dmelissourgos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Παίζουμε σε τραπέζι PLO50 6-max και αυτή τη στιγμή ένας παίχτης έχει αποχωρήσει. Ο Villain είναι aggressive regular και εμείς δεν έχουμε image στο τραπέζι γιατί μόλις καθίσαμε.Player1 is seated with €180.75Villain is seated with €93.55Player2 is seated with €50.00Player3 is seated with €12.65Hero is seated with €50.00Player3 Posts small blind of €0.25Hero Posts big blind of €0.50Dealing cardsHero: Player1 FoldsVillain Raises to €1.50Player2 FoldsPlayer3 Calls €1.25Hero Calls €1.00Flop: Player3 Bets €4.50Hero Calls €4.50Villain Raises to €17.50Player3 FoldsHero Calls €13.00Turn: Hero ChecksVillain Bets €33.00Hero ??Πρέπει να τα βάλουμε; Ήταν λάθος το call στο flop; Έπρεπε να έχει παιχτεί κάπως αλλιώς; Παράθεση
greggr Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Pre flop as played Post flop είναι fold κατά τη γνώμη μου, γιατί λόγω position δεν κλέινεις τον κύκλο του πονταρίσματος και μπορεί να γίνει αυτό ακριβώς που έγινε, δηλαδή να leadaρει ο ένας και να κάνει raise ο άλλος και να μπείς στη μέση. Αν όμως θές να παίξεις το κόλπο βάλτα όλα στο flop. Ναι μεν μαθηματικά είναι λάθος (όχι και τρομερά αλλά είναι), αλλα αν είναι req όπως λές δεν είναι και 100% πως θα σε πληρώσει μετά αν διπλώσει.Στο turn είναι το pot 42 περιπου οπότε πρέπει να βάλεις 30 που σου μένουν για χοντρικά 100. Χρειάζεσαι 30% και έχεις 9/44 outs δηλ 20,5% δηλ πάσο. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Ναι δεν βγαίνουν τα pot odds απλά ρωτάω μήπως ο Villain μιας και είναι reg μπορεί 1 στις 10 να κάνει αυτό το move είτε με set 9άρια, είτε με σκέτο τον άσο μπαστούνι... Μάλλον όμως απλά ψάχνω τρόπους στο μυαλό μου για να τζογάρω ε;P.S. Πρέπει να αλλάξεις το avatar σου σε "ΟΙ ΑΠΑΣΕΙΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ BACKDOOR", imo. Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Μάλλον όμως απλά ψάχνω τρόπους στο μυαλό μου για να τζογάρω ε;νομιζω πως ναι..οι regs της stars ακομα και σε plo 1/2cents τετοια κινηση με μη flush-και μαλιστα καλο σχετικα 10high και πανω- δεν κανουν(αντε βαζω και 0.5% εξαιρεση στον κανονα).καλο το call στα 4.5 καθως συχνα ο reg δεν πιανει κατι και βλεπεις turn ενω και ο 1ος με το call σου αν δεν ειναι με nut flush θα σου δωσει free river. easy fold στο reraise imo Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Νομίζω είναι πιο εύκολο να δεις τέτοιο move σε ψηλότερα stakes που levelaroun παρά σε PLO2. Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Νομίζω είναι πιο εύκολο να δεις τέτοιο move σε ψηλότερα stakes που levelaroun παρά σε PLO2.ισως απλα επειδη εχω παιξει και PLO50 αρκετα χερια, το θεωρω πολυ σπανιο απο reg. μια στις τοσες ισως αλλα δεν νομιζω να ψαχνεις μηπως ειναι αυτη η μια Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 pre μπορούσες και 3bet (αν και μόλις κάθισες ) καθώς ο aggro reg ανοίγει με πολλά φύλλα αλλά και call δεν με χαλάει 1ο χέρι είναι post fold στο reraise Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 post fold στο reraiseΑυτό νομίζω είναι το μόνο σημείο της παρτίδας που παίρνουμε τα odds. Έχουμε 32% να νικήσουμε και βάση των pot odds χρειαζόμαστε μόνο 30%. Αν έχω κάνει λάθος στα μαθηματικά πες μου, δε θα είναι η πρώτη φορά. Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eSEbobpghqA Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eSEbobpghqAΓιατί μου το έστειλες αυτό; Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 έτσι επιδη pigenne με τη συζήτηση odds όχι προσωπικά σε εσένα φίλε μ .... