Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια χαραντάν,

Για να μην κάνω καινούργιο topic στο welcome thread, να πώ πως είμαι καινούργιος παίκτης, ξεκίνησα πριν 2-3 χρόνια με cashάκι σε φιλικό κύκλο και φιλικά tourneys ενίοτε.

Αφού τζόγαρα ανεπιτυχώς και έκανα τον χαβαλέ μου πριν λίγο καιρό στα ring games της pokerstars, είπα να ξεκινήσω να παίζω αυτό για το οποίο μπήκα: SnG. Σοβαρεύτηκα λοιπόν που λέτε, σιδέρωσα το πουκάμισό μου και ξεκίνησα από τα 9άρια τραπέζια των 1.5$. Αφού έχτισα ένα μικρό bankroll, πήγα στα 3.5$ όπου ανέβαινα αργά και σταθερά. Μετά την ολοκλήρωση του προσωπικού στόχου, έπαιξα και ένα των 7$, αντί για σαμπάνια. Σε αυτό το παιχνίδι προβληματίσηκα λοιπόν.

Στο θέμα μας.

Δυστηχώς δεν έχω το ιστορικό του χεριού που θέλω να πραγματευτώ, συνεπώς θα το γράψω όσο πιο κοντά είναι στην πραγματικότητα.

blinds 75/150

UTG (1300p)

BTN (2500p)

SB (5600p)

BB (4100p)

UTG και BTN foldάρουν. Είμαι με Α-8o και αυξάνω στα 350. Το BB με βλέπει και έχουμε:

Flop

7-J-A rainbow

Ποντάρω 450 και τα βλέπει.

Turn

8

Ποντάρω 650 τα οποία γυρνάει στιγμιαία σε 1300. Τα βλέπω.

River

K

Check. Μπαίνει all-in.

Έχουμε λοιπόν ένα pot των 4k+ και έχω 2k πίσω μου με ένα 2-pair. Με προβλημάτισε αρκετά η επίθεσή του στο turn: γιατί να θέλει τα 2 leading stacks να συγκρουστούν σε τέτοιο βαθμό στο bubble?

Πήρα αρκετό χρόνο και εν τέλει άφησα το φύλλο μου. Σκέφτηκα αρκετές φορές τί μπορεί να έχει, ποιά φύλλα με νικάνε, ποιό είναι το νόημα της ζωής κλπ. Εάν ήταν με ΑΚ, θα το είχε ποντάρει, ίσως να ήταν με AJ, 77, 88, δε βγάζω κάποια άκρη. Ή ίσως ήταν απλά ένα πολύ κακό πάσο.

any clue?

Δημοσίευση

ναι φυσικα εχει σετ.τα σκεφτεστε καθολου αυτα π λετε???ποιο φυλλο εχει σετ σε αυτο το φλοπ,γιατι 8αρια δεν εχει ποτε,που δεν τα γυρναει πρε???μονο ΑΑ μπορω να υποθεσω με τρελο τραπινκ αλλα γ****ε μας με τετοιο σετ απ.επισης με 9Τ δεν πιστευω οτι ακολουθει φλοπ.γενικα ειμαι κολλ,τις περισσοτερες φορες θα δεις βαλε με 7,8,9,Τ, η Α7 η ραντομ ασσο.ΑΚ δεν εχει ποτε και μιδαμινες πιθανοτητες για Αβαλε που παλι λογικα θα τα γυρναγε πριν.

Δημοσίευση

Μίλησέ μου για το set 7άρια.

Όπως και να έχει δεν είπα ότι το έχει, είπα ότι κάνει represent. Σε αυτό το line δεν reparei nuts ή κάτι κοντά σε αυτό; Πιστεύεις ότι θα το έκανε για value με Α7; Bluff catcher έχουμε.

Επίσης σου φαίνεται πιο πιθανό να κάνει όλη αυτή τη randomia με άκυρο άσο που λες εσύ ή να έχει κάνει floating με 9Τs και pocket 88;

Δημοσίευση

Όχι πολλά από reads, το σίγουρο είναι πως δεν τον είχα ξαναδεί τόσο επιθετικό σε ολόκληρο το παιχνίδι και πως έπαιζε tight .

Δεν έκανα και κανα prtscreen ρε γαμώτο, αλλά νομίζω πως όχι, δεν υπήρχε κάποιο flush δράω στο turn. Γιατί όμως, υπήρχε περίπτωση να κάνει re-raise στο turn για ένα draw στο river ?

Δημοσίευση

Λογικά όχι με σκέτο flush draw. Θα μπορούσε όμως με κάποιο combo draw ή τον άσο και nut flush draw. Αν δεν υπάρχει FD στο turn η Q στο river είναι απόλυτο blank και το χέρι σου λογικά χάνει από το turn, εκτός κι αν μπλοφάρει.

Δημοσίευση
Turn

8

Ποντάρω 650 τα οποία γυρνάει στιγμιαία σε 1300. Τα βλέπω.

Σε αυτά τα stakes min reraise σε αυτό το σημείο σημαίνει nuts .

σε υψηλότερα stakes σημαίνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Πολύ πιθανό, έχει βάση. Κι εγώ εάν έκανα nuts στο turn, έτσι θα το έπαιζα.

Ίσως όντως να έπαιξε το 9Τ του και να έπιασε την κέντα στο turn.

όπως και νά'χει, thanks για το feedback