dmelissourgos Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2012 Παίζουμε σε τραπέζι 6-max PLO10 με γενικά μέτριους αντιπάλους. Ο μόνος καλός είναι ο Player2 ενώ ο Villain είναι μέτριος και tight παίχτης. Εμείς έχουμε επιθετική εικόνα.PLAYER1 is seated with €10.11Villain is seated with €13.27Player2 is seated with €9.40Player3 is seated with €27.74Player4 is seated with €10.00Hero is seated with €31.98Player2 Posts small blind of €0.05Player3 Posts big blind of €0.10Dealing cardsHero: Player4 Calls €0.10Hero Calls €0.10PLAYER1 FoldsVillain Calls €0.10Player2 Calls €0.05Player3 ChecksFlop: Player2 Bets €0.50Player3 FoldsPlayer4 FoldsHero Raises to €2.00Villain Calls €2.00Player2 FoldsTurn: Hero ChecksVillain ChecksRiver: Hero ChecksVillain Bets €2.80Hero ??Flat call ή raise για value;Προτείνετε κάποιο εναλλακτικό line; Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 pre γιατί just call ; rraise flop as played , turn χμμμμ τον έχω βάλει σε draw στο flop , το 9 ίσως είναι ένα από τα outs του.. αν δούμε το pot και τα stack σας είναι ένα ενδιαφέρον σημείο μετά το pot raise στο flop το πιο σωστό είναι ένα μεγάλο ποντάρισμα και στο turn αλλά σε shove του γινεσε commited και ουσιαστικά έχεις μόνο το flush draw σου για το river .. με check κανείς τα χαρτιά σου face up για draw και κάποιος καλός παίκτης μπορεί αν το εκμεταλλευτεί αυτό .. επίσης ένα blocking bet ίσως δουλέψει εναντίων μέτριων παικτών και να κμεταλλευτούμε ένα dead card στο river ... γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ σαν λίγο aggro donk είμαι υπέρ του bet παρά του check call στο river εφόσον είναι tight δεν βλέπω να σε κάνει call με χειρότερα χέρια (ούτε με flush j high ) οπότε flat .. αν είχαμε κάποιον κακό παίκτη ναι θα προτιμούσα allin βέβαια στο river καλύτερα να έκανες εσύ ένα thin value bet αντί για check για να μην πάρεις check behind από μικρότερα flush όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις Παράθεση
greggr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 Pre flop call αποκλειστικά για παπά με non quality kings επειδή μάλλον δεν θα υπάρξει raise και θα δούμε φτηνή "μπόμπα".Fold flop... έχουμε ένα φύλλο που έχει 0 (μηδέν) value αυτή τη στιγμη (εκτός αν θεωρείτε ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση με 1 pair στο river να κερδίσουμε) και είναι drawing out of position σε μή nuts. Fold τσεκάροντας το κουτάκι check/fold για να είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε πάσο.Αν είχα κάνει missclick και έφτανα ώς το river θα προτιμούσα το bet 1/2 pot /fold από να checkarω, αλλά όπως παίχτηκε θα έκανα call. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 @giorgoskey Διαφωνώ με το reraise preflop έχουμε σκουπίδια δίπλα στους ρηγάδες μας οπότε έκανα το call για καθαρό set mining. Αν θες δικαιολόγησέ μου λίγο γιατί προτείνεις raise. Για να σε προλάβω, πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε όλοι πάσο.Όσο για το river προτίμησα το check για να υπάρχουν και κάποιες μπλόφες στο range του + το ότι μπορεί να κυνηγούσε και αυτός μικρότερο flush. Είχα αποφασίσει ότι snaparo pot bet αλλά τώρα που έκανε μισό pot μπήκα σε σκέψεις.@greggr Με το raise που έκανα στο flop υπήρχε περίπτωση να πάνε και οι δύο πάσο συν το ότι μπορεί να έχω και το καλύτερο φύλλο εκείνη τη στιγμή. Στο turn φυσικά checkara και στο river είχα το σκεπτικό που είπα στον giorgoskey. Αφού λέτε και οι δύο bet από μπροστά μάλλον αυτή είναι καλύτερη κίνηση. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 θα διαφωνήσω και με τους 2 για το r pre αλλά βέβαια είναι και θέμα στυλ παιχνιδιού και επιθετικότητας.. εγώ με 1 limper σχεδόν πάντα θα προτιμήσω το r από το call Παράθεση
Recommended Posts