Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλους είναι η δευτερη φορά που γράφω στο forum και ο δευτερος χρόνος που πεζό online poker χωρίς κανένα σημαντικό αποτέλεσμα.έχω προσπαθήσει διάφορα sesion των 1.50$ΣΤΝΓΟ στη σταρς κ διάφορα toyrney μέχρι 3.50$ αλλά τίποτα .μαλον προσπαθώ με λάθος τρόπο η είμαι χαζός κ δε μπορώ να έχω κάποιο θετικό roi από τους γαϊδάρους που πεζουν σε τετοια fields .δε μπορώ να τα παρατήσω όμως γιατί ξέρω ότι είναι γάιδαροι .όχι ότι είμαι κανας καλός αλά τουλάχιστον ξέρω να παιζω push fold .δε ξέρω τη να κάνω ,τη δρόμο να ακολουτήσω τη να παιζω κ πως να το παίζω ώστε να έχω καποία θετικά αποτελέσματα και να ανεύω σιγά σιγά.έχω δει πολύ έμπειρα μέλη στο site και πιστευω μπορούν να με βοηθήσουν με πολύ απλές συμβουλές και tips

Δημοσίευση

Πολυ απλες συμβουλές... Πάρε το πρώτο βιβλίο του Harrington που υπάρχει και στα Ελληνικά για να δείς κάποιες βασικές αρχες.. Ξεκίνα να εφαρμόζεις αυτά που διαβάζεις σε τουρνουα με μικρό buy in, αλλά όχι εξευτελιστικά μικρό, να μην είναι λες και παίζεις facebook. Για παράδειγμα τα 4.40$ 1000max 8ρια τραπέζια (17.45 και 21.15 ώρα Ελλάδας) και το 3.30 των 21.00 είναι καλά για αρχή. Μην μπλέξεις με 1 table sng, πολύ πιο δύσκολο field από τα αντιστοιχα 45+ ή tournaments.

Βάλε οπωσδήποτε την επιλογή να καταγράφονται τα Hand Histories σου, και μελλοντικά σκέψου να επενδύσεις στην αγορά του Holdem Manager ή του Poker Tracker ή κατι παρόμοιου.

Δίαβαζε αναλύσεις από το forum αυτό και άλλα, συζήτα χέρια με φίλους σου, ειδικά αν είναι πιο έμπειροι... αυτα :D

• 3 months later...