Siakan Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Μιας κ δεν έχω μεγάλη εμπειρία από Deep runs σε tourneys θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το χαντ. Ο αντίπαλος άνοιγε με αρκετά hands κ έκανε 3x πρέ συχνά. αν θυμαμε καλά έπεσε με 25/17/70 κ εμείς με 16/8/50 δεν είναι ακριβές αλλά πάνω κάτω αυτά είναι τα στατς.θα ήθελα μερικές γνώμες πιο είναι το ρανγε που του βασουμε? Ευχαριστώ Παράθεση
Siakan Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 ωραία ξέχασα το link με το μέχρι http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand ... P2-1564469.φπελπίσο να λειτουργεί Παράθεση
Siakan Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand ... 564469.php έλεος άλλαξαν τα php στο τέλος του Link σε ελληνικά :s ΑΥΤΌ είναι το σωστό τελικά Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Δεν βρίσκω κάποιο λάθος στο play σε τέτοιο level .... well played !!!Αν κρίνω και από τα μεγέθη τον reraise του προφανώς AA KK πρέπει να κράταγε γιατί το ΑΚ θα τα είχε χώσει όλα νωρίτερα και δεν θα έκανε τόσα min reraise . Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 @Siakan Μπορείς να κάνει επεξεργασία με το κουμπάκι πάνω δεξιά του post σου και να φτιάξεις ότι έχεις ξεχάσει ή ότι δεν εμφανίζεται καλά.Όσο για το χέρι νομίζω είναι μονόδρομος το all in. Παράθεση
Siakan Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 @ dmelissourgos Ευχαριστώ θα το έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά Το χέρι δεν μου φάνηκε ότι πεχτηκε λάθος απλά ήθελα να δω διαφορετικές απόψεις ΑΚ κρατύσε τελικά κ σταθήκαμε άτυχοι. Παράθεση
greggr Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Δεν βρίσκω κάποιο λάθος στο play σε τέτοιο level .... well played !!!Αν κρίνω και από τα μεγέθη τον reraise του προφανώς AA KK πρέπει να κράταγε γιατί το ΑΚ θα τα είχε χώσει όλα νωρίτερα και δεν θα έκανε τόσα min reraise .Ακριβώς και η δικιά μου γνώμη. Στο κυριακάτικο και το big το 55 συζητάμε πιθανό fold κάπου, εδώ όχι. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Δεν βρίσκω κάποιο λάθος στο play σε τέτοιο level .... well played !!!Αν κρίνω και από τα μεγέθη τον reraise του προφανώς AA KK πρέπει να κράταγε γιατί το ΑΚ θα τα είχε χώσει όλα νωρίτερα και δεν θα έκανε τόσα min reraise .Ακριβώς και η δικιά μου γνώμη. Στο κυριακάτικο και το big το 55 συζητάμε πιθανό fold κάπου, εδώ όχι.Νομίζω εκεί είναι πιο δύσκολο το fold. Παράθεση
Recommended Posts