Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα την αποψη σας στο παρακατω χέρι..

ο αντιπαλος παίζει 26,7/24 με 3bet 14.5 σε 350hands

Το shove στο φλοπ είναι σωστό ;

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($25)

MP ($26.85)

Hero (Button) ($25)

SB ($29.21)

BB ($48.35)

Preflop: Hero is Button with Aspade.gif, 6spade.gif

1 fold, MP bets $0.75, Hero raises to $2.25, 2 folds, MP calls $1.50

Flop: ($4.85) 2spade.gif, Adiamond.gif, 9spade.gif(2 players)

MP checks, Hero bets $3.10, MP raises to $7.50, Hero raises to $22.75 (All-In), MP calls $15.25

Turn: ($50.35) Aheart.gif(2 players, 1 all-in)

River: ($50.35) 7club.gif(2 players, 1 all-in)

Total pot: $50.35 | Rake: $2

Δημοσίευση

Ευχαριστω για την απαντηση..

θελω να παρω ενα feedback από απόψεις

πιστεύω ότι φαίνεται ψιλοστανταρ το χέρι..αλλα μιλόντας εκ του αποτελέσματος(ο αντιπαλος κρατουσε ΑQs ) και παρατηρώντας λίγο τα ποσοστά σε pokerstove τα λεφτα μπηκαν με τα ποσοστα να είναι κατα μας σε μικρό ποσοστό βέβαια αλλά πίσω :D ακομα και απο αυτο το χέρι..δηλ σε σετ είμαστε ακόμα χειρότερα..οπότε για αυτό και η απορια για το αν ειναι σωστο το move ?

Δημοσίευση

Το μονο εναλλακτικο line που μπορω να σκεφτω ειναι check back στο flop.. Call αν εκανες θα σε εβαζε σε δυσκολο spot αν δεν επεφτε spade. Προφανως αν σε κανει call εκει κερδιζει το A6 αλλα εχεις draw to the nuts.. Δεν ξερω καλο μου φαινετε αλλα ας απαντησουν και αλλοι.. :P

Δημοσίευση

φίλε κοίτα ακριβώς το ίδιο φίλο επεξα εγώ σε άλλο νήμα

αλλά οι 2 δικοί μου κράταγαν ΑΙΡ

πηγενες για χρώμα και τελικά σου κάθετε ΤΡΙΠΣ

το θέμα είναι να σκεπτεις τη θα μπορούσε να έχει ο αντίπαλος ο π*****ς και μπήκε? προφανώς A - έτσι έφαγα HTA και εγώ....AA ον FLOP - AJ εγώ AK ο αντίπαλος - γεια σου ρε jokerstars

Δημοσίευση

Δεν κάνω πάντα 3bet pre με αυτό το φύλλο, αναλόγως πόσο call κάνει. Έχεις μήπως το συγκεκριμένο στατιστικό; Αν δεν έκανες 3bet πάντως θα το έπαιζα πιο ήρεμα στο flop. As played με τέτοιο pot στο κέντρο μπαίνεις εύκολα all in postflop.

Δημοσίευση

preflop δεν είναι τόσο κακό το 3bet στο bt .. κακό για μένα το flat του v με aq αλλά τέλος πάντων

flop νομίζω check .. έχει άσο στο range οπότε για αποφύγουμε ακριβώς αυτό που έγινε check behind

αν το πήγαινες έτσι όμως στο turn όπως λέει και ο φίλος δεν βλέπω πως να μην μπαίναν οι μάρκες όλες μέσα .. δύσκολο να κανείς flat με a trips και fold στο σίγουρο shove του στο river εκτός αν είσαι τόσο καλός παίκτης

ίσως με το shove στο flop μπορούσες να διώξεις κάποιους άσους που σε κέρδιζαν αν και αυτοί η αλήθεια είναι δεν θα σου κάνανε 3bet .. με το raise αυτό δείχνει ο v ότι είναι έτοιμος για shove οπότε σου μένει ένα απλό flush draw + στην καλύτερη 3 more outs

γενικά είναι ένα χέρι που το 95% των παικτών θα το έπαιζε έτσι..

Δημοσίευση
flop νομίζω check .. έχει άσο στο range οπότε για αποφύγουμε ακριβώς αυτό που έγινε check behind

Έτσι όπως παίχτηκε δεν υπάρχει check behind στο flop, imo. Ποιο ποσοστό του range του είναι οι άσοι που δε θα κάνουν και fold σε all in; Μάλλον ένα μικρό ποσοστό, επειδή οι καλύτεροι άσοι που μας κάνουν call σε all in είναι και αυτοί που κάνουν συνήθως 3bet pre. Νομίζω από μαθηματικής άποψης το all in είναι η καλύτερη κίνηση.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou

Τείνω να συμφωνήσω με το check /back στο φλοπ..καταρχας δεν θα μας βάλει ποτέ σε flush draw (πόσο μάλλον nuts )..flat call στο turn και πάσο στο river ..δύσκολο βέβαια αλλά δεν κερδίζεις και κάτι στο οποίο μάλλον θα ποντάρει δυνατα

