Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Cash game 1-2,στακκ 200€

Θέση button 6 limpers 9h4h.

Flop AhKh2s

Check όλοι, bet απο το button 10.

Call to BB (κακός loose εως χείριστος παιχτης,ο οποίος έπαιζε όπως ναναι με την εύνοια στο προσκεφάλι του και στο τέλος του βγαίνανε)

Turn 3h (έχουμε flush με 9 high)

O κακός παίκτης all in 175€ απο μπροστά

(είμαστε 95% σίγουροι ότι κάνει semi bluff)

τι κάνουμε;

παρακαλώ απόψεις...

Δημοσίευση

πείτε μου έναν λόγο για τον οποίο θα ρισκάρουμε σχεδόν 200€ σε ένα ποτ που έχουμε επενδύσει 12€ ..και χωρίς nuts ή 2nd nuts...

Το χέρι δεν ήταν δικό μου, και υποστηρίζω το auto-fold.

εν τέλει ο τύπος είχε την Qh και του άνοιξε h στο ρίβερ.

Δημοσίευση

@grammenoz το 9 9 4 πως σου φαίνεται? (αστειεύομαι, προσωπικά δε θα είχα και μεγάλες προσδοκίες απο αυτό το φύλλο, ασχετα που το εκανα πασο απο το SB χτες στο τουρνουα γιατι τσιγκουνευτηκα μισο BB και είδα το Dream flop)

@fanatic σεβαστή η άποψη σου, θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις,διότι έκανα ένα μινι γκάλοπ τβο ΣΚ από σεβαστούς παίκτες.

Δημοσίευση

οι οποιοι σου ειπαν οτι θα foldαραν? ρε φιλε πιανεις το nuts του χεριου σου, εισαι σχεδον σιγουρος οτι ο αλλος ειναι για το λουτσο καβαλα και θα πας πασο? auto call... τωρα για το οτι βγηκε κουπα river ειναι ατυχια αλλα αν ειναι να παιζουμε με βαση το τι θα βγει σε ενδεχομενο all in αστο...

Δημοσίευση

δεν είναi το nuts του φίλου του :D υπάρχει το 999,444,994,449 και μετά το χρώμα :lol: αλλά όπως και να έχει , βάζεις αυτά τα 2 ευρώ από το button μπας και πιάσεις ένα από αυτά. αλλιώς ποιος ο λόγος να βάλεις και αυτά τα λευτα μέσα? μόνο και μόνο επειδή μπήκαν άλλοι 6? αν δεν θες να μπλεκης σε τέτοιες κατάστασης απλά μην μπένης με τέτοια φίλα. αλλά από την στιγμή που μπήκες στον χορό...., σε 3rd person είναι εύκολο να λέμε NAI οκ εγώ θα πηγενα πάσο . και εγώ έτσι λέω..αλλά όταν μου συμβενη δεν το κάνω ποτέ :lol:

Εσένα δηλαδή αν σου έλεγαν ότι στο τύρν είστε 85%-15% δεν θα έβαζες όλο σου το στακκ μέσα? εγώ πρωσοπικα θα έβαζα και από την τσέπη :shock:

Δημοσίευση

ναι οι οποιοι μου είπαν οτι θα φολνταραν..και auto μαλιστα, δε θα πω ονόματα, ας γράψουν οι ίδιοι αν θέλουν.. δε ξερω ρε παιδια..ισως αν είχα 4ψηφιο bankroll για 1-2 (που δεν εχω) δε θα το σκεφτομουν και πολυ. Πιστεύω το να βάλεις τόσα χρήματα μέσα για ένα τέτοιο ποτ δεν αξίζει. τα πραγματα θα άλλαζαν αν στο ποτ υπηρχαν 150-200€ αλλά είχε μέσα 34€ !

τ

Δημοσίευση
δε ξερω ρε παιδια..ισως αν είχα 4ψηφιο bankroll για 1-2 (που δεν εχω) δε θα το σκεφτομουν και πολυ.

επομενως εδω δεν σου φταιει η συγκεκριμενη παρτιδα αλλα το οτι παιζεις-ει (εχω μπερδευτει με τα υποκειμενα) εκτος br management...μονος σου το λες αν ειχες το br δεν θα το σκεφτοσουν και πολυ...

τωρα γι αυτους που θα foldαραν θελω να τους γνωρισω να μου μαθουν να foldαρω κι εγω γιατι ανηκω στην κατηγορια του tsiou_tsiou :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ευκολο fold preflop ναι, αλλά μετά δεν αξίζει με επενδυμένα 12ευρο μεσα να βαλεις 200. auto fold τασο εγω σου ειπα κ πανω στο λεω κ εδω. θα τον πιασεις μετα σε καλυτερο σποτ. ας κανει κ μπλοφα μπραβο του. θα μου πεις γιατι μπαινεις με 94 limp τι περιμενεις να χτυπησεις δλδ?? αμα δε σε συμφερει η τιμη τελικα δεν αγοραζεις απλα..