Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαγκες θα ήθελα να μου πείτε τι προτιματε το online ή το live poker και γιατί?? επίσης ποιο από τα δύο σε μαθαίνει καλύτερο poker και αν παίζω μόνο live πως μπορώ να προπονούμαι (εκτός καζίνου).

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.

Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.

Επίσης ανοίξτε τα νέα θέματα κάτω από τις σωστές κατηγορίες και υποκατηγορίες.

Δημοσίευση

Κοίτα φίλε είναι διαφορετικά πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν "προτιμώ" κανένα αλλά νομίζω ότι ο στόχος και η επιθυμία όλων είναι η διάκρηση σε μεγάλο live τουρνουά. Τώρα το καθένα έχει τα χαρακτηριστικά του και τα πλεονεκτήματα του. Πιστεύω πως στις μέρες μας είναι το ίδιο σημαντίκα. Το online σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με λίγα λεφτά πολλά τουρνουά cash ή ότι άλλο θες. Επίσης μπορείς να κερδίσεις κάποια συμμετοχή σε κάποιο "απλησίαστο" live event . Άμα ξεκινήσεις live (εννοώ καζίνο) θες πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο και σίγουρα θα πληρώσεις τα "δίδακτρα" τις πρώτες φορές που θα παίξεις. Και τα 2 χρειάζονται και σου μαθαίνουν διαφορετικό πόκερ αλλά ένας ολοκληρωμένος παίκτης στις μέρες μας πρέπει να ξέρει και από τα 2. Τώρα για προπόνηση εκτός καζίνου είναι δύσκολο. Άμα έχεις φίλους που παίζουν πόκερ παίζε μαζί τους αλλίως δεν ξέρω