Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πρώτον ποιο από τα 2 προτείνετε??? Έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή ή στις δυνατότητες?? Επίσης μόνο από internet τα αγοράζω? Θέλω να πω από μαγαζιά (e shop plaisio κτλ) δεν παίζει??? Όχι μόνο να τα έχουνε αλλά να τα παραγγείλω πχ

Δημοσίευση

Εγω φιλε χρησιμοποιουσα πολυ καιρο το PT3 και ημουν αρκετα ευχαριστημενος.

Το holdem manager 2 το αγόρασα 150$ (φουλ εκδοση holdem omaha) από το επίσημο site και δεν νομίζω να μπορεις να το βρεις αλλου.

Δεν το εχω δουλεψει ακομα πολυ μιας και τους τελευταιους μηνες δεν επαιξα πολυ Online .

Καποτε ειχα δει στο ebay το πουλουσανε αλλα το HM1 .Απο τοτε δεν το ξαναειδα.

Περιμενε να βγει το Pokertracker 4 και μετα δες .

Παντως σε γενικες γραμμες οποιο και να διαλεξεις δεν θα χασεις.

Ειναι εξισου καλα και τα 2.

Δημοσίευση

Άμα το αγοράσω από το site μου το στέλνουν σπίτι με κουτί και cd και ιστορίες ή μου στέλνουν ειδικό link και απλά το κάνω download ??? Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση (μάλλον είναι) αλλά δεν έχω ιδέα. Γιαυτό θα προτιμούσα να το παραγγείλω από το πλαίσιο πχ

Δημοσίευση

ξεκινα με το Trial Versrion αρχικα...και αμα δεισ οτι σου κανει και σε βοηθαει στο παιχνιδι σου, το αγοραζεις. δεν υπαρχει σε κανενα e -shop , δεν ειναι ουτε κουτι ουτε τπτ . τον κοδικο ενεργοποίησης θα παρεις με την αγορα και τπτ αλλο :)