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Δε βρήκες κάποιο λάθος στα pot odds δηλαδή. Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 στο φλοπ ινε λάθος το καλλ exis πίσω ς ακόμη 30 περίπου και αφού όπως υπέσ ο πεχτης ive agro η πας πάσο αν κατά τη γνώμη ς έκανε το χρώμα η του τα βαράς όλα... δεν έξι νόημα να δις το ρίβερ όπως και να exi ότι και να ς βαρεση μετά ησε αναγκασμένος να τα δις exis ακόμα 30 πίσω ς και το ποτ ήδη ξεπέρασε τα 39 δολλάρια ... πεχτηκε λάθος η παρτίδα σου στο φλοπ μετά ότι και να γίνη αφού καλλαρες τα 17.5 ησε αναγκασμένος να κάνης καλλ τα αλλά 30 ... Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 αν ήσουν δεεπ μπορούσες να κάνης το καλλ στο φλοπ και μετά ανάλογα στο τύρν να δις τη γίνετε αλλά αφού εξής τόσα λίγα πίσω ς η καλύτερη κίνηση ινε 1 all in η πάσο... με καμοια δυναμη καλλ στο φλοπ... ταπινη μ γνώμη Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 αν ήσουν deep ennoo Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 αν ήσουν δεεπ μπορούσες να κάνης το καλλ στο φλοπ και μετά ανάλογα στο τύρν να δις τη γίνετε αλλά αφού εξής τόσα λίγα πίσω ς η καλύτερη κίνηση ινε 1 all in η πάσο... με καμοια δυναμη καλλ στο φλοπ... ταπινη μ γνώμηρε φιλε μ ολο το συμπαθιο προσπαθησε να πατας το control + g να μη χρειαζεται να ψαχνουμε σε λεξικο τι γραφεις Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 exis δίκαιο sorry ... Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SeCft3Gr ... ture=share Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 όσο για το call στο φλοπ είναι λάθος exis 32% αλλά πρέπη να balis 13dollars για να paris 31αρα έπρεπε να exis 41% αν υποθέσουμε ήταν flopatos χρώμα ... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 όσο για το call στο φλοπ είναι λάθος exis 32% αλλά πρέπη να balis 13dollars για να paris 31αρα έπρεπε να exis 41% αν υποθέσουμε ήταν flopatos χρώμα ...Κάτι έχεις καταλάβει πολύ λάθος. Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 λάθος έκανα τέλος πάντων αυτό που θέλω να πώine ότι exis 50 πίσω ς αν kanis call τα 17.5 +1.5 πριν το φλοπ ς μένουνε 30 δεν αξιζι call στο φλοπ μόνο all in γιατί όταν kanis call ότι και να κατέβη στο turn θα ise δεσμευμένος να balis τα αλλά 30... exis τοπ σετ... all in και όπως λει ο negranou αν xasis thats α κοολερ.. τα pot odds σου λένε ine οκ το call στο flop αλλά υπάρχουν και τα στακ σας που ινε μικρά δεν xorai το call όσο και να ine υπερ σου τα odds δηλαδή exis 32% outs και μπόρις να τα βάλης επιδη ινε 29% με βάση το ποντάρισμα του... συμφέρη μαθηματικά αλλά όχι σύμφωνα με τα στακ σας ... η all in το καλύτερο η πάσο που εγώ δεν θα το έκανα αν ήξερα ο πεχτης ινε agro και αν τύχη να ινε μπροστά έχουμε πιθανότητα για full house Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2012 post fold στο reraiseΑυτό νομίζω είναι το μόνο σημείο της παρτίδας που παίρνουμε τα odds. Έχουμε 32% να νικήσουμε και βάση των pot odds χρειαζόμαστε μόνο 30%. Αν έχω κάνει λάθος στα μαθηματικά πες μου, δε θα είναι η πρώτη φορά.λαθος εχεις κανει.τα pot odds είναι 30% αλλά τα win odds είναι περίπου 12-14%.έχεις 6 outs για το turn .τρία 9αρια,μια Q και δύο 2αρια.εκτός αν πιστεύεις ότι ο villain δε θα βαρέσει turn οπότε παίρνεις τα odds αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη βαρέσει.άρα λάθος το call.στο turn επίσης λάθος αφού έχεις 30% pot odds αλλά περίπου 20% win odds οπότε και πάλι fold. Παράθεση
Recommended Posts