moderator Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Ακόμα μία επιχείρηση της αστυνομίας οδήγησε στην σύλληψη 6 παικτών πόκερ στην Μυτιλήνη σε ένα παράνομο καρέ από όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το τεράστιο ποσό των 192.5 ευρώ.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
pinos31 Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 τα ιδια παθαμε και εμεις τον νοεμβριο μας επιασαν 9 ατομα παιζαμε ποκερ και κατεσχεσαν το τεραστιο ποσο τον 109 ευρο.πηγαμε αυτοφορο και δικαστικαμε την αλλοι μερα και αθωοθηκαμε οποιος 8ελει εχω αθωοτικη αποφαση στα χερια μου και να τους πω πως να χειριστουν τιν υποθεση Παράθεση
bkyriakid Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 November 9 , πως χειριστήκατε την υπόθεση; Παράθεση
bkyriakid Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 November 9 , πως χειριστήκατε την υπόθεση; Υπάρχει νομική βάση ή απλα και ο δικαστής 2Ε rebuy Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Εδώ ακόμα και σήμερα που το poker κοντεύει να μπει και σαν ολυμπιακό άθλημα έτσι έμαθα δεν μπορώ να καταλάβω να διανοηθώ γιατί δεν το κάνουνε νόμιμο και απλά να εισπράττουνε φόρο από την λέσχη-μαγαζί απλά πράγματα ..Στο finale το μαγαζί+μαγαζιά πληρώνουνε στους γνωστούς αγνωστους ..Να τα δίνουνε στο κράτος καλύτερα. λέω εγώ τώρα Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος να κοιμηθούμε κι ένα βράδι ήσυχοι. Παράθεση
pokaFontas Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Φίλε Πινος31, θες να μας πεις και εμάς το κόλπο, εάν τυχόν τύχει σε κανένα γνωστό μας?? Παράθεση
menios222 Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 pinos31 για λέγε... εάν τυχόν τύχει σε κανένα γνωστό μας δηλαδή, όπως λέει και ο pokaFontas Παράθεση
f4n4t1k Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 pino πες όχι για μας, για τις φουκαριάρες τiς μάνες μας !!! Παράθεση
Recommended Posts