dmelissourgos Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Επειδή ξέρω ότι σας έλειψε το Omaha ορίστε μια απόφαση που πρέπει να πάρουμε στο turn.Παίζουμε σε 6-max τραπέζι και το επίπεδο είναι σχετικά καλό. Εμείς παίζουμε σχετικά tight και το τραπέζι είναι αρκετά aggressive. Ο Villain είναι ο χειρότερος παίχτης αυτού του τραπεζιού και έχει ρίξει κάνα 2 bad beats.$400.00 Pot Limit Omaha - 6 playersBTN: $1075.29SB: $920.42BB: $400.00UTG: $181.22Hero (MP): $414.70CO: $337.20Pre Flop: ($6.00) Hero is MP with 1 fold, Hero raises to $12, 1 fold, BTN calls $12, 1 fold, UTG calls $8Flop: ($38.00) (3 players)UTG checks, Hero bets $32.00, BTN calls $32, UTG foldsTurn: ($102.00) (2 players)Hero bets $78.00, BTN raises to $178, Hero ???Έπρεπε να πάρω κάποιο άλλο line; Τι κάνουμε εδώ; Παράθεση
grgant Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 σαν τη άλλο line να πάρεις?? είναι standard μέχρι το bet στο turn .όσον αφορά το turn δεν υπάρχει fold προφανώς ,οπότε το θέμα είναι call η shove .άμα shovareis είσαι στη χειρότερη περίπτωση underdog με 39-40% απέναντι σε nut straight .το range του villain πιστευω είναι η straight ,η κάποιο overplayed σετ (λογικά JJxx ) επειδή όπως λες είναι κακός παίχτης.combo draws δεν πιστεύω ότι θα τα έκανε reraise στο turn ,αλλά γενικά όσο πιο κακός ο παίχτης ,τόσο πιο πολύ τείνω στο shove γιατί κάνει overplay χέρια που είναι πίσω .από τη στιγμή που είσαι στη χειρότερη στο 40% πιστευω ότι δεν είναι κακό το shove ,αλλά και τα 2 options (call ,shove ) είναι optimal θεωρητικά ,από τη στιγμή που είναι πολύ player dependant το χέρι. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 μια χαρά είναι το line σου ... ο v φαίνεται να έχει draws sτο flop και εδώ που φτάσαμε υπάρχουν 2 επιλογές, η συντηρητική με call και αναλόγως το turn και η επιθετική με raise allin τώρα όντας aggr και με μεγάλο stack ίσως και το bet να είναι semibluf με combo draws αλλά δεν αποκλείουμε και το str8 Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2011 Ship it.Απέναντι σε straight που έχει έχεις odds 45%.Είναι από τα μόνα σημεία που μου αρέσει να τα βάλω μέσα και ας είμαι πίσω. Παράθεση
Recommended Posts