tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 καλησπερα. θελαμε μ εναν φιλο να κανουμε επισκεψη στο princess της γευγελης σημερα αλλα επειδη δεν βρηκαμε αρκετες πληροφοριες σχετικα δεν το επιχειρησαμε. θελω να ρωτησω λοιπον για ενδεχομενη μελοντικη επισκεψη( κι επειδη δεν βρηκα κατι σχετικο στο forum) μαζευεται κοσμος τελευταια? μπορεις δηλαδη να βρεις καθημερινα κατα τις βραδινες ωρες ανοιχτο τραπεζι cash και σε προσιτα ορια( μεχρι 1/2) η αδικα θα παμε? Επισης τι rake εχει? ακομα γινονται τουρνουα? γνωριζει κανεις λεπτομερειες(μερες,ωρες,buy in κλπ)? στο site του καζινο δεν βρηκα τιποτα σχετικο..καθε πληροφορια ευπροσδεκτη,ευχαριστω. Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 φίλε τζατζίκι ... εκη pigenna για μισό χρόνο exi αρκετό kero να πάω δυστιχος γιατί τελιωσα της σπουδές μου αλλά από ότι ξέρω σχεδόν σίγουρα μετά της 9 το βράδι μαζεύετε κόσμος .... ς συστήνω παρασκευοσαβατοκιριακά .... αλλά και καθημερινές έξι 2 τραπέζια γεμάτα... από πεχτες ινε ο τέλιος τόπος να κάνης περιουσία πιγεννα στο 1-2 και έφτασα να βγάζω επιδη πιγεννα κάθε μέρα από 250 έως 1600 ευρώ καθημερινά στο 1-2 ... η πεξτε συνε άσχετη κουμαρτζίδες.. να προσεχής τους βούλγαρους και τους σκοπιανούς συνεργαζοντε και έξι και 2-3 μικρούς έλληνες πόλη καλούς ... πεζε προσεχτικά δεν πάνε πάσο ... όταν εξής φύλλο όμως πληροννουν ... πραγματικά χωρίς υπερβολές πήγα 100 φορές της 3-5 πρώτες φορές ήμουν σχεδόν στα ίσια μ επεζα να τους μάθω γιατί όλο οι ίδιοι πηγενουν εκη και μετά της άλλες μπόρι να έχασα κανα διο φορές από 50 ευρώ και της άλλες κερδίζα μηνιάτικα κάθε βράδι... Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 το rake ινε 2% cup 300 Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε Παράθεση
hdrs Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συμφωνώ σε όλα με τον Antreastar,έχω παίξει 3 φορές στο princess και είμαι +3200,μια συμβουλή … με το που αρχίζουν τα σκοπιανά η τα βουλγάρικα οι παίχτες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!! ζητάς τον poker manager και τους υποχρεώνεις < english only at the table > εγώ έτσι τους ξηγήθηκα και μετά από 2-3 πάσσες οι 2 που τους έκανα παρατήρηση πήγαν σε άλλο τραπέζι . Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 χαχαχα σωστος!!! αν ειναι ας με κερδισουν μεσα στο τραπεζι με τα φυλλα τους και οχι με πονηριες...θα το χω υποψιν μου ty! Παράθεση
hdrs Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Κοίταξε … νομίζω με tag παίξιμο και λίγο να σε πάει μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο .Το επίπεδο των παιχτών είναι πολύ χαμηλό, 2-3 πονηροί ντόπιοι υπάρχουν οποίοι κάνουν ΄΄κρά!΄΄ .Θέλει λίγο προσοχή στα ΄΄χτυπήματα΄΄ σου. Θέλει πουσάρισμα (υψηλό isolation level ειδικά το στο heads up) . Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 μαι +3200,μια συμβουλή … με το που αρχίζουν τα σκοπιανά η τα βουλγάρικα οι παίχτες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!! ζητάς τον poker manager και τους υποχρεώνεις < english only at the table > εγώ έτσι τους ξηγήθηκα και μετά από 2-3 πάσσες οι 2 που τους έκανα παρατήρηση πήγαν σε άλλο τραπέζι .Ποσες ωρες ηταν τα sessions hdrs? Τι stakes?σε 1-1 να εισαι 3200 πανω δεν ειναι κ πολυ normal οσο ευκολο κι αν ειναι το game.. 10byins την φορα επαιρνες? Παράθεση
