panagiotis72off Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 έχουμε κ3 suited sto btn ..stack 16k blinds 1κ/2k live tourn έχουμε μπιε επαθλά κ ειμαιστε το μικρότερο stack ,,τη κάνουμε? Παράθεση
milonao27 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 σοβαρά το ρωτάς ή levellareis ? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 σοβαρά το ρωτάς ή levellareis ?εσύ σοβαρά το ρωτάς η levellareis ? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Πόσα άτομα μείνατε ? Τι διαφορά έχουν τα έπαθλα ? Τι προσδοκίeς έχεις από το τουρ? Τι αντιπάλους έχεις στα blind ? Tight - loose ? Τι image έχεις εσύ ? έχεις κάνει παρόμοια shove μέχρι αυτή την ώρα ? πόσο είναι το average stack? Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Πόσα άτομα μείνατε ? Τι διαφορά έχουν τα έπαθλα ? Τι προσδοκίeς έχεις από το τουρ? Τι αντιπάλους έχεις στα blind ? Tight - loose ? Τι image έχεις εσύ ? έχεις κάνει παρόμοια shove μέχρι αυτή την ώρα ? πόσο είναι το average stack?Δεν έχουν σημασία όλα αυτά με 8ΒΒ . Είναι μαθηματικά auto shove . Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Τι προσδοκίeς έχεις από το τουρ?Δεν έχουν σημασία όλα αυτά με 8ΒΒ . Είναι μαθηματικά auto shove .αυτό έχει imo . εσύ θα μας πεις τι θα κάνουμε δλδ? Παράθεση
noble Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 σοβαρά το ρωτάς ή levellareis ?εσύ σοβαρά το ρωτάς η levellareis ?lol Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Τι προσδοκίeς έχεις από το τουρ?Δεν έχουν σημασία όλα αυτά με 8ΒΒ . Είναι μαθηματικά auto shove .αυτό έχει imo . εσύ θα μας πεις τι θα κάνουμε δλδ?Μην το παίρνεις προσωπικά. Όντως δεν έχει σημασία. Θεωρώ σαν στάνταρ κάποιος να θέλει να βγει πρώτος σε ένα τουρ. Οπότε πιστευώ ότι τον νοιάζει (θα έπρεπε) περισσότερο αν είναι κερδοφόρο ή όχι shove από το να μείνει με 5ΒΒ και να βγεί πχ 20 αντί για 25. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 κοίτα τον που επιμένει... Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Θες να μου εξηγήσεις το πρόβλημα σου? Για ποκερ μιλάω. Δεν το κάνω προσωπικό. Αν δεν συμφωνείς τουλάχιστον πες μου γιατί? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 εμένα στόχος μου είναι να μπαίνω στα λεφτά σιγά σιγά σιγά.γιατί να μου επιβάλεις κάτι που δεν θέλω?ελευθερία υπάρχει στον κόσμο,έτσι δεν είναι?δεν κοιτάω πρώτα το δάσος της 1ς θέσης.κοιτάω το δέντρο.πχ.πρώτα να παίξω καλό πόκερ.μετά να μπω στα λεφτά.μετά να προστατέψω το stack μου,και μετά με το καλό σιγά σιγά να ανεβαίνω στα έπαθλα,και αν τύχει να βγω νικητής. Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Νομίζω πως το ποιος κάθετε στα blinds και με πόσο στακ είναι αυτό που θα παίξει ρόλο για το εάν είναι +ev το shove εδώ.Το οτί είμαστε Shortstack μπορεί και να μην σημαίνει και πολλά γι αυτό ρώτησα τα stack sisez όπως και το av stack. Το Ev μεταβάλεται ανάλογα με το range που μας βλέπουν οι αντίπαλοι Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Μην ξεχνάτε παίδες πως μόλις μα πέρασαν τα blinds και έτσι έχουμε άλλων ένα γύρο μπας και πιάσουμε ένα καλύτερο hand η μήπως φύγει κανένας ακόμα και τσιμπήσουμε κάτι παραπάνω ....8bb είναι 8bb με αυτά μείναμε με αυτά θα πορευτούμε δεν είναι ανάγκη να τα πετάξουμε έτσι επειδή είμαστε στο btn ,ανάλογα και το τι stack αντιμετωπίζουμε στα blinds βέβαια .Anyway δεν υπάρχει λάθος σε καμμία κίνηση νομίζω . Παράθεση
panagiotis72off Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 λοιπών το σβ exei γύρω στις 60k το bb 20k κ τα έσπρωξαα επειδή το bb είναι sfixtos κ το sb δν είχε λόγο να καλέσει με τέτοιο stack με μέτριο fyllo Παράθεση
panagiotis72off Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 το θέμα είναι αν είναι +ev η κίνηση ekei Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 με αυτά τα στακ και tight blinds είμαι any 2 Παράθεση
panagiotis72off Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 πήρα call απ το sb κμε ak κ κερδισα..δν έχει σημασία..έπαιξε κ ρόλο το paystructure π έδινε τα καλά λεφτά ςπρώτο μόνο Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αυτά νομίζω για τα paystructure άμα τα βγάζουμε στο αρχικό post αλλάζουνε παρά πολλά πράγματα !!!! Παράθεση
Recommended Posts