Antreastar Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 λεγε με μαλακά αλλά εγώ στακαρο μόνο καλούς πεχτες (τιμωρο και τετιουσαλλους πεχταράδες ) όχι κουμαρτζίδες απενταρους που σήκωσαν κάτι τουρ τιχεα και νομίζουν αξίζουν στακάρισμα σε βάθος χρόνου θα τα χάσουν όλα Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 john4kos8 ise poli astios ............. αν μιλάς για το πόκερ αν μ υποσχεθης ότι δεν θα πής το νικ μ στην stars θα σε πεξω heads up να δις πιος ξερή πόκερ έχω 40κ κέρδη σε 3 μήνες 19 χιλιάδες χέρια με 69% νίκες.... όσο διάβασμα έριξα για πόκερ 3 χρόνια δεν το κάνης εση σε 100 ........ και κάτι άλλο δεχόμε 500αρια και πάνωποιος σου μίλησε για ποκερικές γνώσεις??εγώ για οικονομικές γνώσεις μίλησα και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα.δεν με νοιάζει πόσο διαβάζεις ποκερικά ούτε τη κερδιζης χάνεις πεζεις.αυτό με το HU εινε απλά αστείο ..δεν σηκώνει σχολιασμό.τεσπα δεν ασχολουμε άλλο γτι τηλταρο.ο νοών νοείτο.έχεις 31 απαντήσεις και οι 25 είναι σε θέματα που αφορούν staking deals γ lives .έτσι χαλαρώνεις από το ποκερικό διάβασμα και τα 500αρια σου hu ? Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 γιατί ο μετατροπέας από greeklish κάνει τόσο λάθος μετατροπές?σορρυ γ τα ορθογραφικά λαθοι Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 λεγε με μαλακά αλλά εγώ στακαρο μόνο καλούς πεχτες (τιμωρο και τετιουσαλλους πεχταράδες ) όχι κουμαρτζίδες απενταρους που σήκωσαν κάτι τουρ τιχεα και νομίζουν αξίζουν στακάρισμα σε βάθος χρόνου θα τα χάσουν όλαστα λογια μας ερχεσαι ρε μεγαλε...εσυ θες να στακαρεις αυτους και τους στακαρεις.αλλοι θελουν να στακαρουν τους "στουρνους" και δινουν τα λεφτα τους ετσι χωρις λογο.αφου δεν τους αναγκαζει κανεις ποιο το προβλημα σου? Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 έχετε δικεο τέλος Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 ο ελληνικός λαός τελικά ειναι πέραν για πέραν αμόρφωτος εκτός από στοιχειώδη πεδία σε θέματα οικονομικής πεδιάς.ο άλλος δεν γνωρίζει βασικές οικονομικές αρχές και νόμους της agoras που ο καθένας πουλάει οπότε και όσο θέλει και ο καθένας αγοράζει όσο οπότε και σε οποία τιμή θέλει .αν δεν θες να αγορασεις δεν αγοράζεις so simple .σε θέματα οικονομίας τελικά είμαστε αιώνες πίσω .δεν εινε τυχαίο εξάλου που είμαστε η μοναδική χρεοκοπημένη χώρα με πρωθυπουργό τραπεζίτη...οικονομική πεδία -άποψη -γνώσεις υπό το μηδέν ..και εκτός ότι δεν έχουμε γνώμη το πεζουμε και εξιπνακιάδης και ποστάρουμε randomies σε θέματα που δεν έχουμε άποψη ....εινε πολύ άσχημο αυτό που κάνετε παίδες ...διαβάστε μάθετε 1-2 πραγματάκια και μετά τεκμηριώστε μια άποψη+1 john4kos8 αλλά απότι βλέπεις ότι και να λες στον καιάδα πάει .. so simple μάγκες ; δεν θέλετε δεν στακαρετε ,δεν σας βάζουμε κανα μαχαίρι στον λαιμόόσο για το τουπέ μερικών ουδέν σχόλιο -τα λόγια μιλάνε από μόνα τους Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 έχετε δικεο τέλοςτο ψευδώνυμο σου υποδηλώνει ότι είσαι αστέρας ?Η μήπως ότι είσαι ο Ανδρέας που είναι αστέρας ? Η ότι είσαι ο ανδρεαστέρας ??? Σε λένε Ανδρέα Αστερίου ?Είσαι αστέρι ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 γιατί ο μετατροπέας από greeklish κάνει τόσο λάθος μετατροπές?σορρυ γ τα ορθογραφικά λαθοι Δεν κάνει ορθογραφικά ο μετατροπέας. Απλά πρέπει να υπάρχει μια σχετική ορθογραφία και στα greeklish μας για να τα βγάλει καλά. Δηλαδή αν γράψεις τη λέξη "lathi" θα σου το βγάλει "λάθη". Αν όμως τη γράψεις ως "lathoi" (όπως την έγραψες εσύ), προφανώς θα σου το βγάλει "λαθοι". Παράθεση
AAAA on flop Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αντρίκο πραγματικά δεν κατάλαβα γιατι άνοιξες τέτοιο θέμα...ο καθένας ζητά ότι γουστάρει και ο καθένας μπορεί να δεί αν τον συμφέρει να αγοράσει ή όχι...Έχω στακαριστεί απο εδώ... έχω στακάρει αρκετές φορές (kasspav , mathew , melisourgo και άλλους....Θεωρώ ότι είναι οτι πιο καλό μπορεί να κάνει ένας νέος παικτης γιατί μπορεί να πάρει εμπιρίες που διαφορετικά θα περίμενε αρκετό καιρό για να τις πάρει αλλά και ένας καλός-κερδοφόρος παίκτης μπορεί να το κάνει για τους λόγους που είπαι πριν ο kasspav αλλά και για ψυχολογικούς λόγους ώστε να ξέρει οτι έχει την υποστήριξη των υποστηρικτών τους!!!! Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 και εγώ έχω δώσει την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο ΑΑΑΑ να αποκτήσει εμπιρίες ( ) και είναι καλή φάση !!!!!!!!!!!!!!Ο Παύλος εάν δεν είχε στακαριστεί δεν θα έκανε το μεγάλο hit στο the big Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2012 μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ....α εσυ εισαι απο αλλον πλανητη..δηλ παιχτησ που ζει απο το ποκερ μονο τι νομιζεισ δεν εχει αλλα εξοδα?σε 3 χρονια δηλ τι ετρωγε μονο πατατες? bankroll management σου λέει κάτι ? τεσπα και στην τελική αν δεν θέλεις μην δίνεις λεφτά δεν σε ανάγκασε κανένας έχετε κάνει το φόρουμ μπου... εδώ μέσα κάτι τυπάκια σαν και σένα..έχω την εντυπωση πως πρέπει να αφήσεις της πατάτες και να αλλάξεις διατροφικές προτιμήσεις !!! . gratsss σκύλε Παράθεση
Recommended Posts