Nickakis! Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Ο αντίπαλος είναι πολύ επιθετικός ενώ σε προηγούμενη παρτίδα μπηκε all in preflop για 100 big blinds με Κ-Q (4-bet all in) και τον είχαμε dominated με Α-Κ. Τα blinds είναι 0.5/1 και κανουμε raise $2.5 με , βάζει $9 στο pot και κανουμε call.flop ($18): Κάνει c-bet στα $10 και κάνουμε call. Εσείς θα πηγαίνατε πάσο σε αυτό το flop στο c-bet;Turn ($38): Ποντάρει $18 και κάνουμε call.River ($74): Μπαίνει all in έχοντας $72! Εμείς κάνουμε call ή όχι;Γενικά το line μας σε αυτή την παρτίδα πως σας φαίνεται; Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 EGO SAN FISH ?KANEIS RAISE 2.5 βάζει aFTOS 9? λάθος το CALL - αλλ IN OR ΦΟΛΔ!Loukas34 ειναι πολύ απλό...Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac).κι επίσης Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά και όχι κεφαλαία στο φόρουμ. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 @LOUKAS34All in 101bb pre με AT σε pot 12.5;@Nickakis! Λογικά κάνω raise στο turn για value και αν μου τα γυρίσει foldaro. As played πάω πάσο και περιμένω καλύτερο spot. Παράθεση
takearisk99 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 καταρχάς ήταν 4bet all ιν με KQ η 5bet γτ μ φαίνεται δύσκολο ν πιστέψω ότι από τα 10 πήγε κατευθείαν στα 100.επίσης το line του melisourgou είναι το χειρότερο δυνατό το χέρι είναι standard παιγμένο από εσένα το call στο river εξαρτάται καθαρά από dynamics και αντίπαλο όχι ότι με τρελαίνει αλλά το κάνω αρκετά συχνά τ call εκεί προσωπικά Παράθεση
NTINOS41 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2011 νομίζω fold από το flop .. μετά το river εγώ σίγουρα fold .... ακόμα..... τρεχω.... Παράθεση
Recommended Posts