zaAk Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 καλημέρα σε όλους είναι η δευτερη φορά που γράφω στο forum και ο δευτερος χρόνος που πεζό online poker χωρίς κανένα σημαντικό αποτέλεσμα.έχω προσπαθήσει διάφορα sesion των 1.50$ΣΤΝΓΟ στη σταρς κ διάφορα toyrney μέχρι 3.50$ αλλά τίποτα .μαλον προσπαθώ με λάθος τρόπο η είμαι χαζός κ δε μπορώ να έχω κάποιο θετικό roi από τους γαϊδάρους που πεζουν σε τετοια fields .δε μπορώ να τα παρατήσω όμως γιατί ξέρω ότι είναι γάιδαροι .όχι ότι είμαι κανας καλός αλά τουλάχιστον ξέρω να παιζω push fold .δε ξέρω τη να κάνω ,τη δρόμο να ακολουτήσω τη να παιζω κ πως να το παίζω ώστε να έχω καποία θετικά αποτελέσματα και να ανεύω σιγά σιγά.έχω δει πολύ έμπειρα μέλη στο site και πιστευω μπορούν να με βοηθήσουν με πολύ απλές συμβουλές και tips Παράθεση
greggr Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2012 Πολυ απλες συμβουλές... Πάρε το πρώτο βιβλίο του Harrington που υπάρχει και στα Ελληνικά για να δείς κάποιες βασικές αρχες.. Ξεκίνα να εφαρμόζεις αυτά που διαβάζεις σε τουρνουα με μικρό buy in, αλλά όχι εξευτελιστικά μικρό, να μην είναι λες και παίζεις facebook. Για παράδειγμα τα 4.40$ 1000max 8ρια τραπέζια (17.45 και 21.15 ώρα Ελλάδας) και το 3.30 των 21.00 είναι καλά για αρχή. Μην μπλέξεις με 1 table sng, πολύ πιο δύσκολο field από τα αντιστοιχα 45+ ή tournaments.Βάλε οπωσδήποτε την επιλογή να καταγράφονται τα Hand Histories σου, και μελλοντικά σκέψου να επενδύσεις στην αγορά του Holdem Manager ή του Poker Tracker ή κατι παρόμοιου.Δίαβαζε αναλύσεις από το forum αυτό και άλλα, συζήτα χέρια με φίλους σου, ειδικά αν είναι πιο έμπειροι... αυτα Παράθεση
likavitos1 Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2012 βοηθάνε πολύ τα βιβλία αυτά δηλαδή βλέπης σημαντική βελτίωση ? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2012 Record all sessions and study after . Camstudio e.t.c Παράθεση
likavitos1 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 για σας χριάζουμε ένα πρόγραμα για να βλέπω replay τα χαντ history μου αν μπόρι καπιος να με βοηθήση . Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Universal Replayer δεν θυμάμαι σελίδα αλλα αν το ψαξεις στο google θα το βρεις. Παράθεση
likavitos1 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 ευχαριστώ φίλε βρήκα το πόκερ office νομίζω ότι είναι καλό Παράθεση
Recommended Posts