα δεις τον midstakes winner reg εδω να κανει 6bet shove ουτε με QQ η ΑΚ (μειωμενα μαλιστα combos λογω card removal) .

Το hand ξεκινησε με ~170bbs eff (pre ante!!) και to image του hero (non reg-low stakes) κανει στα ματια του το 5bet μας πολυ συγκεκριμενο...

Επισης, δεν ξερω αν κανει set mine oop με τα odds που θα παιρνει μετα το 5bet.-(25-30% πχ) οποτε βλεπω call pre. speak tore...

*Το size του 4bet-3.5x, ειναι standar εδω?

** το range που δινεις δεν μαρεσει καθολου ομως! αλλα για post flop θ πω αργοτερα

Δημοσίευση

@tzatzikis4

Προφανώς ρε και δεν υπάρχει θέμα για πάσο, για trap το κάνω.

@TOREADOR

Ότι είπε ο antre ntenie. Με τι τρώμε shove ή flat call σε 5bet;

@Kostas13

Φυσικά και είναι trap + ότι πετάει ότι νικάμε σε 5bet.

@Drowace

Έχεις δίκιο για τα παραπάνω combos που έχω βάλει (και το διόρθωσα και στο αρχικό post μου), αλλά προς Θεού, δε θα έπαιζε τα nuts του έτσι. Το ΑdKd επιμένω πως είναι έξω.

@antre ntenie

Εσένα τι σου λέει το τεράστιο 4bet του Villain; Και περιμένω αργότερα και το range που δίνεις εσύ.

Δημοσίευση

σωστά ADkd δεν πολύ παίζει ούτε ΑΑ με Ad . θα σου έκανε πιο γλυκά προκαταρτικά πριν στ βάλει ολ μέσα στο ρίβερ .. :o

τα πιο πιθανά χέρια που έχει είναι με σειρά από το πιο πιθανό προς το πιο απίθανο , QQ είτε με καρώ είτε όχι , JJ , ΑΑ χωρίς καρώ ,1010 ,99, adkx ,kdax αν και δεν μου πολυαρέσει το παίξιμο εκεί με ακ στο τέρν,πολύ μικρή πιθανότητα έχει να κρατάει AdQx . βασικά παρακαλάς να έχει QQ που είναι το πιο πιθανό γιατί σχεδόν από όλα τα αλλά χάνεις ΓΙΑΥΤΌ ΚΛΊΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ FOLD χωρίς να είμαι απόλυτος.

Το τραπ που κανείς το συνηθίζω με ΑΑ και πολύ σπάνια με ΚΚ γιατί ένας Α στο φλοπ χαλάει πολύ τα σχέδια μας όταν έχουμε κκ . Θα προτιμούσα ένα νέο reraise γύρω στις 5000 με 5500 preflop , ίσως και αλλ ινν αφού έχει φουσκώσει αρκετά το ποτ με το 4μπετ του και δύσκολα θα πετάξει ακ, jj, qq ,1010 , γλυτώνουμε και από δύσκολες αποφάσεις σε επικύνδυνα φλοπ όπως αυτό.

Δημοσίευση

Το call εναντι του 5bet δεν το κανουμε για trap! Το κανουμε για value με την εννοια οτι διαφορετικα o villain foldarei ολο το range του εκτος απο KK/AA.(imo τλχστν)

As played εχει to initiative και μονο το standar c-bet του θα ειναι 20-30bbs more.

*Οσοι λετε 5bet με τι range κανετε 4bet στην θεση του utg?

@meliss το sizing του 4bet μου λεει οτι το κανει λογω των positions + το οτι ειναι για value vs random. postflop 99/1010/JJ δεν βλεπω πως εχει, θα τα ειχε κανει just call στο 3bet.

@vkiller ολη η τελευταια παραγραφος σου ειναι πολυ λαθος!

Ας ποσταρει κανεις plz god

Δημοσίευση
Το call εναντι του 5bet δεν το κανουμε για trap! Το κανουμε για value με την εννοια οτι διαφορετικα o villain foldarei ολο το range του εκτος απο KK/AA.(imo τλχστν)

Ναι εντάξει δεν είναι ξεκάθαρο trap απλά αποφεύγουμε να κάνουμε face up το φύλλο μας ώστε να πάρουμε value από QQ, JJ ή σε κάποια περίπτωση και από TT. Αυτή είναι η ουσία.

