Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις για το πόρτο καρράς

1) η μετάβαση απο το αεροδόμιο θεσσαλονικης πώς γίνεται αν δεν φτάσω παρασκευή που κάπου διάβασα οτι μάλλον θα μπεί ένα λεωφορείο

2) η επιστροφή πάλι στο αεροδρόμιο εκτός του λεωφορείου της κυριακής

3) το πόρτο καρράς έχει γενική είσοδο στο καζίνο ? και αν ναί πόσο είναι ?

4) έχει πράγματα να κάνει εκεί μια γυναίκα όταν εμείς θα παίζουμε πόκερ ? η είναι λάθος move να φέρεις εκεί γυναίκα ?

ευχαριστώ

Δημοσίευση

αντί να μπαίνεις σε μία ερώτηση κάποιου κάνοντας μια άλλη ερώτηση

ψάξε λίγο και θα βρείς τήν απάντηση στο κεντρικό θέμα για το τουνουά

δυστυχώς αυτα που ρωτάω εγώ δεν απαντιώντε

Δημοσίευση

Καλησπέρα

οι πληροφορίες για τα live προκριματικά βρίσκονται εδώ:

http://pokerland.gr/top-stories/blind-structure-kai-ores-enarksis-olon-ton-events-tou-porto-carras-greek-series-of-poker

Αύριο Τετάρτη στις 7 και την Πέμπτη την ίδια ώρα, με €100+10 buy in, ένας στους 5,5 κερδίζει το buy in για το Main Event.

Την Παρασκευή το πρωί (11:00) φεύγει πούλμαν από το αεροδρόμιο για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Όποιος θέλει να κλείσει θέση στο πούλμαν, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με το όνομα του, την πτήση που έρχεται, και ένα τηλέφωνο. Το πούλμαν γυρίζει στο αεροδρόμιο την Κυριακή στις 7 το απόγευμα.

vamvoux, άλλη μέρα εκτός της Παρασκευής δεν θα μπει πούλμαν από το αεροδρόμιο. Με ΚΤΕΛ μπορείς να έρθεις, ή με δικό σου αυτοκίνητο. Είσοδος στο καζίνο είναι 6 ευρώ, το συγκρότημα μέσα έχει καφετέρια, εστιατόριο, κλαμπ, spa και πισίνα. Είναι και ο Μαρμαράς κοντά, τέτοια εποχή όμως μην περιμένεις κίνηση.

Δημοσίευση

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν το είδα, στο κεντρικό θέμα δεν γραφει τις ωρες, μόνο στο λινκ του βασίλη.....Τώρα δεν καταλαβαίνω τι σε πειραξε εσένα. Το thread είχε τέτοιο τίτλο που είπα να ρωτήσω και εγώ κάτι που ήθελα και πήρα την απλή απάντηση που έψαχνα....

Δημοσίευση

αν θυμάμαι καλά μέχρι τις 7 η ώρα μπαίνεις και με σορτσάκι, μετά θες παντελόκι κ καλά αλλά δεν παιζει προβλημα για τους παίκτες του πόκερ.

Τουλάχιστον δεν μου είχε τύχει εμένα κι εγώ φορμάτος έπαιζα...(cypt k greekpokermasters)-τώρα αν εχουν αλλαξει κατι δεν ξερω

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Μοderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ...

Δημοσίευση

έχεις δίκιο συγνώμη

είμαι στο να κλείσω μήν κλείσω αεροπλάνο και αν θα καταφέρω τελικά να έχω ελεύθερο χρόνο να πάω και είμαι λίγο τσιτωμένος

σόρυ ξανά που σε αποπήρα έτσι elegousas