antonios1984 Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2012 Καλημέρα παίδες. Θέλω τη γνώμη σας κυρίως για το sharkscope Hud . Έχω αγοράσει το tournament shark εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος . τεράστια λάθη σε sng με bounties καθώς επίσης χάνει μερικά τουρνουά. επειδή λήγει η άδεια σε λίγο καιρό θα το εκτιμούσα αν κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο να μου πει τη γνώμη του για ποιό από τα δύο είναι καλύτερο Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2012 το shark πράγματι χάνει κάποια τουρνουά αλλά δεν είναι κάτι φοβερό την ιδέα για ποιον έχεις απέναντι σου την παίρνεις ,για sit & go δε γνωρίζω .το hud του sharkscope μου άρεσε πιο πολύ αλλά ήθελα να το έχω ανοιχτό σε περισσότερα του ενός site κάτι που νομίζω δε γίνεται σε αντίθεση με το shark που μπορεί ταυτόχρονα σταρς πάρτυ και ipoker .επίσης είναι πιο ακριβό .αυτά θυμάμαι το είχα πέρισυ για δύο μήνες το sharkscope αν κάτι έχει αλλάξει ζητάω συγγνώμη Παράθεση
Recommended Posts