dmelissourgos Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Παίζουμε PLO50 σε 6-max τραπέζι όπου οι αντίπαλοι είναι αρκετά soft. Ο συγκεκριμένος Villain είναι το fish του τραπεζιού και παίζει συνεχώς passive. Ο Player1 είναι λίγο καλύτερος, αλλά και πάλι fish και ο μόνος καλός είναι ο Player4. Εμείς παίζουμε επιθετικά με πολλά 3bets και barrels.PLAYER1 is seated with €50.25Player2 is seated with €81.22PLAYER3 is seated with €20.00Hero is seated with €57.14Villain is seated with €33.77Player4 is seated with €51.57PLAYER1 Posts small blind of €0.25Player2 Posts big blind of €0.50Dealing cardsHero: PLAYER3 Calls €0.50Hero Calls €0.50Villain Calls €0.50Player4 FoldsPLAYER1 Raises to €1.50Player2 Calls €1.00PLAYER3 Calls €1.00Hero Calls €1.00Villain Calls €1.00Flop: PLAYER1 ChecksPlayer2 ChecksPLAYER3 ChecksHero Bets €5.00Villain Calls €5.00PLAYER1 FoldsPlayer2 FoldsPLAYER3 FoldsTurn: Hero ChecksVillain Bets €2.00Hero ??Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει raise σε αυτό το τόσο μικρό bet ή να κάνω call και να δω φθηνά το river; Το κάνει για induce raise ή γιατί δεν είναι σίγουρος για το φύλλο του και κάνει blocking bet ή value bet;Κάποιο διαφορετικό line πιο πριν; Παράθεση
astakos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 εγώ προσωπικά φίλε μου, και έτσι όπως έχει εξηγήσει την δναμική του τραπεζιού θα έκανα raize PREFLOP με αυτό το φίλο ΚΑΙ ΕΦΌΣΟΝ ΤΟ image σου στο τραπέζι είναι aggro . τώρα όσον αφορά το πως πεχτηκε καλό το bet στο φλοπ ,αλλά δεν βρίσκο κνενα λόγο να κανείς raise στο τύρν,παντό όσο πιο φτηνά μπορείς. ο αντίπαλος μάλλον κάτι έχει με ayto το φλοπ και με αυτό το tyrn .άμα το φλοπ είχε flush draw ,ίσος να κάναμε καπιο raise στο tyrn για να δούμε αντιδράσεις!! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Ναι κι εγώ πιστεύω αυτό δείχνει το line του ότι κάποια κέντα έχει. Δε λέω να κάνουμε raise για value, λέω να το κάνουμε για semi bluff. Μπορεί να κάνει πάσο μια μικρή κέντα και πάλι αν δεν το κάνει μπορούμε να νικήσουμε στο river με full. Είναι σωστή ή λάθος λογική και γιατί; Παράθεση
astakos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 semi bluff out οφ ποσιτίων, και έτσι όπως πεχτηκε το χέρι δεν νομίζω πως είναι ενδεδειγμένο play σε αυτό το σποτ. δεν νομίζω πως ο αντίπαλος σου έκανε CALL στο φλοπ για να σου κλέψει το ποτ στο turn ανάλογος τη θα σκάσει κάτω ,με τόσους πεχτες μέσα στο χέρι ,μάλλον κάτι έχει όπως 2 pair ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ draw, σετ και αυτός ,και στην καλύτερη περίπτωση για μας only 2 παίρ που το θεωρώ πως έχεικαι της λιγότερες πιθανότητες.ίσος άμα είμασταν in position σε αυτό το spot να κάναμε καπιο μικρό raise στο τύρν,αλλά πάλι θα το έκανα λίγες φορές αυτό ,και εναντίων αντιπάλου που θεωρώ ότι είναι καλός παίχτης και έχουμε μεγάλο history μετάξι μας.έτσι λοιπήν call στο turn και όχι ραησε γιατί μπορεί να βρεθείς στην ΔΥΣΆΡΕΣΤΗ θέσει να σου κάνει ο αντίπαλος RERAISE ΚΆΤΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΕΝ ΘΕΣ .ΈΤΣΙ ΆΜΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΚΈΝΤΑ Ο ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΙΚΡΌ BET σου δίνει τα οδδς να βελτιώσεις το φύλλο σου οπότε CALL . Παράθεση
astakos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 το ένστικτο μου παντό μου λέει ότι ο αντίπαλος κρατάει η 4456 η 7756! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 το ένστικτο μου παντό μου λέει ότι ο αντίπαλος κρατάει η 4456 η 7756!ενδιαφέρον, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το board είναι 4675 κ ξέροντας ότι ο hero κρατάει 66 το μόνο λογικο συμπέρασμα είναι ο villain να κρατάει 4456 η 7756. μίλησε μας λίγο ακόμα για ένστικτα Παράθεση
astakos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 φίλε μου δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι λογικό να κρατάει 4456 η 7756, φυσικά είναι το πιο απίθανο ,αλλά η εμπιρια μου και το ένστικτο μου μου λέει αυτό !!!είναι κακό να κάνω μια εκτίμηση ? Παράθεση
astakos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 μάλιστα !καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 δεν είναι κακό να κανείς μια εκτίμηση αλλά είναι κακή η εκτίμηση καληνύχτα Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Γιατί το ένστικτό σου δε σου λέει ότι είχε nuts ή 2nd nuts στο flop και πλέον με αυτό το turn φοβάται ότι χάνει; Θα μπορούσε βέβαια να είχε και το redraw οπότε αυτό δεν είναι blocking / value bet αλλά bet για induce raise. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι μπλόφα ένα τόσο μικρό bet. Παράθεση
astakos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 το σκεπτικό μου για το χέρι το ανελησα στο πρώτο άρθρο μου .παντός πιστεύω πως άμα είχε NUTS Η 2 NUTS στο φλοπ το πιο πιθανών να σε γυρνούσε .όσο για την εκτίμηση για το τη κρατάει κάτι μου λέει ότι έχει 445x 775x . Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Call για φθηνό river και c / c αν το river διπλώσει και c / f άμα μείνει ως έχει Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Call για φθηνό river και c / c αν το river διπλώσει και c / f άμα μείνει ως έχειbet αν το river διπλώσει αδερφέ γιαυτό βάζουμε το δίφραγκο στο turn για να το δούμε να διπλώνει Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 @Toympas Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό. Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι εννοείς για να μας κάνει bet αυτός, ενώ θα πετάξει αν κάνουμε bet από μπροστά; Παράθεση
astakos Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 μελισουργε θα μας πεις τελικά τη έγινε στο χέρι ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Ναι.Έκανα just call και το river ήταν το Έριξα από μπροστά 13 ευρώ και έκανε call με Παράθεση
astakos Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 cool ,άμα σου ποντάρε 9$ στο τύρν θα έμπαινες? Παράθεση
Recommended Posts