Drowace

συμφωνω μαλλον με αυτο το line

Με το σενάριο Qspades στο river το οποιο μου συμβει αρκετές φορές μπουνια στο γραφείο και πάγο στο χερι.. :lol::lol:

LOUKAS34

Νομίζω ότι από την στιγμή που αποφασιζω να παιζω online δεν με αφορουν τα σεναρια περι Jokerstars :D ..ολοι τρωμε bad beats το θέμα είναι αν παιξαμε +ev το χέρι

dmelissourgos

Έχεις δικιο οσον αφορα το στατιστικο..θα επρεπε να το εχω δωσει..fold to 3bet 43% λοιπον..δεν θα έλεγα δηλ ότι γουσταρει τρελά το πάσο! :D

Τωρα όσον αφορά το line σου για flat pre δεν μου ταιριάζει..από την στιγμη που αποφασιζω να παιξω το A6 3bet αρω παντα από button και ειδικά σε αντίπαλο με τέτοια στατς..ξέχασα να αναφερω οτι εγω παιζω 20/18 με 7,7 3bet οποτε ψιλο τραγικο το call του pre

giorgoskey

Νομιζω ο τροπος προσεγγισης σου βοηθάει πολύ..συμφωνω σε όσα λες και οσον αφορα

το πάσο με trips στο river σαφώς και δεν είναι εύκολο!!..ουτε είμαι τοσο καλος παίκτης :D τωρα μαθαινω λίγο το σκεπτικο του cash game το οποιο με εχει πορωσει απιστευτα!!

τερμα τα SNGs και shove με 8bbs :D

Δημοσίευση

Έτσι όπως παίχτηκε δεν υπάρχει check behind στο flop, imo. Ποιο ποσοστό του range του είναι οι άσοι που δε θα κάνουν και fold σε all in; Μάλλον ένα μικρό ποσοστό, επειδή οι καλύτεροι άσοι που μας κάνουν call σε all in είναι και αυτοί που κάνουν συνήθως 3bet pre. Νομίζω από μαθηματικής άποψης το all in είναι η καλύτερη κίνηση.

Δεν εχεις αδικο..αλλα μόνο στην περιπτωση νομιζω που παιζεις σε υψηλοτερα stakes ..

γιατι όντως ειναι λιγοι οι Αx στο range του που κάνουν callpre (άντε βαριά AJ και ΑQ )

οπως είδες σε διχρωμο board μου εκανε min 3bet με AQ και snapcall στο shove μου λες και είχε ΑΑ..επισης κανενα spade πάνω του..

Επισης απο μαθηματικης αποψης που λες ..ποια είναι η προσεγγιση σου σε αυτο ακριβως..εννοω δηλ πως το υπολογιζεις αυτο..υπολογιζεις range φύλλων που εχει και stovareis ??

Δημοσίευση

Ναι. Εγώ βέβαια στο pokerstove αν δεν ήξερα το αποτέλεσμα δε θα έβαζα το AQ λόγω του flat call αλλά τέλος πάντων κάποιοι το παίζουν κι έτσι. Ιδιαίτερα αφού έχει 43% call σε 3bet δεν υπάρχει λόγος να μη shovareis flop. Τις περισσότερες φορές θα πάει πάσο εκτός από ΑQ και set τα οποία έχεις και αρκετές πιθανότητες να τα σπάσεις με το flush (23% και 10% αντίστοιχα).

Δημοσίευση

Πρεπει να εχει πολυ τρελο image ο hero για να παει το AQ all in pre ο villain τουλαχιστον αν ειναι regular, αν καταλαβα καλα αυτο δε λες melissourge?? Τωρα με το check back το πλανο μου θα ηταν να κανω c/c turn και b/f river(αν εκανε check) σε bricks. Τα trips στο river ειναι fold δυστυχως, δυσκολο μεν αλλα αν το σκεφτεις δεν κερδιζεις τιποτα απο το value range του μονο τον αερα που πολυ δυσκολα να τον εχει παιξει ετσι +οτι εχει σιγουρα καλυτερους Α στο range του. Εξαρταται πως εχει παιχτει βεβαια, μπορει να εκανε lead το turn η check οποτε αναλογα.

Δημοσίευση
Ναι. Εγώ βέβαια στο pokerstove αν δεν ήξερα το αποτέλεσμα δε θα έβαζα το AQ λόγω του flat call αλλά τέλος πάντων κάποιοι το παίζουν κι έτσι. Ιδιαίτερα αφού έχει 43% call σε 3bet δεν υπάρχει λόγος να μη shovareis flop. Τις περισσότερες φορές θα πάει πάσο εκτός από ΑQ και set τα οποία έχεις και αρκετές πιθανότητες να τα σπάσεις με το flush (23% και 10% αντίστοιχα).

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά.

Λες ότι έχει 23% απέναντι σε ΑQ και 10% απέναντι σε σετ;

Δημοσίευση

Ναι, αν τελικά πάρει το call. Τα υπόλοιπα φύλλα είτε τα κερδίζουμε, είτε πάνε fold σωστά;

Edit: Λάθος sorry. Κάτι έκανα λάθος στο pokerstove. Έχουμε 29% αν έχει set και 45% αν έχει AQ. Επίσης, ξέχασα και το A9 που το σπάμε κατά 35%