pokershark11 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Καλησπερα σε ολα τα ποκερομουτρα, θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει με αυτους τους 3 τομους σε pdf στα ελληνικά να μου στειλει pm ...ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση
Drowace Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει στα ελληνικά σε pdf μόνο στα αγγλικά! Πάνε αγόρασε τα καλύτερα. Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Το ξέρω έλεγα μήπως τα έχει κανείς κ μου τα δανείσει η` έστω τα πουλήσει σε πιο προσιτή τιμή.....τα έχω στα αγγλικά σε pdf αλλά για να τα διαβάσω χρειάζομαι τον 2πλαsιο χρόνο. Παράθεση
Drowace Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Καλά η τιμή κλαιν. Εγώ αγόρασα πχ πρώτα το πρώτο και μετά από κάνα δίμηνο το δεύτερο. Άμα το κάνεις έτσι είναι πιο εύκολο να τα αγοράσεις από το να σκάσεις 75€ με τη μία. Άμα τα έχει κανένας να στα δανείσει να τα κάνεις φωτοτυπίες εναλλακτικά. Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Ευχαριστώ drowace για την βοήθεια σου τα γνωρίζω όλα αυτά που λες απλώς έλεγα μήπως κ βοηθήσει κάποιος. Παράθεση
Recommended Posts