vamvoux Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις για το πόρτο καρράς 1) η μετάβαση απο το αεροδόμιο θεσσαλονικης πώς γίνεται αν δεν φτάσω παρασκευή που κάπου διάβασα οτι μάλλον θα μπεί ένα λεωφορείο 2) η επιστροφή πάλι στο αεροδρόμιο εκτός του λεωφορείου της κυριακής 3) το πόρτο καρράς έχει γενική είσοδο στο καζίνο ? και αν ναί πόσο είναι ?4) έχει πράγματα να κάνει εκεί μια γυναίκα όταν εμείς θα παίζουμε πόκερ ? η είναι λάθος move να φέρεις εκεί γυναίκα ? ευχαριστώ Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 τα live προκριματικά θα γίνουν τελικά ? Δεν είδα πληροφορίες... Παράθεση
pappas Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 ενημερωστε γιατι σκεφτομαι να ανεβω απο αθηνα αυριο για τα προκριματικα Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Νομίζω ότι κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν μπορεί κάποιος ας γράψει το λινκ... Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 αντί να μπαίνεις σε μία ερώτηση κάποιου κάνοντας μια άλλη ερώτηση ψάξε λίγο και θα βρείς τήν απάντηση στο κεντρικό θέμα για το τουνουά δυστυχώς αυτα που ρωτάω εγώ δεν απαντιώντε Παράθεση
baskont Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπέραοι πληροφορίες για τα live προκριματικά βρίσκονται εδώ:http://pokerland.gr/top-stories/blind-structure-kai-ores-enarksis-olon-ton-events-tou-porto-carras-greek-series-of-pokerΑύριο Τετάρτη στις 7 και την Πέμπτη την ίδια ώρα, με €100+10 buy in, ένας στους 5,5 κερδίζει το buy in για το Main Event.Την Παρασκευή το πρωί (11:00) φεύγει πούλμαν από το αεροδρόμιο για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Όποιος θέλει να κλείσει θέση στο πούλμαν, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με το όνομα του, την πτήση που έρχεται, και ένα τηλέφωνο. Το πούλμαν γυρίζει στο αεροδρόμιο την Κυριακή στις 7 το απόγευμα.vamvoux, άλλη μέρα εκτός της Παρασκευής δεν θα μπει πούλμαν από το αεροδρόμιο. Με ΚΤΕΛ μπορείς να έρθεις, ή με δικό σου αυτοκίνητο. Είσοδος στο καζίνο είναι 6 ευρώ, το συγκρότημα μέσα έχει καφετέρια, εστιατόριο, κλαμπ, spa και πισίνα. Είναι και ο Μαρμαράς κοντά, τέτοια εποχή όμως μην περιμένεις κίνηση. Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν το είδα, στο κεντρικό θέμα δεν γραφει τις ωρες, μόνο στο λινκ του βασίλη.....Τώρα δεν καταλαβαίνω τι σε πειραξε εσένα. Το thread είχε τέτοιο τίτλο που είπα να ρωτήσω και εγώ κάτι που ήθελα και πήρα την απλή απάντηση που έψαχνα.... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Εχει dress code το πορτο καρρας ή μπορουμε και με φορμα να παίξουμε? Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 αν θυμάμαι καλά μέχρι τις 7 η ώρα μπαίνεις και με σορτσάκι, μετά θες παντελόκι κ καλά αλλά δεν παιζει προβλημα για τους παίκτες του πόκερ. Τουλάχιστον δεν μου είχε τύχει εμένα κι εγώ φορμάτος έπαιζα...(cypt k greekpokermasters)-τώρα αν εχουν αλλαξει κατι δεν ξερω****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklishΜοderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ... Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2011 έχεις δίκιο συγνώμη είμαι στο να κλείσω μήν κλείσω αεροπλάνο και αν θα καταφέρω τελικά να έχω ελεύθερο χρόνο να πάω και είμαι λίγο τσιτωμένος σόρυ ξανά που σε αποπήρα έτσι elegousas Παράθεση
Recommended Posts