*Οσοι λετε 5bet με τι range κανετε 4bet στην θεση του utg?

Βασικά μια καλύτερη ερώτηση είναι με τι κάνουν shove ή call αν έβλεπαν 5bet.

@meliss το sizing του 4bet μου λεει οτι το κανει λογω των positions + το οτι ειναι για value vs random.

Με τι range είναι το value 4bet του;

postflop 99/1010/JJ δεν βλεπω πως εχει, θα τα ειχε κανει just call στο 3bet.

Ναι τα 99 δεν τα έχω στο range του, αλλά ο συγκεκριμένος επιθετικός παίχτης δε νομίζω να κάνει πάντα set mining σε 3bet με ΤΤ και JJ.

@vkiller ολη η τελευταια παραγραφος σου ειναι πολυ λαθος!

+1

Δημοσίευση

αρα σε A high φλοπ δεν φολνταρεις σχεδον ποτε με ΚΚ και τετοιο action αν καταλαβα καλα?

κ αν βγει ενα φλοπ 5 Q A με ποιο απο τα 10s,JJ,QQ που θα πανε πασο οπως λετε pre σε 5bet πληρωνομαστε εμεις? imo ειναι λιγα τα φλοπ στα οποια θα βρεθουμε σε ιδανικη κατασταση να παρουμε value απο χειροτερα pre,τα οποια ομως ενας winning a lot reg high stakes καρφωνει για πλακα pre...εχω τσεκαρει το παιχνιδι αρκετων τετοιων και vs me αλλα και vs αγνωστων...10s+ με τοσα τραπεζια π παιζουν τα καρφωνουν και νομιζουν οτι δν χανουν ποτε...δν εχετε δει καρφωματα που παιζουν με AKs με ως και 100 blinds pre? γι αυτο λεω παμε safe κ αν εχει ασους τρωμε την κηδεια και ησυχαζουμε..

Δημοσίευση

προτιμω το call pre,γιατι κραταμε κομματι απο το 4bet range του που πασαρει σε 5bet μας ενω κρυβουμε και τη δυναμη του hand μας.στο κακο αυτο φλοπ ομως,θα προσπαθησω να τα παιξω,δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι σωστο αυτο και νομιζω οτι ειναι το δυσκολοτερο σημειο στο χερι.στο turn το πεταω βριζοντας,βεβαια in game μπορει και να πατησω το hero call :)

Δημοσίευση

@tzatzikis4

Μα τα Α-high flops είναι κατά πολύ λιγότερα από αυτά που θα είναι non-A high flops. Οκ αν βγει 5 Q A δεν μπορούμε να πάρουμε full value από τους ΚΚ μας, ίσως και να χάνουμε, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι σωστότερο το 5bet γιατί αυτή είναι μία μόνο περίπτωση. Με το 5bet κι αν χάνουμε value... Γενικά η λογική του "να τα βάλω τώρα που είμαι μπροστά" είναι πολύ λάθος.

Όσο για αυτό που λες, ότι τα καρφώνει 6bet all in με ΤΤ ο winning reg, που έχει άπειρο edge σε αυτό το stage, απλά διαφωνώ.

@birbilisgr

Το σκέφτηκα να τα παίξω στο flop αλλά για κάποιο λόγο μου φάνηκε spewy. Δε ξέρω, μπορεί να είναι και σωστό, αλλά ήταν πάρα πάρα πολλά τα blinds που είχαμε και θα έβαζα μεγάλο overbet...

Δημοσίευση
ενω κρυβουμε και τη δυναμη του hand μας
Λίγο δύσκολα να κρυφτεί η δύναμη του χεριού μετά απο 4bet pre σε early stages

προφανως ο αντιπαλος καταλαβαινει οτι εχουμε premium hand αλλα καταλαβαινει κ οτι δεν εχουμε τοσο premium για να παιξουμε απειρα bbs preflop,αρα ειναι δυσκολοτερο να μας βαλει σε AA or KK.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

συμφωνω και γο με το call preflop. to bet pou vgazei o allos 1920 st flop είναι λίγο περίεργο γτ δε προστατεύει και πολύ το hand tou sto flop, άρα παίζει να χει κανα draw AxKd, AdQx..

εγο στο φλοπ θα τα λεγα όλα KK εχουμε αμα πεσαμε σε AA i JJ. χαλαλι του και gg μας.