artemios Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΟΠΟΊΟΣ ΞΈΡΕΙ ΑΠΌ ΣΚΟΠΙΆ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΖΊΝΟ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΆ.ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΥΠΡΌΣΔΕΚΤΗ.ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΚΈΡΔΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ Παράθεση
tsitsis Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 εγώ μένω μόνιμα σκοπιά,,,στη πρωτεύουσα πήγαινε στο ξενοδοχείο χολιδαυ ινν...κάθε παρασκευή και δευτέρα έχει τουρνουά...και καθημερινά κας...γκραντ καζινο Παράθεση
sarimiento2 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 από tsitsis » 25/12/11, 09:44εγώ μένω μόνιμα σκοπιά,,,στη πρωτεύουσα πήγαινε στο ξενοδοχείο χολιδαυ ινν...κάθε παρασκευή και δευτέρα έχει τουρνουά...και καθημερινά κας...γκραντ καζινοσορρυ φίλε αλλά το παλικάρι ενοει τα καζίνο για τα σύνορα που υπάρχουν αν κατάλαβα καλά..τα οποία είναι το princess , το απολονια και το φλαμίνγκο . εγώ θα σου σύστηνα το princess προσωπικά γιατί σε συγκριση με τα αλλά το θεωρώ ένα κλικ πιο πάνω. καλή χρόνια και χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση
artemios Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ΕΝΝΟΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ Παράθεση
Recommended Posts