tsitsis Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 στην αρχή γινόταν οντως μεγαλο πανυγηρι,,ειχα παει κι εγω 5-6 φορες ,,,αλλ ιν με το παραμικρο θυμαμαι ενα χερι εχω κανει καρε του 6 στο φλοπ βαλες το αλλο φυλλο και με βαζει αλλ ιν με δυαρια..κανα 400 αρι ευρο ποτ,,ειχαν πλακωσει ολα τα γυφτακια απο φλωρινα και πτολεμαιδα και παλιοι ποκαδοροι και επαιζαν τρελα..μετα εκοψαν...δυσκολα να βρεις τωρα τετοιες ευκαιρειες...με τριτη επαφη δε το συζηταμε ολ ιν... Παράθεση
hdrs Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 40 ώρες έχω παίξει συνολικά,μπαίνω πάντα με αρχική κάβα 200€ ,στις δύο πρώτες επισκέψεις έπαιξα στο 1-2 πήρα 750 και 800 . Τη τρίτη φορά πρίν 3 μήνες ανέβηκα Σάββατο που βάζουν τραπέζια 2-5 ,μπήκα με 500€ buy in .Ήταν 6 παίχτες στο τραπέζι σε 3 ώρες έπαιρνα 2500€ και τελικά με κάποιες ατυχίες και κάνα δυό λαθάκια που έκανα έκλεισα στα +1650 € … κοίτα εάν πέσεις σε τίποτα τζογαδόρους ΄΄ φορτωμένους ΄΄ μπορείς να κάνεις ζημιά και στο 1-2 .Θυμάμαι : στο 1-2 με 9 παίχτες περίπου με 200-600 € μπροστά τους πιάνω ΚΚ στο button , μπαίνει ρέστα (250) ένας Taliban απο UTG ,μου τα ΄΄γυρνάει΄΄ το highjack all in (470) auto call φυσικά εγώ ...ανοίγουν τα φύλλα και τι βλέπω? ο UTG J6os (επειδή ήθελε να τι κάνει για το flamingo απέναντι που είχε τη κλήρωση ) και το highjack K9os –χωρίς δικαιολογία αυτός ,μάλλον θα είχε ΄΄ έμπνευση ΄΄- αδιάφορο το board γεια σας. 3-4 τέτοιες να πιάνεις το 2ωρο …δεν θες τίποτε άλλο . Παράθεση
BigSlickGR Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2012 Πηγαινω εκει αρκετα συχνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Κοσμο μαζευει αρκετο ΠΣΚ.10 το βραδυ ειναι καλα να πας.Συνηθως εκεινες τις μερες εχει απο 4-7 τραπεζια 1/2 και 1 τραπεζι 5/5 blinds .Τα λεφτα που αναφερει ο φιλος απο πανω ειναι αρκετα για μεσο ορο στο 1/2.Προφανως εκατσαν και οι καταστασεις ετσι και σηκωσες τοσα.Θεωρω πως ενας λογικος και αρκετα καλος μεσος ορος εκει ειναι τα 10 ΒΒ/h αντε λιγο παραπανω η λιγο λιγοτερο αναλογα με το ποσο καλος εισαι.Οι περισσοτεροι καθονται με 100 ευρω και πολλοι και με 50 οποτε ειναι δυσκολο να κανεις double up 500 και 600 ευρω σε ενα χερι.Οχι οτι δε γινεταιΕπισης μοιραζεσαι 20 χερια/ωρα περιπου.Απο την εμπειρια μου εκει σπανια παιζεται ποκερ.Συνηθως παιζεται ποιος θα κανει το καλυτερο χερι.Οποτε τα βασικα να ξερει καποιος στο ποκερ μπορει να βγαλει καλο κερδος.Εχει και καποιους καλους παικτες οπως ειναι λογικο αλλα σε γενικες γραμμες εχει πολυ ψωμι.Μου εχει τυχει να παιζω και σε τραπεζι με 7 απο τους 10 να ειναι καλοι παικτες και ειχε πιο πολυ ενδιαφερον.Με λιγα λογια ποκερ δεν χαιρεσε αλλα εχει λεφτα και ευκολα. Παράθεση
Recommended Posts