milonao27 Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 έχει κάποιος πρόβλημα με το pokerstove ? Προσπαθώ να το ανοίξω σήμερα αλλά δεν ανοίγει με τίποτε. Αν έχει κάποιος κάποια σχετική ενημέρωση ας βοηθήσει. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Μα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Τι εννοείς αν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα; Παράθεση
milonao27 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Μα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Τι εννοείς αν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα;πάω να το ανοίξω και μου βγάζει το μήνυμα. This version of pokerstove has expired . Please visit www . pokerstove .com to download a current version . το ξανακατεβάζω από το σάιτ αλλά τίποτε. έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Έχεις δίκιο milonao, εγώ κατέβασα την 1.24 και τώρα όλα good. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Ναι αυτό το πρόβλημα υπήρχε, έτσι όπως το έγραψες δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Όπως είπε και ο Basilis18 τώρα είναι εντάξει. Κατέβασα κι εγώ την καινούρια έκδοση και δουλεύει. Παράθεση
milonao27 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 thx guys Παράθεση
Recommended Posts