kova Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ποκερτρακκερ.προσπαθω να συνδεθω με την τριαλ έκδοση αλλά εχω προβλήμα με το configure postgres sql server και οταν παταω connect μου λεει να τσεκαρω το configuration εχει κανεις ιδεα τι γινεται.ευχαριστω Παράθεση
BigSlickGR Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ποκερτρακκερ.προσπαθω να συνδεθω με την τριαλ έκδοση αλλά εχω προβλήμα με το configure postgres sql server και οταν παταω connect μου λεει να τσεκαρω το configuration εχει κανεις ιδεα τι γινεται.ευχαριστωΘα πας στα φόρουμ στο site του pokertracker και εκει εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως να κανεις επανεγκατασταση το postgres sql . Παράθεση
tavou Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 χαχαχα απλά τον έστειλε σε άλλο forum δώσε και ένα λινκ δεν κάνει κακό http://www.pokertracker.com/guides/PT3/ ... -you-begin Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 * offtopic@tavou sto cracked SNW οταν ρωταει για να κανει updates του λεμε οχι ετσι? Παράθεση
Recommended Posts